04 / 07 / 2024

R Toprak Su İnşaat nerede

R Toprak Su İnşaat nerede

R Toprak Su İnşaat Anonim Şirketi, Rasim Öztoprak Müdürlüğünde 100 bin TL sermaye ile 7 Aralık 'ta Esenyurt, Orhangazi Mahallesi, 1658 Sokak' ta kuruldu.

5 milyon TL'lik konut nasıl alınır? Toprak yatırımcısından ev alacaklara tavsiye! 

Toprak yatırımcısı Aksel isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından konut alımı ile ilgili bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Regal 5 Programlı Bulaşık Makinesi'nde efsane indirim kampanyası! İşte Regal 7 Mart 2023 fiyat listesi

Regal BM 521 Bulaşık Makinesi, sahip olduğu 5 farklı yıkama programı, enerji türü ve su tüketimindeki verimliliği ile ev hanımlarının tercihi oluyor. 

Regal 5 Programlı Bulaşık Makinesi Kaç TL? Özellikleri neler? En uygun fiyatıyla nerede satılıyor? 

Bulaşık makinesini yenilemek isteyenler için Regal 5 programlı bulaşık makinesi; Program sayısı, enerji türü ve su tüketimindeki verimliliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi

Su kullanılmazsa fatura gelir mi?

Su, elektrik, doğalgaz faturaları 25 ile 35 gün arasında oluşturulur ve abonelere ulaştırılır. Peki Su kullanılmazsa fatura gelir mi? İşte detaylar!

Tarımda bir başarı daha! Tarımsal atıktan yapılan gübre verimi % 42 artırdı

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM) Toprak Su ve Çölleşme ile Mücadele Araştırma Enstitüsünce tarafından yürütülen çalışmada, tavuk gübresi, ayçiçeği ve mısır atıklarından organik madde değeri yüksek kompost elde edildi.

Meteoroloji’den 8 ilde kuvvetli sağanak yağış uyarısı! Bu haberi okumadan evden çıkmayın!

MGM'den ani sel, yıldırım, su baskını, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

Erkum Döküm Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkum Döküm Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıfat Üçsu tarafından kuruldu.

Türkiye'deki kripto para platformu ile ilgili dolandırıcılık iddiası!

Kripto para borsasının Türkiye'deki kullanıcılara hizmet veren platformuna yatırdığı 234 bin TL'nin buhar olduğunu söyleyen bir yatırımcı suç duyurusunda bulundu.

Mersin'de dublörlü tapu dolandırıcılığı yaptıkları iddia edilen zanlılar yakalandı!

Mersin'de, yurt dışında yaşayan kişinin 2 dükkanını sahte kimlik ve "dublör" kullanarak başkalarına sattıkları öne sürülen suç örgütüne yönelik yapılan ikinci operasyonda yakalanan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Cihan Su, Hürriyet Emlak Finans Direktörü oldu!

Doğan Şirketler Grubu’nun teknolojileriyle geliştirilen, Türkiye’nin emlak dikeyindeki yenilikçi dijital markası Hürriyet Emlak’ın Finans Direktörü Cihan Su oldu.

Bodrum'da lüks villaların yer aldığı dev projeye tepki!

365 villa ve bir otelin yer alacağı 'The Bo Viera' projesine tepki gösteren Peynir Çiçeği Gündoğan Gönüllüleri Derneği Başkanı Sema Höcek, "Kıyı dolgusu kaçaktır. Çevre suçu işliyorlar. Görüntü her şeyi gösteriyor" diye konuştu.

Su yalıtımı depreme karşı kalkandır!

ODE Yalıtım Pazarlama Direktörü Akdemir, Su sızıntılarının binaların yaşam sürecini ve dayanıklılığını etkileyen en önemli faktörlerden olduğunu söyledi...

Özköroğlu Yapı Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özköroğlu Yapı Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Gür Toprak ve Veysel Gür ortaklığında kuruldu. 

R Toprak Su İnşaat nerede Haberi

R Toprak Su İnşaat nerede

R Toprak Su İnşaat Anonim Şirketi, Rasim Öztoprak Müdürlüğünde 100 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Esenyurt, Orhangazi Mahallesi, 1658 Sokak'ta kuruldu.


R Toprak Su İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanal, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulun yapımı alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdışı  taahhüt, taşeronluk hizmetleri.Her türlü ulaşım tesisleri, kara ve demiryolları v.b altyapı inşaatları, tersaneler,havaalanları ile bunlara bağlı yardımcı üniteler inşaa etmek, inşaasını taahhüt etmek,yapmak ve yaptırmak bu işlerle ilgili her türlü projenin mühendislik hizmetlerini ve müşavirlik hizmetlerinin gerçekleştirilmesi.Her türlü enerji tesisleri, doğalgaz, elektrifikasyon, reaktör, jeneratör vb yer altı ve yer üstü...