06 / 05 / 2024

putinin 20 villası varmı

putinin 20 villası varmı

Rusya’yı yeniden inşa eden adam olarak bilinen devlet başkanı Vladimir Putin’in servetinin 70 milyar dolar olduğu iddia ediliyor. Bu da kendisini dünyanın en zengin 3. adamı yapar...

Azure Villas Reşadiye'de teslimler haziranda!

Şehrin karmaşasından uzakta doğayla iç içe bir yaşamın tadını çıkarmak isteyenler için Nexonya, Çekmeköy Reşadie’de 20 tripleks villadan oluşan Azure Villas Reşadiye Haziranda teslim edilecek.

Azure Villas Reşadiye'de lansmana özel yüzde 23 indirim! Yeni proje!

Azure Villas Reşadiye projesinde lansmana özel olarak yüzde 23 indirim fırsatı sunuluyor. Projede 20 adet villaya yer veriliyor.

360 Villas Tepeören'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı!

360 Villas Tepeören Demirbaş Hanesel ortaklığının 5. projesi olup, Tuzla Tepeören'de yükseliyor. 360 Villas Tepeören'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajıyla satışlar devam ediyor. İşte detaylar...

Villas Tuzla Tepeören satışta! Tamamı peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

360 HDO ile Demirbaş Hanesel ortaklığının beşinci projesi olan 360 Villas Tepeören villa projesinde satışlar devam ediyor.

Fatma Girik Bodrum'daki villası için 40 milyon TL istiyor!

Bodrum'da 20 sene yaşadığı villayı satışa çıkartan Yeşilçam'ın usta ismi Fatma Girik villası için 40 milyon TL istiyor.

Mica Ertegün Bodrum'daki villası için verilen teklifi reddetti!

İş insanı merhum Ahmet Ertegün’ün eşi Mica Ertegün, Bodrum'da bulunan villası için Rus insanı tarafından verilen 20 milyon dolar teklifini geri çevirdi. Ertegün eşine verdiği sözü tutarak villayı satmayacağını dile getirdi.

Ajda Pekkan Zekeriyaköy'deki villasını 20 milyona satıyor!

Süperstar Ajda Pekkan Zekeriyaköy'deki villasını yüzde 50 indirimle yeniden satışa çıkardı.

Mesut Özil eşi Amine Gülşe için 20 milyon liralık ev alacak!

Mesut Özil, 8 aylık hamile olan eşi Amine Gülşe için 'baba jest' yaptı. Kızı için hazırlıklara başlayan yıldız futbolcu, Çeşme’de bulunan 15 milyon liralık villasına oyun parkı ile çocuk odası yaptırıyor. Mesut Özil’in İstanbul’da 20 milyon liralık bir villaya baktığı öğrenildi.

Özcan Deniz villasını eski eşi Feyza Aktan'a bıraktı!

Yakışıklı şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz villasını eski eşi Feyza Aktan'a bıraktı ve kiraya çıktı. Deniz, çok uzağa da gitmemiş. Yine Zekeriyaköy'de, eski eşi ve oğluna yürüme mesafesindeki bir siteden aylık 20 bin liraya, 500 metrekarelik bir villa kiralamış...

Ajda Pekkan'ın Polenezköy'deki villası barınak oldu!

Ajda Pekkan yıllarca oturduğu Polenezköy'deki villasından 4 sene önce taşınmıştı. Süperstar'ın bu 3 katlı evinde 20 kedisi, 10 köpeğinin yaşadığı ortaya çıktı.

Frank Sinatra'nın Kaliforniya'daki villası 3.9 milyon dolara satışta!

Frank Sinatra'nın 1967'de satın aldığı Palm Springs Kaliforniya'daki villası, 10 yıldır yeni sahibini bekliyor. Yıllar içinde fiyatı 5 milyon dolara kadar çıkan ev, şimdi yüzde 20 indirimle 3.9 milyon dolara yeniden satışta.

Bilgün Dereli'nin villası günlüğü 20 bin TL'den kiralanacak!

Bilgün Dereli ' nin, Çubuklu ' daki lüks villası dizi yapımcılarının akınına uğramış. Yapımcılar Bilgün Hanım'ın bahçe içindeki, havuzlu villasını günlüğü 20 bin TL'den kiralamak istiyor...

Harika Avcı villasını 2.5 milyon TL’ye satıyor!

Harika Avcı, 20 yıl boyunca yaşadığı İstanbul Emirgan’daki 7 odalı 400 metrekarelik villasını satışa çıkardı

putinin 20 villası varmı Haberi

putinin 20 villası varmı


Rusya’yı yeniden inşa eden adam olarak bilinen devlet başkanı Vladimir Putin’in yıllık kazancının 187 bin dolar olduğu iddia ediliyor. Fakat bu rakam gerçek mi? Şahsi servetini 500 bin dolar açıklayan Putin’in bundan çok daha fazla parası olduğu iddia ediliyor. Eğer iddialar doğruysa Putin'in servetinin tutarı 70 milyar dolar. Bu kendisini dünyanın en zengin 3. adamı yapar!


Celebritynetworth isimli internet sitesinin haberine göre Putin’in  70 milyar dolarlık bir gizli serveti bulunuyor. Putin aileden zengin biri de değil. Vladimir Putin’in annesi bir fabrika işçisiydi babası ise bir askerdi.


Habere göre Putin’in servet hikayesi şöyle başladı: 1991’den sonra kapitalizm Rusya’ya ciddi bir şekilde girerken Putin bu dönemde Rus devlet enerji şirketi Gazprom’un yüzde 4.5’unu almış. Aynı zamanda kendisinin Surgutneftegas isimli enerji şirketinin de yüzde...