16 / 05 / 2024

QT Holding kentsel dönüşüm projeleri

QT Holding kentsel dönüşüm projeleri

Projeleri arasında Londra’da bulunan Avrupa’nın en yüksek ve prestijli binası olan Shard of Glass da yer alan QT Holding 110 daireli Zincirlikuyu Akademiler Sitesi'ni dönüştürecek...

Olası İstanbul depremine karşı yapılması gereken: Kentsel dönüşüm hızlanmalı! Devlet çözüm bulmalı!

Artaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya olası İstanbul depremi için kentsel dönüşümün önemine vurgu yaparak, devletin mutlaka bu alanda bir çözümü olması gerektiğine dikkat çekti. 

Sabancı Holding CEO'su kentsel dönüşümü hızlandıracak yöntemi açıkladı! Binalar yıkılmayacak...

Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili öneri geldi. Alper, binaları yıkmadan, karbon fiber malzemeyle güçlendirmenin iyi bir alternatif olduğunu aktardı. 

Bahaş Holding CEO’su Abdüssammet Bahadır: Kentsel dönüşüm ülkemizin birinci önceliğidir!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Abdüssamet Bahadır'ın o açıklamaları...

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 1. etap teslimleri başladı!

FKG İnşaat’ın, Bahaş Holding ve Stta İnşaat’la ortaklaşa Büyükçekmece’de inşa ettiği Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi 1. etabındaki konutlar teslim edilmeye başladı. 

Bahaş Holding'ten kentsel dönüşüme tam destek! Gaziosmanpaşa’daki kentsel dönüşüm projesinin 1'nci etabı tamam!

Bahaş Holding'in CEO’su Abdüssamet Bahadır, başta İstanbul olacak şekilde Türkiye’nin birinci önceliğinin kentsel dönüşüm olduğuna dikkat çekti. İşte Bahadır'ın o açıklamaları...

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 1. etabında teslimler Eylül'de!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır, Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi'yle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bahadır, ilk etap teslimlerinin Eylül ayında yapılacağını duyurdu.

Bina tamamlama sigortaları kentsel dönüşüm projelerini hızlandıracak!

Maher Yatırım Holding Üst Yöneticisi Levent Uluçeçen, kentsel dönüşüm projelerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Bahaş Holding kentsel dönüşüm atağı başlattı!

İnşaat müteahhitliği ve gayrimenkul geliştirme alanlarındaki köklü tecrübesi ile sektörün gelişimine yönelik öncü adımlar atmaya devam eden Bahaş Holding, kentsel dönüşüm atağı başlattı.

Yönetmelikle kentsel dönüşümde yeni bir dönem başlıyor!

Erkanlı Holding’in Genel Müdürü Evrim Karayel, Resmi Gazete’de kentsel dönüşüm ile ilgili yayımlanan yeni yönetmeliğin Türkiye açısından son derece önemli olduğunu söyledi...

Babacan Holding'ten Kavaklı'ya sahil kasabası!

2019 yılı için hedeflerini büyüten, arazi değerleme ve satın alma, projelendirme, üretim, satış ve pazarlama, kentsel dönüşüm, kiralama yönetim alanları, turizm ve lojistik sektörlerinde faaliyet gösteren Babacan Holding gayrimenkul ve inşaat sektörüne 450 milyon TL'lik yatırım yapacak.

Devlet kentsel dönüşümde bazı önlemler almalı!

Kentsel dönüşümün zor ve sancılı bir süreç olduğunu belirten Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat devletin kötü niyetli yatırımcı ve kötü niyetli arsa sahiplerine karşı önlem alması gerektiğini söyledi.

Attila Sezgin: Kentsel dönüşümü imar affı olarak görmemek ön şarttır!

Türkerler Holding Genel Koordinatörü Prof. Dr. Attila Sezgin, “Kentsel dönüşümü, imar affı olarak görmemek, konut ve ofis stoğuna yönelik müdahale gibi dar bir perspektife indirgememek başarılı bir dönüşüm için ön şarttır” dedi.

Babacan Holding Fikirtepe ve Gaziantep'te proje yapacak!

Gayrimenkul, turizm ve enerji alanlarında faaliyet gösteren Babacan Holding, 2018 yılında 1 milyar TL'yi bulan yatırım planlıyor. Şirket önümüzdeki yıl Porto'da ilk rezidans yatırımını yapacak. Ayrıca Gaziantep'te konut projesi ve Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesine başlayacak.

QT Holding kentsel dönüşüm projeleri Haberi

QT Holding kentsel dönüşüm projeleri


Dünya’nın çeşitli bölgelerinde yatırım projelerinde yer almış olup projeleri arasında Londra’da bulunan Avrupa’nın en yüksek ve prestijli binası olan Shard of Glass da yer alan QT Holding Zincirlikuyu Akademiler Sitesi'ni dönüştürecek.


110 daireli sitenin dönüşümü için teklif veren QT Holding mal sahipleri ve yönetimle de bir toplantı gerçekleştirdi. Zincirlikuyu Akademiler Sitesi için tek bloklu bir proje tasarlayan QT Holding projedeki konut tiplerine gelen talepler çerçevesinde karar verecek.


İstanbul’da depreme karşı riskli durumda bulunan ve yaklaşık 50 sene önce inşa edilen Etiler’deki Petrol Sitesi de QT Holding tarafından dönüştürülecek.


İstanbul merkezli QT holding, 25 yıldır yatırım bankacılığı yapmış olan Katarlı Prof. Abdullatif AL MEER tarafından yönetiliyor.



Ceren...