14 / 05 / 2024

Quality otel

Quality otel

Choice Hotels International, Equinox Ventures Ltd. ile imzaladığı anlaşma ile 2021’e kadar Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’da Clarion, Comfort ve Quality markalarıyla 25 otel açacak.

Ela Quality Resort iki otel yatırımı daha yapacak!

Yabancı turistte kişi başı gelirin artması ve doluluk oranlarının yüzde 78’leri geçmesi durumunda sektörde yatırımların artacağını vurgulayan Ela Quality Resort Genel Müdürü Ufuk Gezgin, “Tahminime göre yeni yatırımların zamanı gelmiştir” diye konuştu...

Ela Quality Resort Hotel yıllık sabit kirası TL'ye döndü!

Aktay Otel İşletmeleri A.Ş. tarafından kiracı sıfatı ile işletilmekte olan Ela Quality Resort Hotel yıllık sabit kirası için döviz cinsinden eski tutarına döndü....

Choice Hotels International, Ortadoğu'da 25 otel açacak!

Choice Hotels International, Equinox Ventures Ltd. ile imzaladığı anlaşma ile 2021’e kadar Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’da Clarion, Comfort ve Quality markalarıyla 25 otel açacak.

Ela Quality Resort Belek Otel 2015 TOP-100 sertifikası aldı!

Ela Quality Resort Belek, seyahat yorum portallerinden TopHotels.ru tarafından 'Hizmette Mükemmellik Ödülü'ne layık görüldü. Otel ayrıca 2015 TOP-100 sertifikasının sahibi oldu.

Ela Quality Resort Hotel personel lojman binası, Aktay Otel'e satıldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Aktay Turizm A.Ş.'nin sahip olduğu lojman binasının Aktay Otel İşletmeleri A.Ş'ye satışını gerçekleştirdi.

Ela Quality Resort Hotel, Aktay Otel İşletmeleri'ne satıldı!

Özak GYO'nun sermayesine yüzde 100 oranında ortak Aktay Turizm A.Ş., Ela Quality Resort Hotel'in işletmeciliğini yürüten Aktay Otel İşletmeleri A.Ş.'ye 7 milyon 300 bin TL bedelle satıldı.

Ela Quality Resort 5 yeni otel açacak!

Antalya Belek ’te hizmette yedinci yılını tamamlayan Ela Quality Resort Hotel, orta vadede 5 yeni otel ile birlikte sektörde zincir gruplardan biri olmayı hedefliyor.

Ela Quality 5 otel açıp zincirleşmeyi hedefliyor!

Antalya Belek’te 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Ela Quality Resort Hotel, 5 yıl içerisinde 5 yeni otel daha açmayı planlıyor. Ela Quality 5 otel açıp zincirleşmeyi hedefliyor.

Ela Quality Resort Hotel 5 yeni otel açacak!

Antalya Belek'te 7. yılını tamamlayan Ela Ouality Resort Hotel, 5 yeni otel açacak. Özak GYO bünyesinde yer alan Ela Ouality Resort Hotel İstanbul , İzmir, Didim ve Demre'de yeni otel yapacak.

Ela Quality, 5 yeni otel yatırımı planlıyor!

Ela Quality Resort Hotel, orta vadede 5 yeni otel yatırımı planlıyor. Antalya Belek'te 7'nci yılını tamamlayan Ela Quality Resort Hotel'in amiral gemisi olacağı yeni zincir otellerin ikisi İstanbul'da, diğerleri ise İzmir, Didim ve Demre'de olacak...

Ela Quality Resort, otel zinciri olacak!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Aytur Turizm'in elinde bulunan yüzde 32'lik hisseye 27.5 milyon dolar ödeyerek, Ela Quality Resort Otel'in yüzde 100'üne sahip oldu. Ahmet Akbalık, Didim ve Denire'de de projeler yapacaklarını belirtti.

ÖZAK'tan otel için 27.5 milyon dolar!

ÖZAK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Aytur Turizm'in elinde bulunan yüzde 32'lik hisseye 27.5 milyon dolar ödeyerek, Ela Quality Resort Otel' in yüzde 100'üne sahip oldu...

Ela Quality Resort Otel’in tamamı Özak Grubu’nun oldu!

ÖZAK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Aytur Turizm’ in elinde bulunan yüzde 32’lik hisseye 27,5 milyon dolar ödeyerek, Ela Quality Resort Otel’in yüzde 100’üne sahip oldu...

Quality otel Haberi

Quality otel

Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Choice Hotels International, Equinox Ventures Ltd. ile imzaladığı anlaşma ile 2021’e kadar Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’da Clarion, Comfort ve Quality markalarıyla 25 otel açacak. Dubai merkezli otel geliştirme ve yatırım danışmanlığı şirketi Equinox Group Ltd. ve Ortadoğu’nun en önemli turizm şirketlerinden Al Tayyar Travel Group’un ortak girişimiyle kurulan Equinox Ventures Ltd. ile Choice Hotels arasında imzalanan anlaşmaya göre, Choice Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’da 2021’de 25 otel ve 8 bin odayla hizmet verecek.


Choice’un uluslararası operasyonlarından sorumlu başkan yardımcısı Mark Pearce, Equinox Group ve Al Tayyar Travel Group yaptıkları anlaşmadan duydukları memnuniyeti dile getirdi. İmzalanan anlaşma ile Choice’un Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’da var olması ve hızlı büyümesi için önemli bir...