04 / 05 / 2024

pütürge de toki evlerinin son durumu

pütürge de toki evlerinin son durumu

TOKİ tarafından Malatya Pütürge Ağalar Mahallesi'nde 116 adet konut kurasız satışa çıkarılıyor...

Son dakika! Malatya'da 4,4 büyüklüğünde deprem!

Malatya Pütürge'de 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 16.19’da kaydedilen sarsıntı, 9,6 kilometre derinlikte gerçekleşti.

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

SON DAKİKA! 3.7 büyüklüğünde deprem oldu! Malatya sallandı! 

Malatya Pütürge'de deprem oldu. AFAD rakamları peş peşe açıkladı. İşte o son dakika deprem haberi... 

Siemens VS06B1110 Toz Torbalı Süpürge’de sepette 15 indirim fırsatı başladı!

Üstün almak teknolojisi geleneğini devam ettiren Siemens’ten indirim müjdesi geldi. Siemens, VS06B1110 Toz Torbalı Süpürge’de sepette yüzde 15 indirim uygulayacağını duyurdu.

Türkiye’de enflasyonun düşeceği tarih verildi! Kredi değerlendirme kuruluşu rakamı da açıkladı! 

S&P'nin Kıdemli Direktörü Frank Gill, Türkiye’de enflasyonda kısa vadede aşağı yönlü hareket beklemediklerine dikkat çekti ve enflasyonun düşeceği tarihi verdi. İşte ayrıntılar... 

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Fakir Robert Rs 720 Akıllı Robot Süpürge'de 4 bin 900 TL' ye varan indirim fırsatı! Bu indirim kaçmaz! 

Fakir robot akıllı süpürge, yüksek emiş gücü, düşme engelleyici sensörü ve 120 dakika boyunca kesintisiz çalışma imkanı ile hem süpürme hem de silme işlemini gerçekleştirir. 

Türkiye'de konut arzı 10 senedir yatay seyrediyor! Satılık ve kiralık fiyatlar uçuyor!

Türkiye'de konut talebi gün geçtikçe artıyor. Ancak konut arzı neredeyse on senedir yatay seyrediyor. Ruhsat alınıp başlanacak konutların sayısında da birkaç senedir artış yaşanmıyor. İşte ayrıntılar...

Türk çiftçiler dikkat, Türkiye'de ilk defa üretildi! Hemen siz de bakıp ekebilirsiniz ilk defa göreceksiniz

Türkiye'de yaygın olarak üretilen siyah çayın ardından dikkat çeken yeni bir çay türü üretildi. Çiftçilere de çay türünü incelemeleri uyarısında bulunuldu.

Beyaz eşyada en yeni modeller Amazon Türkiye'de! 9 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Çevrimiçi alışveriş platformu Amazon'un Türkiye'de yeni ürünler öne çıktı. İlk sırada robot süpürgenin öne çıktı ürünlerin özellikleri ve fiyatları şöyle...

S&P Türkiye'nin ekonomik büyüme tahminini değiştirdi!

Uluslararası derecelendirme kuruluşu Standard and Poor's (S&P), Türkiye ekonomisinin bu yıl için büyüme tahminini yüzde 5.2'ye, gelecek yıl için büyüme tahminini ise yüzde 2.8'e çıkardığını açıkladı.

Malatya Pütürge TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Malatya Pütürge 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Pütürge'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Pütürge'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Pütürge sosyal konut projesi... 

Kia EV6 Türkiye'de satışa sunuldu mu? Kia EV6 kaç TL? Kia EV6 özellikleri nedir?

Kia EV6 hakkında sorular sorulmaya başladı. Kia EV6'nın Türkiye'de satışa çıkıp çıkmadığı ve kaç TL olduğu için araştırılıyor. İşte elektrikli model Kia EV6 hakkında merak edilenler!

pütürge de toki evlerinin son durumu Haberi

pütürge de toki evlerinin son durumu

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Malatya Pütürge Ağalar Mahallesi'nde 116 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile 27 Ağustos 2018 - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında açık satışa sunuluyor. 

TOKİ'nin Malatya Pütürge Ağalar projesinde başvurular TC. Ziraat Bankası tarafından kabul edilecek. 

TOKİ Malatya Pütürge projesindeki konutların tamamı 2 oda 1 salon olarak belirlendi. Daireler net 59, brüt 77 metrekare büyüklüğünde. Dairelerin fiyatları minimum 102 bin 978 TL, maksimum ise 141 bin 984 TL olarak belirlendi. 

TOKİ Malatya Pütürge projesinde yüzde 12 peşinatla ve 240 ay taksitle ödeme...