06 / 05 / 2024

raf park sistemi nedir

raf park sistemi nedir

İstanbul Boğazı'nda Tarabya ve İstinye koylarına tekne parklar yapan İSPARK, gelen yoğun talebi karşılamakta zorlanınca yeni çözüm arayışlarına girdi. İSPARK 50 milyon liralık yatırımla Boğaz'da tekne park kuracak...

Hâl çıkışı farklı raf ücreti farklı! Aradaki uçurumu karekod okutarak öğrendiler

Ürünlerin hal çıkış ücretleri ile raf ücretleri arasında oluşan büyük fark, 'Hal Kayıt Sistemi' ile tespit edildi. Halden kilosu 18 TL'ye çıkış yapan eriğin ücretinin raflarda 59 TL'ye satılması vatandaşın tepkisine sebep oldu.

Şeker fiyatlarına yüzde 31 zam! Kilogram fiyatı arttı

Şeker fiyatlarına yüzde 31 zam yapıldı. KDV dâhil kilogramı 5,96 Türk lirasından satılan şekerin fiyatı, 7,80 Türk lirasına yükseldi. Raf garanti sistemi kapsamında Türkşeker tarafından perakende sektörüne sağlanan 5 kilogramlık toz şeker fiyatı ise 45 Türk lirasından 55 Türk lirasına yükseldi.

Gölcük Tabiat Parkı ihalesi bugün!

Gölcük Tabiat Parkı için ihale bugün saat 14.30'da yapılacak. 500 bin kişinin ziyaret ettiği, milyonlarca kişinin fotoğraf çektirdiği o evin bulunduğu Gölcük Tabiat Parkı için nefesler tutuldu.

Akyaka Park AVM'de kiralama TL ile olacak!

Akyaka Park AVM bundan sonra Türk lirası kiralama sistemi ile çalışacak. Tüm kira ve kira ile ilgili ödemelerin Türk lirası ile yapılması 1 Ocak 2017 itibarıyla başlayacak.

Uludağ Milli Parkı'na kurulacak geçiş sistemi TBMM gündeminde!

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Uludağ Milli Parkı'na kurulması öngörülen geçiş sistemine ilişkin soru önergesi hazırladı. Aydın hazırladığı soruların Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

İZKA, Bayraklı'da güneş enerjisi sistemi kuracak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile İZKA, Bayraklı Ekrem Akurgal Yaşam Parkı’nda kurulacak güneş enerjisi sistemi için işbirliği yapacak.

Tekirova Tabiat Parkı Türkiye'nin 206'ıncı tabiat parkı oldu!

Koruma statüsü getirilen Tekirova Tabiat Parkı, kızılçam ormanı, maki bitki örtüsü, zengin flora ve faunasıyla sportif olta balıkçılığı, çadırlı kamp, tabiat yürüyüşü, tabiat fotoğrafçılığı gibi etkinliklere de ev sahipliği yapıyor

Abant Tabiat Parkı'na yoğun ilgi!

Yarıyıl tatili için Abant'a gelen tatilciler, tehlikeli olmasına rağmen buz tutan gölün üzerinde yürüyüş yaparak fotoğraf çektirdi. Yarıyıl tatilinin başlamasıyla binlerce kişi Abant Tabiat Parkı'na akın etti.

İzmir'de bisiklet park sayısı 600'e çıkacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bisiklet kiralama sistemi BİSİM 1. yaşını doldurdu. Hizmete girdiği tarihten bugüne yaklaşık 300 bin bisikletseverin yararlandığı BİSİM, gelen talep üzerine bisiklet ve park sayısını artırıyor.

Park İnşaat instagram yarışması başlattı!

2014 yılında ilki düzenlenen yarışma; fotoğraf sanatına gönül veren Park İnşaat dostlarını da bir araya getirme hedefi ile ilerlemeye devam ediyor. Yarışma için ticari bir koşul ve yaş sınırlaması aranmamaktadır.

Florya Ofis Park nerede?

Florya Ofis Park nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimleri hemen gerçekleşen Florya Ofis Park'ta kapalı devre izleme sistemi, özel kapalı otoparkı ve engelli sirkülasyonu bulunuyor...

Yedigöller Milli Parkı, turistleri ağırlamaya başladı!

Yedigöller Milli Parkı, sonbahar mevsimiyle doğa ve de fotoğraf tutkunlarını ağırlamaya başladı. Bolu Vali Yardımcısı Ayhan Kartlı kentin tanıtımı için uzmanlarla teknik çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Tatilciler Abant Tabiat Parkı'na akın etti!

Kurban Bayramı'nın ikinci gününde tatilciler, Abant Tabiat Parkı'na yoğun ilgi gösterdi. Renk cümbüşünün yaşandığı Abant'a gelen tatilciler, göl çevresinde yürüyüş ve piknik yaptı, bisikletle tur attı, faytona binerek hatıra fotoğrafı çektirdi...

raf park sistemi nedir Haberi

raf park sistemi nedir

İSPARK, İstanbul Boğazı'na yoğun talep nedeniyle hem yeni tekne parklar kazandıracak, hem de raf park sistemini hayata geçirecek.


İstanbul Boğazı'nda Tarabya ve İstinye koylarına tekne parklar yapan İSPARK, gelen yoğun talebi karşılamakta zorlanınca yeni çözüm arayışlarına girdi. Yoğun talep üzerine harekete geçen İSPARK 50 milyon liralık yatırımla Bebek'te 250, Beykoz'da 310, Kuruçeşme'de 85, Paşabahçe'de ise 165 olmak üzere toplam 810 tekne kapasiteli 'tekne park' yapımı için son aşamaya geldi. İSPARK ayrıca yer talebinin artması üzerine de orta ve küçük boy tekneler için raf park sistemini Boğaz'da ilk kez hayata geçirecek. 


UCUZ VE GÜVENLİ 

Ekonomik ve güvenli raf park sistemi ilk olarak Kuruçeşme'de 150 tekne kapasiteli olarak uygulanacak. Raf parkta, tekneler su yüzeyinde kalmadıkları için yıllık bakım masrafları da azalacak. İSPARK Genel Müdürü...