03 / 05 / 2024

Quasar İstanbul ödülleri

Quasar İstanbul ödülleri

Quasar İstanbul, 189 bin 620 metrekarelik inşaat âlanında büyüklükleri 116 ile 518 metrekare arasında değişen 257 konut ile 58 ofis, 4 kafe ve 17 mağazanın yer aldığı toplam 4 bin 300 metrekarelik sosyal alan katından oluşuyor.

Quasar İstanbul projesi 2013'te ödülleri topladı!

VİATRANS A.Ş.- Meydanbey Ortak Girişimi nin Mecidiyeköy' de 2015 sonunda hayata geçecek karma projesi Quasar İstanbul için 2013 bol ödüllü bir yıl oldu...

Quasar İstanbul karma projesi, 'Dünyanın En İyi Rezidansı'!

VIATRANS - Meydanbey Ortak Girişimi'nin İstanbul'un merkezi Mecidiyeköy'de 2015 sonunda hayata geçecek Quasar İstanbul karma projesi, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde "Dünyanın En İyi Rezidansı" dalında ödüle layık görüldü...

Dünyanın "en iyi" projesi Quasar İstanbul!

Viatrans Meydanbey Ortak Girişimi'nin Mecidiyeköy Likör Fabrikası arazisine inşa ettiği Quasar İstanbul projesi, International Property Awards'ta (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) "Dünyanın En İyi Rezidansı" dalında birinci oldu...

Quasar “Dünyanın En İyi Rezidansı” dalında dünya birincisi oldu!

İstanbul ’un merkezi Mecidiyeköy’de 2015 sonunda hayata geçecek olan Quasar İstanbul, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde (International Property Awards) “Dünyanın En İyi Rezidansı” dalında dünya birincisi oldu.

Quasar İstanbul En İyi Ticari ve Karma Kullanımlı Proje ödülünü aldı!

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde Türkiye’ye 3 Avrupa Birinciliği getiren Quasar İstanbul, Dubai’den de büyük ödülle dönüyor. Quasar İstanbul En İyi Ticari ve Karma Kullanımlı Proje ödülünü aldı...

Quasar’a Avrupa’dan 3 birincilik ödülü geldi!

Türkiye’nin ilk metalüks gayrimenkul projesi olarak İstanbul’un merkezinde lüksün ötesinde lüksü vaat eden Quasar İstanbul karma projesi, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde 3 kategoride Avrupa birincisi oldu...

Quasar İstanbul Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde 7 ayrı dalda ödül aldı!

Türkiye’nin ilk metalüks gayrimenkul projesi olarak İstanbul’un merkezinde lüksün ötesinde lüksü vaat eden Quasar İstanbul karma projesi, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde 7 ayrı dalda ödüle layık görüldü...

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde Tema İstanbul’a altı ödül!

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde altı ödüle adını yazdırdı. İlk etabında yaşamın başladığı Tema İstanbul ile bugüne dek inşaat sektöründe birçok ilke imza atıldı...

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden Tema İstanbul'a 6 ödül!

Türkiye ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi olan Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nden 6 ödüle layık görüldü.

Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri için başvurular başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi yapıların korunmasını teşvik için bu yıl 16. kez düzenlediği “Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri” için başvurular başladı.

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni gerçekleştirildi!

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri 2017 sahiplerini buldu. İnşaat sektörünün en önemli uluslararası organizasyonu Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni 10 Mayıs'ta!

‘Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri’ törenle sahiplerini buluyor. Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni 10 Mayıs'ta yapılacak. 

Zer Altın Palmiye Ödülleri'nin kazananları!

Altın Palmiye Ödülleri, Ceylan İnşaat'ın ana sponsorluğunda bu yıl 5'nci kez düzenlendi. Her IP’den bir defa oy kullanılan ödül kategorileri için 2 milyon 643 bin 162 oy atıldı.

Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri sahiplerini buldu!

Ceylan İnşaat 16. Türkiye Spor Ödülleri düzenlenen törenleri sahipleri buldu. Halk oylaması ile ödüllerin takdim ediliği törende Beşiktaş, beş farklı kategoride birinciliği göğüsledi.

16. Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri 22 Ocak'ta sahiplerini buluyor!

16' ncısı düzenlenen Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri Töreni, Hilton İstanbul Bomonti Conference Center’da 22 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek...

Umut Evleri Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri'ne aday!

Düzce depreminde evsiz kalan 234 ailenin Umut Evleri konut projesi Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri’nin 10 finalistinden biri oldu.

Royal Group, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ödülle döndü!

Royal Group, Dünya İnşaat Oscarları olarak kabul edilen Inernational Property Awards’da (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) birçok dünya devini geride bırakarak ülkesine iki ödülle döndü.

2017 Sign of the City Ödülleri Kasım'da!

Hürriyet Gazetesi’nin, Türkiye’de gayrimenkul sektörünü daha iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlediği Sign of the City Ödülleri bu yıl Kasım 2017’de düzenlenecek.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödülleri yarın verilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen "Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması"nda derece kazananlara ödülleri yarın verilecek.

Royal Group Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde Türkiye'yi temsil edecek!

Royal Group, dünyanın en prestijli emlak ödülleri olan International Property Awards’da (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) Türkiye’yi temsil edecek.

Quasar İstanbul ödülleri Haberi

Quasar İstanbul ödülleri


Büyükdere aksında eski Likör Fabrikası'nın arazisinde Viatrans-Meydanbey Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Quasar projesi hızla yükseliyor. 


23 bin 700 metrekare arazi üzerine konumlandırılan karma proje Quasar İstanbul, 189 bin 620 metrekarelik inşaat âlanında büyüklükleri 116 ile 518 metrekare arasında değişen 257 konut ile 58 ofis, 4 kafe ve 17 mağazanın yer aldığı toplam 4 bin 300 metrekarelik sosyal alan katından oluşuyor. 


Fairmont'u getiriyor Türkiye'deki lüks kavramını Avrupa'nın lüks anlayışıyla birleştiren Quasar İstanbul; dünyada 20 ülkede 66 oteli bulunan ünlü 5 yıldızlı otel ve rezidans zincirlerinden Fairmont Hotels'i Türkiye'ye getiriydf. Projede yer alan otelin dışında ofis bölümü de dünyada birer ikon haline gelmiş, filmlere konu olmuş The Plaza New York ve Londra Savoy gibi otellere sahip Fairmont Hotels tarafından işletilecek. 

Mecidiyeköy'deki Eski Likör...