08 / 05 / 2024

Quasar İstanbul İsviçre Festivali

Quasar İstanbul İsviçre Festivali

Türkiye'deki İsviçreli gayrimenkul yatırımı Quasar İstanbul, İsviçre Başkonsolosu Monika Schmutz Kırgöz'ün ev sahipliğinde düzenlenecek Türkiye'deki ilk İsviçre Festivali'ne ev sahipliği yapacak. Tenor Alessandro Safina konseri ile ön tanıtımı yapıldı.

Tarihi Likör Fabrikası İsviçre merkezi olacak!

Sadece Türkiye değil uluslararası arenada önemli yere sahip olan tarihi Likör Fabrikası İsviçre merkezi olacak. Viatrans A.Ş.- Meydanbey Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan kurulacak merkezle 2 ülkeyi yan yana getirmeyi hedeflediklerin söyledi

Quasar İstanbul, İsviçre Festivali ön tanıtımı 14 Kasım'da yapılacak!

Türkiye'nin önümüzdeki sene ilki düzenlenecek İsviçre Festivali'nin ön tanıtımı İsviçre Başkonsolosu Sayın Monika Schmutz Kırkgöz' ün himayesinde 14 Kasım Perşembe günü Quasar İstanbul'da gerçekleşecek.

İsviçre Sismoloji Servisi'nden açıklama: İstanbul depremi önceden bilinebilir mi? Deprem etkileri neden farklı?

Eşit derecede güçlü depremlerin etkilerinin farklı olmasının sebepleri merak ediliyor. İsviçre Sismoloji Servisi'nin müdür yardımcısı Florian Haslinger, depremlerle ilgili konuştu ve açıklamasında İstanbul depremine de değindi. 

İsviçre-Türkiye Ekonomik Forumu İstanbul’da gerçekleştirildi

İsviçre Günleri İstanbul 2022 kapsamında on altıncı kez düzenlenen ekonomi foruma İsviçre'nin ve Türkiye'nin önde gelen özel sektör, akademi ve sivil toplum temsilcileri katıldı. Forumda birçok konu el alındı. "Mavi bir Dünyada Yeşil bir Ekonomi" temasıyla düzenlenen forum İstanbul'da düzenlendi.

Yering Group Ag Merkezi İsviçre İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Yering Group Ag Merkezi İsviçre İstanbul Merkez Şubesi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Hitachi Zosen Inova Ag Merkezi İsviçre İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Hitachi Zosen Inova Ag Merkezi İsviçre İstanbul Merkez Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Allseas Marıne Contractors S.A. Merkezi İsviçre İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Allseas Marıne Contractors S.A. Merkezi İsviçre İstanbul Merkez Şubesi 10 bin TL sermaye ile 11 Eylül 2017 tarihinde açıldı.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

Batışehir’den evinizi alın, İsviçre Alpleri’nde rüya gibi bir sömestr tatili kazanın!

Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi ödüllü ve getiri potansiyeli yüksek projesi Batışehir’de ev sahibi olmanın şimdi tam zamanı. Batışehir'den ev sahibi olanlar İsviçre Alpleri’nde rüya gibi bir sömestr tatili kazanıyor...

Batışehir’den evini al, İsviçre Alpleri’ne uç!

Batışehir’in ayrıcalıklarla dolu kampanyasından yararlanarak ev sahibi olan yatırımcılar dünyanın en ünlü kış tatili merkezlerinden İsviçre Alplerinde 4 gece 5 gün muhteşem bir sömestir tatili kazanacak.

Quasar İstanbul satış toplam geliri arttı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Mecidiyeköy'de Viatrans - Meydanbey ortaklığı ile yükselen Quasar İstanbul satış toplam gelirini arttırdı.

Quasar İstanbul inşaatında iş kazası!

İstanbul Mecidiyeköy'de Torunlar İnşaat'ın hemen yanında bulunan Quasar İstanbul inşaatında iş cinayeti yaşandı. Boru tesisatı döşediği sırada 5'inci kata düşen Mehmet Akar, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi.

Quasar İstanbul inşaatında bir işçi hayatını kaybetti!

Şişli-Mecidiyeköy'de Torunlar'a ait inşattaki asansörün düşmesi sonucu 10 işçinin hayatını kaybettiği inşaatın hemen yanında bulunan Quasar İstanbul inşaatında, saat 15.00 sıralarında iş cinayeti yaşandı.

Quasar İstanbul inşaatında kaza!

Mecidiyeköy'de bulunan eski likör fabrikasının yerindeki "Quasar İstanbul'un inşaatında, mekanik proje taşeronunun alt taşeronu olan Akar Tic.-Latif Akar Limited Şirketi sahiplerinden Mehmet Akar 1. kattan düşerek yaşamını yitirdi.

Viatrans-Meydanbey'den Quasar İstanbul kaza açıklaması!

İstanbul Avrupa Yakası Mecidiyeköy'de inşa edilen Viatrans-Meydanbey'den Quasar İstanbul kaza açıklaması geldi. Bugün saat 15:00'de Quasar İstanbul şantiyesinde meydana gelen kazanın olay yeri incelemeleri sürüyor.

Quasar İstanbul İsviçre Festivali Haberi

Quasar İstanbul İsviçre Festivali

Türkiye'deki İsviçreli gayrimenkul yatırımı Quasar İstanbul, İsviçre Başkonsolosu Monika Schmutz Kırgöz'ün ev sahipliğinde düzenlenecek Türkiye'deki ilk İsviçre Festivali'ne ev sahipliği yapacak. Dünyaca ünlü tenor Alessandro Safina konseri ile ön tanıtımı yapılan festival, seçkin bir davetle tanıtıldı. İsviçre Başkonsolosu Monika Schmutz Kırgöz, Türkiye'deki İsviçre Ticaret Odası Demeği Genel Sekreteri Frank Reichenbach ve Viatrans A.Ş. ile Meydanbey Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan'ın katılımı ile düzenlenen geceye iş ve cemiyet hayatından birçok seçkin davetli katıldı. İsviçreli sanatçıların performansı eşliğinde fondü lezzetiyle başlayan gece, konuşmaların ardından dünyaca ünlü tenor Alessandro Safina'nın konseri ile devam etti. 


Habertürk...