29 / 04 / 2024

PS5'te kablosuz dönem! Oyun canavarları gözlerini lansmana çevirdi

PS5'te kablosuz dönem! Oyun canavarları gözlerini lansmana çevirdi

Insider Gaming'den Tom Henderson'ın yakın tarihli bir raporuna göre , yenilenen bir PlayStation 5 konsolu bu yıl piyasaya çıkabilir. İddiaya göre Sony,  PlayStation 5 konsolu için kablosuz kulaklıklar gibi birkaç aksesuar üzerinde çalışıyor.



Raporlar, Sony'nin bu durumda Nisan 2023'ten Mart 2024'e kadar olan Mali Yılın sonunu kutlamak için yeni PlayStation 5 ürünlerini piyasaya süreceğini iddia ediyor.  Ancak bu yalnızca Henderson'ın raporunun kaynağına ve aldığı gerçek bilgilere bağlıdır. Sony Group'un 2022 Mali Yılı 3. Çeyrek sonuçlarını bu Şubat ayında bildirdiğini
 unutmayın. Bu, 2023 Mali Yılı'nın sonunun burada çeşitli tarihler anlamına gelebileceği anlamına gelir.

Zaman ilerledikçe, bu Sony PlayStation 5 aksesuarlarının piyasaya çıkış tarihi hakkında kesinlikle daha fazla ayrıntı alacağız. Ancak, yakında çıkacak olan bu ürünlerin bazı detayları hakkında biraz daha konuşabiliriz. Kaynaklar, kablosuz kulaklıkların adının "Project Nomad", kulaklığın ise "Voyager" olduğunu iddia ediyor.

PS5 kablosuz kulaklıkların yaklaşık 5 saatlik pil ömrüne sahip olduğu tahmin ediliyor. Kullanıcılar ayrıca bir USB-C kablosu kullanarak PS5 konsoluna bağlayarak şarj edebilirler. Kaynaklar ayrıca "Voyager" başlığına biraz ışık tutuyor. Bu kulaklık, INZONE H7 kulaklığa benzer işlevlere sahip olacaktır . Ancak bu kulaklık, tıpkı PULSE 3D modelinde olduğu gibi PS5 konsoluyla uyumluluk ve PS5 markasıyla gelebilir.

PS5 te kablosuz dönem! Oyun canavarları gözlerini lansmana çevirdi

Bahsetmeye değer bir diğer Sony ürünü ise PS5 Pro / PS5 Slim konsolu. Sony'nin bu yıl PlayStation 5 konsolunun yenilenen yeni bir modelini piyasaya süreceği düşünülüyor. Bu, PS5 Pro, PS5 Slim veya her ikisi olabilir. PS4'ten biraz veri ödünç alacak olursak Sony, konsolu 2013'te piyasaya sürdü. 
Japon teknoloji devi, üç yıl sonra (2016) hem PS4 slim'i hem de PS4 Pro'yu piyasaya sürdü.


Geri Dön