29 / 04 / 2024

rafet vergili

rafet vergili

Karabük Belediyesi'nin, yüksek kesimde bulunan Esentepe Mahallesi'ne yayaların kolay ulaşımını sağlamak için yaptığı iki asansör, törenle hizmete alındı.

Karabük Belediyesi'nden Esentepe Mahallesi'ne asansör atağı!

Kent merkezinden Esentepe Mahallesi'ne çıkmak isteyen ve 100 metre uzunluğundaki merdiveni çıkmak zorunda kalan vatandaşların zorlanması nedeniyle belediye tarafından Dereevler mevkisine asansör yerleştirildi.

Karabük'te tepedeki mahalleye asansör!

Karabük Belediyesi tarafından yüksek kesimlerdeki mahallelere ulaşım için yapılan asansörlere yenileri eklendi. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, "Özellikle yaşlı vatandaşlarımızın çilesi sona erdi" açıklamasını yaptı.

Karabük'te yaşam kompleksi inşaatı hızla ilerliyor!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, ilk defa yapılacak olan Yaşam Kompleksi projesinin hem ticari bakımdan hem de sosyal aktivite bakımından kente çok önemli katlı sağlayacağını söyledi.

Karabük'te yüksek tepelerdeki mahalleler için asansör inşa ediliyor!

Karabük Belediyesi, yüksek tepelere kurulu mahalleye vatandaşların rahat ulaşması için 2 asansör daha inşa ediyor. Belediye tarafından yapımına başlanan 12’şer kişilik ve etrafı camdan 2 asansör, merdiven tırmanma çilesine son verecek.

Karabük'te sosyal yaşam kompleksinin temeli 1,5 ay içinde atılacak!

Belediye Başkanı Rafet Vergili; 40 günde peş peşe açılış yapıp temeller atacaklarını belirterek, seçimlerde verdiği sözleri de bir bir yerine getireceğini söyledi Vergili: "5 yılda Karabük'ün hiçbir eksiğini bırakmayacağız" dedi.

Karabük Bulak Vadisi'ndeki projede sona gelindi!

Belediye Başkanı Rafet Vergili, Bulak vadisindeki projenin köprüyle birlikte start alacağını belirterek, "Proje ihalesi yapıldı. On gün içinde yer teslimi başlar. Projeler teslim edildikten sonra 2-3 ay içersinde ihaleye çıkmış oluruz" dedi.

Adatepe Deresi üzerine yapılan yaya köprüsü törenle açıldı!

Karabük Belediyesi tarafından vatandaşların ulaşmakta güçlük çektiği hastane ile 5 mahalle arasındaki Adatepe Deresi üzerine yapılan yaya köprüsü törenle açıldı. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, "Yaptığımız hizmetlerle Türkiye'de fark yarattık".

Karabük Belediyesi 60 metrelik yürüyen merdiven yaptırdı!

Karabük Belediyesi, kentin tepelerine kurulmuş 3 mahalleye vatandaşların daha kolay ulaşabilmesi için 60 metre uzunluğunda yürüyen merdiven yaptı...

Arsa fiyatları katlandı! Yabancı ve gurbetçiler durmadan arsa alıyor!

Geçen sene ilk defa arsa ve tarla satışları konutu geçti. Yerlilerin yanı sıra yabancı ve gurbetçiler de arsa alımlarını hızlandırdı. Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan geçen sene arsa alan kişilerin yüzde 10'unu gurbetçilerin oluşturduğunu belirtti.

Ziya Yılmaz ve Rafet Yılmaz 73.4 milyon TL'ye yeni şirket kurdu!

Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz ve Dap Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rafet Yılmaz 73.4 milyon TL'ye yeni şirket kurdu. Dap Emlak Yatırım A.Ş. Maltepe'de kuruldu. İşte ayrıntılar...

Dap Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dap Emlak Yatırım Anonim Şirketi Maltepe'de 73 milyon 428 bin 379 TL sermaye bedeli ile Ziya Yılmaz ve Rafet Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Özyurt Teknik İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyurt Teknik İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atila Özyurt ve Rafet Özyurt ortaklığında kuruldu.

Türkiye'nin otomobiline ÖTV ayarı! İşte TOGG'un vergili ve vergisiz fiyatı

Yollara çıkması heyecanla beklenen Türkiye'nin otomobili TOGG için Elektrikli otoda indirimli ÖTV’ye tabi matrah artırıldı. Düşük ÖTV’ye bağlı matrah 700 bin TL'den 1.25 milyona çıktı. 

Başkentim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkentim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Vergili tarafından kuruldu.

Başkentim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Başkentim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Vergili tarafından kuruldu.

Konaklamada yeni dönem başlıyor! Turizmciler "ertelensin" diyor! İşte Bakan'dan gelen ilginç yanıt...

1 Nisan 2020’de yürürlüğe gireceği açıklanan Konaklama Vergisi pandemi nedeniyle önce 2021’e sonra da 1 Ocak 2023’e ertelenmişti. Bu durumda vergili konaklama dönemi 1 Ocak’ta başlıyor ancak turizmciler bir erteleme daha istiyor. Bakan Ersoy'un konuyla ilgili taleplere verdiği yanıt sektörün umutlar

Hamdibey Sebat Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamdibey Sebat Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Rafet Yılmaz tarafından kuruldu.

Cha Yapı İnşaat Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cha Yapı İnşaat Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Vergili, Ahmed Furkan Yavuz ve Halil Eren ortaklığında kuruldu.

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Şirketi Küçükmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel ve  Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel  ve Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Oğuz Kırkgöz'ün acı günü! Babası Mustafa Rafet Kırkgöz vefat etti!

ENKA İnşaat İcra Kurulu Üyelerinden Oğuz Kırkgöz'ün babası Mustafa Rafet Kırkgöz hayatını kaybetti. 

rafet vergili Haberi

rafet vergili

Kent merkezinden Esentepe Mahallesi'ne gitmek için 107 basamaklı dik yokuşu çıkmak zorunda kalan vatandaşlar, 12'şer kişilik, 27 metre yüksekliğe ulaşan iki asansör sayesine bu sorunu yaşamayacak.


Düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Rafet Vergili, asansörlerin 400 bin liraya mal olduğunu söyledi.


Daha önce yine yüksek kesimlerde bulunan, Kayabaşı Mahallesi'ne kule asansör, Öğlebeli Mahallesi'ne yatay asansör, Yenişehir Mahallesi'ne de 60 metre uzunluğunda yürüyen merpen yaptırdıklarını hatırlatan Vergili, "Yaptığımız projelerle vatandaşlarımıza ulaşım kolaylığı sağlıyoruz. Yokuştan korkarak vasıta kullanan vatandaşlarımızı yapılan asansör sayesinde bir nevi yürümeye teşvik ediyoruz. Böylece vasıta kullanımını da azaltmış oluyoruz. Mahallemize, halkımıza hayırlı olsun." diye konuştu.


Konuşmanın ardından asansörlerin açılışı...