02 / 05 / 2024

pütürge belediye başkanı Mehmet Polat

pütürge belediye başkanı Mehmet Polat

Malatya Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat kimdir? Mehmet Polat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Polat, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Polat...

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

Esenler Belediye Başkanı Göksu: 16 bin 500 konutun acil dönüştürülmesi gerekiyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de yaklaşık 60 bin konutun kentsel dönüşüme girdiğini ve acil dönüştürülmesi gereken 16 bin 500 konut olduğunu söyledi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Yomra Belediye Başkanı'ndan hırsızlık kriteri: Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır

İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, kamu adına görev yapan belediye başkanlarının eğer öncesinde herhangi bir gayrimenkülü ya da malvarlığı yoksa makam maaşıyla mülk sahibi olamayacağını açıkldı. Bıyık, "Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır" dedi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

TOKİ Malatya Pütürge kuraları bugün çekiliyor! 91 konut sahibini buluyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Malatya Pütürge projesinde yer alan 91 adet konutun kura çekilişi bugün gerçekleştiriliyor.

TOKİ Malatya Pütürge başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Malatya Pütürge projesinde yer alan 91 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Malatya Pütürge kura çekilişi 14 Şubat'ta!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya Pütürge projesinin kura çekilişini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Malatya Pütürge başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Malatya Pütürge projesinde yer alan 91 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

İsveç'in eski belediye başkanı kirasını ödemek için çöp topluyor!

Eski İsveç Göteborg Belediye Başkanı Ann-Sofie Hermansson, politikayı bıraktıktan sonra yeni mesleğiyle görenleri şaşırttı. Atık toplama şirketinde yeni işine başlayan eski belediye başkanı, 'Kiramı ödemem lazım' dedi.

Deprem nedeniyle kaç ev yıkıldı?

Malatya ve Elazığ’da meydana gelen depremde bir çok bina yıkıldı. Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük: “100’den fazla ev yıkıldı. Bölgemizde çadırlar kurmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Karşıyaka’da stat krizi! Belediye Başkanı Cemil Tugay’dan tepkilere yanıt!

İzmir Karşıyaka'da yapımı bir türlü tamamlanamayan stadyum ile ilgili Karşıyaka yönetiminin sert bir dille tepki everdiği Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, bir açıklama yaptı.

pütürge belediye başkanı Mehmet Polat Haberi

pütürge belediye başkanı Mehmet Polat

Mehmet Polat kimdir?

Mehmet Polat,   1962 Yılında Malatya’nın Pütürge İlçesi Aktarla Candar Köyünde doğdu. İlkokulu Malatya’da okudu ve eğitimimin devamı ve iş için İstanbul’a gitti. 1982 yılında askerlik görevini İzmir Narlıdere ve Trakya Uzunköprü ve Keşan’da yaptı. Evli ve 6 kız, 2 erkek çocuk babası.


EĞİTİM DURUMU : Ortaokul ve lise tahsilini İstanbul Gökşen lisesi’nde tamamladı. Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Bilimler Bölümü 2002 mezunu.

İngiltere’de , Oxford House Collage Of London’da lisan eğitimini ve Oxford’da 2012 -2013 Oxford Business Certificate programını bitirdi. ADALET VE KALKINMA PARTİSİ’nin İstanbul’da ilk açmış olduğu (SİYASET AKADEMİSİ’nde) Siyaset Bilimi ve Yerel Yönetimler programını başarıyla tamamladı. 


İŞ HAYATI : 1984 yılında iş hayatına atıldı. Bir yandan da tahsil hayatını sürdürürken orta ölçekli bir atölye...