16 / 05 / 2024

PS5'te kablosuz dönem! Oyun canavarları gözlerini lansmana çevirdi

PS5'te kablosuz dönem! Oyun canavarları gözlerini lansmana çevirdi

Insider Gaming'den Tom Henderson'ın yakın tarihli bir raporuna göre , yenilenen bir PlayStation 5 konsolu bu yıl piyasaya çıkabilir. İddiaya göre Sony,  PlayStation 5 konsolu için kablosuz kulaklıklar gibi birkaç aksesuar üzerinde çalışıyor.



Sony'nin PS4 modellerini üç yıllık bir zaman dilimi içinde piyasaya sürdüğünü ve söylentilerin yayıldığını düşünürsek, bu yıl PS5 konsolunun iyileştiğini görebiliriz. Diğer söylentiler de yaklaşan modelin çıkarılabilir bir disk sürücüsüne sahip olacağını iddia ediyor. Sony daha sonra harici disk sürücüsünü ayrı olarak satacaktır. Disk sürücüsünü çıkarmak, Sony'nin yenilenen modeli standart PS5'e kıyasla daha kompakt hale getirmesini sağlayacak.

PS5 te kablosuz dönem! Oyun canavarları gözlerini lansmana çevirdi

Sony, yenilenen PS5 ile ilgili olarak her şeyi güvende tuttu. Hatta bazı kaynaklar, Sony'nin PS6'nın piyasaya sürüleceği 2027 yılına kadar herhangi bir yenilenmiş PS5 modelini piyasaya sürmeyeceğini iddia etti. Bununla birlikte, Sony yenilenmiş PS5 aksesuarları üzerinde çalışırken, Henderson'ın yenilenmiş yeni bir PS5 konsolu önerisi tamamen uygunsuz değil. Tüm bu söylentiler doğruysa, bu yıl Eylül ayına kadar yeni ve geliştirilmiş bir 
PS5 konsolu göreceğiz. PS5 Pro, PS5 Slim veya her ikisi de olabilir.


Geri Dön