07 / 05 / 2024

Qetaifan Island North

Qetaifan Island North

Rixos Hotels, Qetaifan Island North'u geliştirilmesi ve yönetilmesi için Qetaifan Projects şirketi ile sözleşme imladı. Sözleşmeye göre, Rixos Hotels, Katar'daki otellerin, tema parkların, plaj alanlarının ve alışveriş alanlarının yönetimi ve işletilmesini sağlayacak.

The North İst Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The North İst Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Arıtürk ve Güney Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Realme C53: Uygun fiyatlı android telefon ile gelen yenilikler!

Realme, akıllı telefon pazarındaki yerini sağlamlaştırmak için yeni bir model daha tanıttı: Realme C53. Bu akıllı telefon, iPhone 14 Pro'nun Dynamic Island'ına benzeyen Mini Capsule özelliği ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Realme Narzo N53 Piyasaya çıktı! İşte satış fiyatı

Realme, Apple iPhone'ların tasarımına oldukça takıntılı görünüyor. Kısa bir süre önce Çinli üretici, Apple iPhone'larda bulunan Dynamic Island'ı hemen hemen kopyalayan C55'i piyasaya sürdü. Ve şimdi, Realme Narzo N53 ile tasarıma her şeyi dahil etmeye karar verdi.

Northıngton İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Northıngton İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 194 bin 417 sermaye bedeli ile Onut Köroğlu, A. Onyemaobı Nwachukwu, Mahmood Ahmadu ve MS Power İnşaat A.Ş. ortaklığında kuruldu.

North Blacksea İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

North Blacksea İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Kocabal ve Celal Öksüz ortaklığında kuruldu.

iPhone 15 Plus tasarımı sızdı! 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Apple`ın bu yıl tanıtacağı iPhone 15 Plus modelinin CAD tasarımı ortaya çıktı. Peki Dynamic Island var mı?

iPhone 14 Pro’daki Dynamic Island yanıyor! Kullanıcılardan şikayet üstüne şikayet

Daha önce de gündeme gelen iPhone 14 modeli ile ilgili şikayetlere yenisi eklendi. Bu kez de kullanıcılardan modelin ekranında bulunan Dynamic Island kısmında yanık olduğuna dair şikayetler geliyor.

The North Face’de indirim günleri başladı! Seçili ürünlere yüzde 20 indirim. İşte 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Kamp tutkunlarından, doğa yürüyüşçülerine dağcılardan kanoculara kadar binlerce sporcunun ve doğa tutkununun vazgeçilmez adresi The North Face yüzlerce üründe indirime gitti. İşte indirimli ürünlerin 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Tekfen Holding, Katar'da yeni proje inşa edecek!

Tekfen Holding, Katar'da North Field East Onshore projesi EPC-1 paketine ait Common Offsites 2 genel işlerini üstlenmek üzere ihaleyi kazandı.

Demokrasi ve Özgürlük Adası’ndaki lüks otel kapılarını açtı!

Demokrat Partili siyasetçilerin yargılamalarının gerçekleştirildiği ve ismi devlet tarafından ismi ‘Demokrasi ve Özgürlük Adası’ yapılan Yassıada’da kurulan ‘Katre Island Hotel’ hizmete açıldı.

New York’taki 260 milyon dolarlık Little Island parkı ziyaretçilere açıldı!

ABD'nin New York kentinde 260 milyon dolarla hayata geçirilen Little Island parkı ziyaretçilere açıldı. Park ziyaretçiler tarafından yoğun ilgiyle karşılaşıyor. 

North Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

North Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özer Uğraş tarafından kuruldu.

North Shore İst Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

North Shore İst Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hürel Çizel tarafından kuruldu.

Qetaifan Island North Haberi

Qetaifan Island North

Rixos Hotels, Qetaifan Island North'u geliştirmek ve yönetmek için kurulan Katara Hospitality'nin bir iştiraki olan Qetaifan Projects şirketi ile önemli bir sözleşme imzaladı. İmza törenine, Katara Hospitality Yönetim Kurulu Başkanı Şeyh Nawaf bin Jassim bin Jabor Al Thani ve Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince katıldı. Ayrıca, törene Katara Hospitality Başkan Vekili ve Qetaifan Projects CEO’su Şeyh Nasser bin Abdulrahman Al Thani, Yönetim Kurulu Üyesi Jamal Al Kaabi, AccorHotels Orta Doğu İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Jean-Baptiste Recher ve diğer üst düzey yöneticiler de katıldı.

İmzalanan sözleşme, Katar’daki kaliteli turizm tesislerine olan talebin artması sonucu, sektörün geliştirilmesi amacıyla kurulan Qetaifan Projects ile Türkiye’den dünyaya hızla açılan Rixos Hotels arasındaki ilk sözleşme. AccorHotels ile yapılan stratejik işbirliği Rixos Hotels’in bölgesel...