30 / 04 / 2024

Raffles İstanbul

Raffles İstanbul

Raffles İstanbul Zorlu Center, son olarak Travel+Leisure Dergisi’nin Amerika edisyonu tarafından yılda bir kez yayınlanan “2015’in En Cool Otelleri” listesine seçildi.

Raffles İstanbul Zorlu Center 4 ayda 3 ödül aldı!

127 yıl önce kurulan dünyanın en lüks otel zincirlerinden Raffles, Türkiye'deki ilk otelini, geçtiğimiz Eylül ayında Zorlu Center'da açmıştı. Otel dört ayda üç ödül aldı..

Yeşil İş 2014, 23-24 Eylül'de Raffles İstanbul'da gerçekleşecek!

Yeşil İş 2014, 23-24 Eylül'de Raffles İstanbul'da gerçekleşecek. Yeşil İş: Sürdürülebilir İş Buluşması'nda bu yıl “Değişimi Yönetmek” temasının işlendiği Yeşil iş’te 130 konuşmacı ve 60 oturumla büyük bir buluşma gerçekleştiriliyor.

Shelton Bodrum projesi satışa çıktı! Yeni proje!

Shelton Bodrum 30 bin metrekare alan üzerinde gerçekleştirdiği 104 villadan oluşan projesinin tanıtımını Raffles İstanbul’da gerçekleştirdi.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Çin'in Raffles City Chongqing gökdeleni ziyaretçilere açılıyor!

Çin Chongging'de yapımı tamamlanan 250 metre yüksekliğe sahip Raffles City Chongqing isimli gökdelen ziyaretçilere açılıyor. İçerisinde ticaret/alışveriş merkezleri, bürolar, oteller ve 1.400 ikametgah yer alıyor.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Çin'in ilginç gökdeleni Raffles City Chongqing tamamlanıyor!

Dünyaca tanınmış mimar Moshe Safdie tarafından tasarlanan Raffles City Chongqing tamamlanıyor.

Zorlu, Raffles'i satıyor mu?

El Faysal Holding'in CEO'su El Thani, geçen hafta konakladığı İstanbul Raffles Otel'i çok beğenmiş... Bunun üzerine Zorlu Grubu yöneticileriyle buluşup oteli almak için teklif vermiş...

Raffles Residences kullanıma sunuldu!

Raffles İstanbul Zorlu Center, Raffles Rezidanlarını kullanıma sundu. Raffles İstanbul Genel Müdürü Hirt: "66 rezidansı günlük, aylık ve yıllık olarak kiralama opsiyonlarımız var" dedi.

Raffles Residences projesinin lansmanı 5 Mayıs'ta!

İstanbul’un önemli merkezlerinden biri haline gelen Raffles İstanbul Zorlu Center'da Raffles Residences projesi hayata geçiyor. Projenin tanıtım toplantısı 5 Mayıs Cuma günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Lombard Wharf Londra Projesi 25-26 Mart'ta İstanbul'da tanıtılacak!

Barratt London ve OXO Investments tarafından 25-26 Mart tarihlerinde Zorlu Center, Raffles İstanbul'da yapılacak lansmana Londra'da yatırım yapmak isteyenler katılabilecek.

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Gayrimenkul sektörü her yönüyle değerlendirildi!

''İşimiz Metrekare'' konseptiyle 10 Mayıs'ta Raffles Otel İstanbul'da gerçekleştirilen ve sektöre farkı bakış açıları kazandıran 15. Gayrimenkul Zirvesi sonuç bildirgesi yayınlandı.

Raffles İstanbul Haberi

Raffles İstanbul

Geçen eylülde kapılarını açan ve kısa sürede birçok uluslararası yayının “en iyiler” listesinde yerini alan Raffles İstanbul Zorlu Center, son olarak Travel+Leisure Dergisi’nin Amerika edisyonu tarafından yılda bir kez yayınlanan “2015’in En Cool Otelleri” listesine seçildi. Berlin’de düzenlenen ödül davetine, otelin İstanbul Genel Müdürü Tarek Mourad katıldı. Bu ödül sayesinde otel, bulundukları yeri değiştiren, “Modern Klasikler” kategorisindeki yerini aldı. T+L “It List”, derginin editörlerinin oylarıyla oluşturuluyor ve bu sene 10’uncu yılını...