05 / 05 / 2024

Raffles İstanbul en cool otel

Raffles İstanbul en cool otel

Raffles İstanbul Zorlu Center, son olarak Travel+Leisure Dergisi’nin Amerika edisyonu tarafından yılda bir kez yayınlanan “2015’in En Cool Otelleri” listesine seçildi.

Şehirlerarası göç hızlandı: Hayat pahalılığı 3+1 evlere ve kalabalık aileyle yaşamaya talebi artırdı!

Büyükşehirlerden kıyı kentlerine göç gittikçe yoğunlaşıyor. En çok göç alan yer Muğla olurken İstanbul en çok terk edilen şehir oldu. 3 ve üzeri odalı dairelere talep yoğun. Gayrimenkul danışmanları birlikte yaşamaların da arttığına dikkat çekiyor. 

Shelton Bodrum projesi satışa çıktı! Yeni proje!

Shelton Bodrum 30 bin metrekare alan üzerinde gerçekleştirdiği 104 villadan oluşan projesinin tanıtımını Raffles İstanbul’da gerçekleştirdi.

İstanbul zengin şehri oldu: Artık beyaz yakalı gurbetçilerin gözdesi değil!

Dünya üzerindeki 49 şehirdeki 12 bini aşkın expat’a çalışma şartlarından ev kiralarına, maaşın yaşanan yerdeki ortalamaya oranından eğlence maliyetine, ulaşımdan çocukların okul masrafına kadar birçok soru yöneltildi ve expat’lar için en iyi ve en kötü şehirler sıralandı. İstanbul en kötü 7'nci şehi

Türkiye Avrupa’da en çok yatırım yapılan 10’uncu ülke!

Doç. Dr. Faik Tanrıkulu, "2021 yılı verilerine göre Türkiye Avrupa’da en çok yatırım yapılan ülkeler arasında 10’uncu sıraya yükselirken, İstanbul en çok yatırım yapılan 7’nci şehir olmayı başardı." ifadesini kullandı.

Kentsel dönüşümde 'imar alanları ve riski bölgeler' ayrıntısı!

Kentsel dönüşüm, son zamanlarda sıklıkla oluşan depremler nedeniyle yeniden gündemimizde. İstanbul en riskli bölgelerden. İstanbul'da yapılacak kentsel dönüşümde yeni planlamalar yapılmalı...

Kanal İstanbul'a en büyük gelir gayrimenkulden!

Kanal İstanbul'un ÇED raporunda, yapılan finansal fizibilite çalışmasına konu olan gelir ve gider kalemleri sıralandı. Verilere göre, Kanal İstanbul en büyük kazancı gayrimenkulden sağlayacak.

Zorlu, Raffles'i satıyor mu?

El Faysal Holding'in CEO'su El Thani, geçen hafta konakladığı İstanbul Raffles Otel'i çok beğenmiş... Bunun üzerine Zorlu Grubu yöneticileriyle buluşup oteli almak için teklif vermiş...

Akıllı şehir sıralamasında İstanbul 104'üncü sırada!

Şehirlerin yaşabilirliğini artırmak, sevilen ve yaşanır şehirler inşa etmek akıllı şehir projeleri ile mümkün. İstanbul, en akıllı 180 şehir sıralamasında İstanbul 104'üncü sırada.. 

Raffles Residences kullanıma sunuldu!

Raffles İstanbul Zorlu Center, Raffles Rezidanlarını kullanıma sundu. Raffles İstanbul Genel Müdürü Hirt: "66 rezidansı günlük, aylık ve yıllık olarak kiralama opsiyonlarımız var" dedi.

Raffles Residences projesinin lansmanı 5 Mayıs'ta!

İstanbul’un önemli merkezlerinden biri haline gelen Raffles İstanbul Zorlu Center'da Raffles Residences projesi hayata geçiyor. Projenin tanıtım toplantısı 5 Mayıs Cuma günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Lombard Wharf Londra Projesi 25-26 Mart'ta İstanbul'da tanıtılacak!

Barratt London ve OXO Investments tarafından 25-26 Mart tarihlerinde Zorlu Center, Raffles İstanbul'da yapılacak lansmana Londra'da yatırım yapmak isteyenler katılabilecek.

Avangart İstanbul projesi yüzde 50 kazanç sağlayacak!

Gül Proje'nin ihalesini 2015'te aldığı Seyrantepe'de bulunan Türk Telekom Arena'ya komşu arazisinde yükselecek Avangart İstanbul en ucuz metrekare fiyatlarıyla satışa başladı. Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, "Yatırımcı yüzde 40 ila 50 arasında bir kazanç sağlayacak" dedi.

Yabancılar en çok İstanbul'dan ev arıyor!

sahibinden.com Ocak 2017 Emlak değerlemesine göre nüfusa göre en büyük illerde yaşayanlar için konut arayışında İstanbul ilk sırada ipi çekiyor. Yabancı yatırımcılar içinde İstanbul en önde.

Raffles İstanbul en cool otel Haberi

Raffles İstanbul en cool otel

Geçen eylülde kapılarını açan ve kısa sürede birçok uluslararası yayının “en iyiler” listesinde yerini alan Raffles İstanbul Zorlu Center, son olarak Travel+Leisure Dergisi’nin Amerika edisyonu tarafından yılda bir kez yayınlanan “2015’in En Cool Otelleri” listesine seçildi. Berlin’de düzenlenen ödül davetine, otelin İstanbul Genel Müdürü Tarek Mourad katıldı. Bu ödül sayesinde otel, bulundukları yeri değiştiren, “Modern Klasikler” kategorisindeki yerini aldı. T+L “It List”, derginin editörlerinin oylarıyla oluşturuluyor ve bu sene 10’uncu yılını...