17 / 05 / 2024

QBahçe rıfat abi

QBahçe rıfat abi

QBahçe’nin söz verilen tarihten altı ay erken teslim edilmesi esprili bir reklam filminin ortaya çıkmasına sebep oldu. QBahçe’yi söz verdiği tarihten 6 ay erken teslim eden Erguvan İnşaat, erken teslimin sebebini reklam filmi haline getirdi.

Doların şaşırtıcı yükselişi devam ediyor! 23 TL sınırını aşan dolar için yeni rekor rakam belli oldu! Hemen şimdi bakın!

Doların göz alıcı yükselişi sürüyor! Türk Lirası karşısında 23 TL sınırını geride bırakan doların geleceği için yeni rakam açıklandı. Finans danışmanı Ömer Rıfat Gencal'ın çarpıcı tahmini, doların rekor seviyelere doğru ilerlediğini gösteriyor. Detaylar haberimizde!

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu Kimdir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapar?

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapıyor? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Türk iş adamı ve Vakıf GYO (Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

A101 Aktüel Kataloğu 13 Nisan 2023! Bu hafta bahçe ürünleri, kamp çadırları, Airfryer'lar ve elektronik ürünler satışta!

A101 market zinciri, ekonomik faktörler nedeniyle tercih edilen en popüler market zincirlerinden biridir ve 13 Nisan'da geçerli olacak indirimli ürünlerin yer aldığı aktüel kataloğu yayımlandı.

Paşabahçe ürünlerinde net yüzde 20 indirim! Paşabahçe 3 Ekim 2022 fiyat listesi..

Evlerimizde yıllardır kullanılan Paşabahçe ürünleri şimdi yüzde 20 indirimli. Bardaklardan sunumluklara, borcamlardan saklama kaplarına, Paşabahçe ürünlerinde indirim geçerli. İşte, 3 Ekim 2022 fiyat listesi…

BİM’den uygulamaya özel dev indirim! Yaz gelmeden bu ürünleri kaçırmayın…

BİM 14 Mayıs’tan itibaren Market Uygulamasında yer alan özel ürünleri yayınladı. Bu hafta BİM Market uygulamasında indirimli bahçe ürünleri yer alıyor. BİM’in indirimli ürünlerine uygulamayı indirip kaydolarak ulaşabilirsiniz.

A101 19 Mayıs kataloğu! İşte kaçırılmayacak ürünlerin fiyat listesi!

A101 19 Mayıs Perşembe günü satışa çıkacak olan ürünlerin yer aldığı kataloğu yayınladı. Birbirinden uygun fiyatlı ürünlerin yer aldığı katalogda spor ürünlerinden bahçe ürünlerine kadar birçok ürün mevcut. Peki A101 19 Mayıs kataloğunda hangi ürünler var?

Kira sözleşmesini feshetmek için eş rızası şart!

Türk Borçlar Kanunu, eşler arasındaki hukuki sınırları belirledi. Buna göre, aile konutu olarak kullanılmak üzere kiralanan taşınmazlarda kiracı, eşinin açık rızası olmadıkça kira sözleşmesini feshedemez.

Rıfat Demirbaş kimdir?

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Demirbaş kimdir? Rıfat Demirbaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Rıfat Demirbaş'ın biyografisi...

Senet imzalarken eşin rızası gerekiyor mu?

Türk Borçlar Kanunu'na göre Aile konutu olarak kullanılmak üzere kiralanan taşınmazlarda kiracı, eşinin açık rızası olmadıkça kira sözleşmesini feshedemiyor. Ancak çek ve bono gibi kambiyo senetleri imzalanırken eş rızası aranmıyor.

Tomtom Corners Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tomtom Corners Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Hakan Kodal ve Krea Sirius Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ortaklığında kuruldu.

Aile konutunda eş rızası şart!

Son dönemde gündeme gelen yargı kararları eşlerden birinin tek başına ailenin tamamını ilgilendiren kararlar almasında daha dikkatli olması gerektiğini gösteriyor. Peki aile konutunda eş rızası şart mı?

Rıfat Esed'in mal varlığına el konuldu!

Paris Ceza Mahkemesi, Rıfat Esed'i kamuya ait fonları kötüye kullandığı ve kara para akladığı sebebiyle 4 yıl hapis cezasına çarptırdı.

QBahçe rıfat abi Haberi

QBahçe rıfat abi

QBahçe’yi söz verdiği tarihten 6 ay erken teslim eden Erguvan İnşaat, erken teslimin sebebini reklam filmi haline getirdi

Kurtköy’ün nitelikli konut projelerinden QBahçe’nin söz verilen tarihten altı ay erken teslim edilmesi esprili bir reklam filminin ortaya çıkmasına sebep oldu.

Hazırladığı reklam filminde Rıfat Abi adını verdiği kaplumbağaya yer veren Erguvan İnşaat, ‘erken teslim’ temalı reklam filmini önümüzdeki günlerde televizyonlarda yayınlayacak. Projenin ilk sakini Rıfat Abi’nin QBahçe’ye yerleşmesiyle başlayan reklam filmi, onun bu 98 konutluk projede daha fazla yalnız kalmaması istemiyle son buluyor.