21 / 05 / 2024

PlayStation 5 Türkiye fiyatlarına zam!

PlayStation 5 Türkiye fiyatlarına zam!

Sony, Avrupa dahil dünyanın pek çok bölgesinde yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5'in fiyatlarına zam yaptı. Söz konusu zamdan, ülkemizdeki PS5'ler de nasibini alıyor. 



Türkiye'de ise PlayStation 5 diskli sürümün fiyatı 11 bin 999 TL'den 13 bin 199 TL'ye yükseldi. PlayStation 5 dijital sürümün fiyatı ise  9 bin 999 TL'den 11 bin 999 TL'ye çıkmış durumda. 

Öte yandan, ülkemizde aylardır karaborsada olan PlayStation 5'i mevcut satış fiyatıyla bulmak neredeyse imkansız. 

Şu anda oyun konsolu, birçok alışveriş sitesinde 17 bin lira civarında satışa sunuluyor. Ancak bu satışların hiçbiri, Sony'nin resmi fiyatına uymamakta. 

Bu nedenle, yapılan zammın ardından ülkemizdeki PS5 fiyatları 18 bin TL seviyesine kadar dayanabilecektir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön