16 / 05 / 2024

ragıp akın projeleri 2016

ragıp akın projeleri 2016

Akın Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ragıp Akın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda Yönak İnşaat Ticaret Anonim Şirketi 14 milyon 800 bin TL sermaye ile kuruldu.

Ev sahibi gibi davranıp insanlardan ön ödeme aldılar: 'Bu evi kaçırmayın' diyen fırsatçılar yakalandı!

Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından İstanbul Pendik'te polise gelen bir şikayetin ardından akıl almayan bir dolandırıcılık olayı ortaya çıktı. Ev sahibi gibi davranıp insanlardan ön ödeme alan 6 kişi yakalandı. İşte ayrıntılar...

1 ayda oturum izni alınan o ülkeye Türk akını!  40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor!

Kuzey Makedonya'nın başkenti olan Üsküp'e Türk akını hız kesmeden devam ediyor. Paylaşılan detaylara göre ülkede oturum izni almak için 5 bin Euro sermayeli şirket kurmak ya da 40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor. 

Sakıp Sabancı'nın torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Melisa Tapan kaç yaşında?

Sakıp Sabancı'nın tek torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Sabancı ailesinin dördüncü kuşak üyesi olan Melisa E. Sabancı Tapan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Koçak'ta internete özel altın fırsatları! Hemen bakıp alın! Yüzde 41'e varan indirim! 28 Kasım 2022 fiyat listesi

Koçak'ta büyük indirim fırsatı başladı. Yüzde 41'e varan indirim başlatan Koçak altın fırsatlarını tek tek açıkladı. Özellikle taşlı yüzüklerin ağırlıklı olduğu bu indirim sadece internete özel. Hemen bakıp alın! İşte Koçak 28 Kasım 2022 fiyat listesi.

Ucuz ayçiçek yağı akını başladı! Bidon bidon alıp eve koşuyorlar!

Türk Lirası ulusal bazda değer kaybına devam ederken yabancı uyruklu vatandaşlar durumu fırsata çevirdi. Gürcüler, Türk Lirası, Gürcistan larisi karşısında değer kaybedince alışveriş için akın etmeye başladı.

Ragıp Paşa Köşkü icradan satışa çıktı! İşte 116 yıllık tarihi köşke biçilen fiyat

İstanbul'un Kadıköy semtinde 116 yıl önce inşa ettirilen Ragıp Paşa Köşkü, mahkeme kararıyla satışa çıktı. İşte icratan ihaleyle satışa çıkan köşk için istenen rakam ve köşkün tarihine ilişkin detaylar....

Nuri Akın, Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise Ragıp Akın oldu. 

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Nuri Akın, Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul'ün 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Başkanlığına Nuri Akın'ın Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine ise Ragıp Akın seçildi.

Nuri Akın yeniden Edip Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkanlığına Nuri Akın Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine ise Ragıp Akın seçildi...

Nuri Akın Edip Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş.  2018 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının ardından yapılan yönetim kurulu toplantısında Yönetim Kurulu Başkanlığına Nuri Akın'ı Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine ise Ragıp Akın'ı seçti.

Cemal Akın Bartın için yeni dönem projelerini anlattı!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yeni dönem için projelerini açıkladı. İşte,Cemal Akın'ın planladığı projeleri...

Eyüp-Eminönü Tramvay Hattı çalışmaları tam gaz devam!

Eyüp-Eminönü Tramvay Hattı çalışmaları kapsamında Haliç’e 70 metre uzunluğunda 42 kazık çakıldı. Projenin çalışmaları tam gaz devam ediyor.

ragıp akın projeleri 2016 Haberi

ragıp akın projeleri 2016

Akın Tekstil A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten ve Akın grubunun birçok şirketinde de Yönetim Kurulu üyelikleri görevini üstlenen Ragıp Akın; aynı zamanda Rüşdü Akın vakfının kurucu üyeleri arasında bulunuyor.


1977 kurulan Akın Holding'in Yönetim Kurulu Üyeliği görevine devam eden Ragıp Akın TÜSİAD,TGSD,İTO ve TSD gibi kuruluşlara da üyedir


Ragıp Akın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda Yönak İnşaat Ticaret Anonim Şirketi 14 milyon 800 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Avcılar'da kuruldu.


Yönak İnşaat Ticaret Anonim Şirketi adres: Avcılar, Cihangir Mahallesi, Petrol Ofisi Caddesi, Rüştü Akın İş Merkezi...