01 / 09 / 2024

Qatar Airways

Qatar Airways

Türkiye ’den halen iki farklı noktadan uçan Qatar Airways, 22 Mayıs 2014’te başlatacağı Sabiha Gökçen uçuşlarıyla birlikte, Türkiye’den uçuş sayısını haftada 18’ e çıkarmış olacak.

Galataport, Katar Varlık Fonu'na mı satılıyor? Bloomberg: Ferit Şahenk görüşme yapıyor! 

Bloomberg, Katar Varlık Fonu Qatar Investment Authority tarafından Galataport'un satın alınabileceğini gündeme getirdi. İşte ayrıntılar...

Türk müteahhitler Katar'da 19,1 milyar dolarlık proje üstlendi!

Türk gayrimenkul şirketleri, İstanbul Ticaret Odası (İTO) önderliğinde Cityscape Katar Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na (Cityscape Qatar 2022) çıkarma yaptı.

İHH ve Qatar Charity Suriye'de 1400 konut inşa edecek!

İHH ve Qatar Charity kurumu Suriye'nin  kuzeyindeki Azez ilçesindeki siviller için 1400 konutluk projenin inşaatını başlattı.

Ferit Şahenk, İstinyePark'taki hisselerini Katar'a satıyor!

Varlık satışını sürdüren Ferit Şahenk, İstinyePark’ta yüzde 42’lik hissesini dünyanın en büyük fonlarından olan Qatar Holding LLC'ye 1 milyar dolara satıyor.

İnşaat sektörü gözünü Körfez'e dikti!

İnşaat ve yapı sektöründe bütün dünyanın gözünü diktiği BIG 5 Dubai, BIG 5 Qatar ve Mosbuild Fuarları Türk inşaatçılarını bekliyor.

Emlak Konut'tan global ölçekli atak!

Expo Turkey By Qatar ve Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM fuarına katıldıklarını söyleyen Emlak Konut Genel Müdürü Gedikli, "Kendimizi ve ülkemizi en iyi şekilde anlatabileceğimiz platformlarda yer almaya özen gösteriyoruz" dedi...

Türk yapı sektörü Project Qatar Fuarı’nda boy gösterecek!

Son yıllarda müteahhitlik sektörünün en canlı piyasalarından biri haline gelen Katar pazarına büyük önem veren Türk Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu, Doha’da düzenlenecek olan Project Qatar Fuarı’na katılacak.

İstanbul Havalimanı Japon ve Suudi havayolu şirketlerinin radarında!

7 Nisan'da tam kapasiteye geçmeyi planlayan İstanbul Havalimanı, yeni havayollarının da radarına girdi. Japon All Nippon Airways (ANA) yeni meydana uçma hazırlıklarında önemli bir aşamaya geldi. 

Katarlılardan Türk gayrimenkul sektörüne yoğun ilgi!

Turkey Expo by Qatar 2019 gerçekleştirildi. Fuara katılan Emlak Konut GYO Satış ve Kiralama Müdürü Oğulbalı, "Fuar sadece inşaat ürünlerinin sergilendiği bir organizasyon olmamasına rağmen rağbet gayet yüksek" dedi..

V Orman Mudurnu!

Bolu Mudurnu'da hayata geçirilen V Orman projesi Turkey Expo by Qatar fuarında tanıtıldı. İşte V Orman Mudurnu detayları....

Süleyman Soylu, Turkey Expo by Qatar'da V Orman standını ziyaret etti!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Turkey Expo by Qatar'a katılan V Orman projesi hakkında İsra Group A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı A. Rahim Tavlı’dan bilgiler aldı...

İsra Group V Orman projesini Körfezli yatırımcılara tanıttı!

Körfez bölgesinin önemli fuarları arasında yer alan Turkey Expo by Qatar fuarına katılan İsra Group A.Ş, Türkiye’nin en yeşil ve en yüksek yatırım potansiyeline sahip projelerinden ‘V ORMAN’ı Körfezli yatırımcılara tanıttı.

Turkey Expo by Qatar kapılarını açtı!

"Turkey Expo by Qatar", başta gayrimenkul olmak üzere çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren çok sayıda Türk şirketinin katılımıyla başladı...

Qatar Airways Haberi

Qatar Airways


Avrupa’nın ve dünyanın en hızlı büyüyen havalimanı olma özelliğine sahip İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, dünyaca ünlü bir havayoluna daha kucak açmaya hazırlanıyor. Qatar Airways, 22 Mayıs 2014 tarihinden itibaren İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan haftada dört sefer gerçekleştirecek. İSG CEO’su Gökhan Buğday, Qatar Airways’in Sabiha Gökçen’den uçacak olmasının;  aralarında Avustralya, Hong Kong ve Tayland’ın da bulunduğu 100’ün üzerinde bağlantı noktası sayesinde Sabiha Gökçen’in uçuş ağını zenginleştirecek önemli bir adım olduğunu açıkladı.


Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan uçan yabancı havayolu şirketleri arasına bol ödüllü Qatar Airways de katıldı. Türkiye’den halen iki farklı noktadan uçan Qatar Airways, 22 Mayıs 2014’te başlatacağı Sabiha Gökçen uçuşlarıyla birlikte, Türkiye’den uçuş sayısını haftada 18’e çıkarmış olacak.


Skytrax 2013 Dünya Havayolları Ödülleri’nde Dünyanın En İyi Business Class’ı, Dünyanın En...