23 / 05 / 2024

PWC Türkiye Başaran Nas Bağımsız Denetim

PWC Türkiye Başaran Nas Bağımsız Denetim

Vakıf Gayrimenkul Yatırı Ortaklığı bağımsız denetim hizmeti için PWC Türkiye, Başaran Nas Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'yi genel kurulun onayına sunacak.

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

Otomobil devinden Türkiye başarısı! Tarihte bir ilk oldu

Citroen, mart ayında 5 bin 348 adetlik satış rakamıyla Türkiye pazarındaki bugüne kadar en yüksek aylık satışını yaptı. İşte tüm detaylar...

Otomobil devi Chery Türkiye’ye geliyor! Önce satmak sonra üretmek için

Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Mei, "Türkiye pazarında gelişmemiz ile beraber adım adım Türkiye'de bir üretim tesisi kuracağımıza ve araçlarımızı Avrupa ülkelerine ihraç edeceğimize inanıyorum. Bu, bizim beş senelik strateji planımız dahilinde" şeklinde konuştu.

Elektrik fiyatlarıyla ilgili şaşırtan haber! Türkiye başı çekti

Rusya-Ukrayna savaşı, enerji fiyatlarında tüm dünyada artışa neden oldu. Fiyatlarda geçtiğimiz bir yıl içinde 8-10 kat artış yaşandı. Fiyat artışını vatandaşına en az yansıtan ülke Türkiye oldu.

Pwc Türkiye Mekansal Bakış Açısıyla Türkiye'de Gayrimenkul Yatırım raporu yayımlandı!

PwC Türkiye Kamu Danışmanlığı ekibi tarafından hazırlanan “Mekansal Bakış Açısıyla Türkiye'de Gayrimenkul Yatırımının Yükselen Alanları” raporun sonuçları belli oldu.

Honda, HRV modelini Türkiye'de satışa sunacak!

Dünyaca ünlü otomobil markalarından olan Honda yeni HR-V modelini Türkiye'de satışa çıkarmak için hazırlıklara devam ettiğini açıkladı. Peki otomobilin fiyat etiketleri belli oldu mu? Honda Türkiye Başkanı Takuya Tsumura, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Türkiye gayrimenkul sektöründe ciddi pazar! 

Yabancı vatandaşların Türkiye'den konut alımları her geçen gün artıyor. PWC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Ersun Bayraktaroğlu,Türkiye'nin gayrimenkulde önemli pazarlardan biri olduğunu dile getirdi.

PwC Türkiye'nin acı günü! Mustafa Bilgütay Yaşar vefat etti!

Gayrimenkul değerleme sektöründe faaliyet gösteren PwC Türkiye'nin değerli üyesi, ortaklarından Mustafa Bilgütay Yaşar vefat etti.

PwC Türkiye'nin acı günü! Fatime Ulu vefat etti!

Gayrimenkul değerleme sektöründe faaliyet gösteren PwC Türkiye'nin şirket ortağı Cenk Ulu'nun annesi Fatime Ulu vefat etti.

Japon afet teknolojisi Türkiye’ye geliyor!

Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı'nın Türkiye Başkanı Takehiro Yasui, Türkiye'de afet yönetimi konusunda AFAD, İçişleri ve Milli Eğitim Bakanlığı gibi kurumlarla işbirliğinde birçok proje gerçekleştirdiklerini belirtti...

RE/MAX Türkiye'nin en başarılı ofisleri ve çalışanları ödüllendirildi!

RE/MAX Türkiye, başarılı gayrimenkul danışmanlarını ve broker’larını ödüllendirmek için ödül gecesi düzenledi. Gecede, birçok farklı kategoride en başarılı ofislere ve çalışanlara ödül verildi.

Era Avrupa, 2019 yılını Türkiye yılı ilan etti!

Kasım 2018’de Era Gayrimenkul Türkiye & Kıbrıs’ı satın alan Coldwell Banker  Türkiye Başkanı Gökhan Taş, ERraTürkiye Genel Müdürü Can Özatay ile birlikte Paris’te Era Avrupa ile görüşme yaptı.

Türkiye'deki birçok AVM’nin anahtarı bankalara geçebilir!

JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş yaptığı açıklamada, "Yabancı yatırımcı belirsizlik ve istikrarsızlık nedeniyle şu anda Türkiye’den uzak duruyor. 2019 daha zor ve sıkıntılı geçecek" dedi.

PWC Türkiye Başaran Nas Bağımsız Denetim Haberi

PWC Türkiye Başaran Nas Bağımsız Denetim

Vakıf Gayrimenkul Yatırı Ortaklığı bağımsız denetim hizmeti için PWC Türkiye, Başaran Nas Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. firmasına yaptırılması için Şirket Genel Müdürlüğü'nün yetkili kılınmasına ve bu seçimin yapılacak ilk Genel Kurul'un onayına...