17 / 05 / 2024

QBahçe daire teslimleri

QBahçe daire teslimleri

QBahçe’nin söz verilen tarihten altı ay erken teslim edilmesi esprili bir reklam filminin ortaya çıkmasına sebep oldu. QBahçe’yi söz verdiği tarihten 6 ay erken teslim eden Erguvan İnşaat, erken teslimin sebebini reklam filmi haline getirdi.

Avrupa Konutları Yamanevler'de daire teslimleri başladı! 

Artaş İnşaat tarafından Ümraniye'de yükselen Avrupa Konutları Yamanevler’de, ilk etabın daire teslimleri başladı...

KİPTAŞ Çatalca Konutları daire teslimleri bugün başlıyor!

Yapımı KİPTAŞ tarafından tamamlanan Çatalca Konuları'nda daire teslimleri bugün başlıyor...

Tema İstanbul Bahçe daire fiyatları!

Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur ortaklığı tarafından hayata geçirilen Tema İstanbul Bahçe projesi 500 milyon TL yatırım değerine sahip. Tema İstanbul Bahçe daire fiyatları 509 bin TL'den başlıyor.

Tema İstanbul Bahçe konut teslimleri!

Tema İstanbul Bahçe projesinde fiyatlar 509 bin TL'den başlıyor. Tema İstanbul Bahçe konut teslimleri ne zaman?

Nlive Bahçeşehir'de teslimler başladı!

Bugüne kadar 60 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar Holding'in Bahçeşehir'deki projesi Nlive Bahçeşehir projesinde daire teslimleri başladı.

Parkmahal Konya daire teslimleri!

Parkmahal Konya daire teslimleri hemen yapılıyor. Son 80 dairenin satışta olduğu proje Deha Grup imzasıyla inşa edildi. 

Folkart Ilıca Çeşme teslimleri!

Villa projesi olarak hayata geçirilen Folkart Ilıca Çeşme'de Radisson Blu Resort&SPA Hotel'in arkasında hayata geçirildi. Folkart Ilıca Çeşme teslimleri ne zaman?

Avenue İstanbul Gül İnşaat daire teslimleri!

Avenue İstanbul projesinde daire fiyatları 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Avenue İstanbul Gül İnşaat daire teslimleri ne zaman?

Yeni Nesil Eyüp daire teslimleri!

İstanbul Eyüp'te hayata geçirilen Yeni Nesil Eyüp projesinde yüzde 15 indirim avantajı bulunuyor. Yeni Nesil Eyüp daire teslimleri ne zaman?

Dekon Senkron daire teslimleri!

Dekon Senkron Evleri İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de Dekon İnşaat tarafından inşa ediliyor. Dekon Senkron daire teslimleri ne zaman?

Satya Yayalar daire teslimleri!

Satya Yayalar projesi İstanbul Pendik'te Satya Yapı tarafından hayata geçirildi. Satya Yayalar daire teslimleri ne zaman?

3. İstanbul Projesi daire teslimleri!

Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen 3. İstanbul projesinde fiyatlar 514 bin TL'den başlıyor. 3. İstanbul Projesi daire teslimleri ne zaman?

Tual Bahçekent Projesi daire teslimleri!

Tual Bahçekent projesi Dağ Mühendislik tarafından İstanbul Hoşdere'de konut ve ticaret alanları olarak hayata geçirildi. Tual Bahçekent Projesi daire teslimleri ne zaman?

QBahçe daire teslimleri Haberi

QBahçe daire teslimleri

QBahçe’yi söz verdiği tarihten 6 ay erken teslim eden Erguvan İnşaat, erken teslimin sebebini reklam filmi haline getirdi

Kurtköy’ün nitelikli konut projelerinden QBahçe’nin söz verilen tarihten altı ay erken teslim edilmesi esprili bir reklam filminin ortaya çıkmasına sebep oldu.

Hazırladığı reklam filminde Rıfat Abi adını verdiği kaplumbağaya yer veren Erguvan İnşaat, ‘erken teslim’ temalı reklam filmini önümüzdeki günlerde televizyonlarda yayınlayacak. Projenin ilk sakini Rıfat Abi’nin QBahçe’ye yerleşmesiyle başlayan reklam filmi, onun bu 98 konutluk projede daha fazla yalnız kalmaması istemiyle son buluyor.