28 / 07 / 2024

Raif Tuna Konağı

Raif Tuna Konağı

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) desteği ile kent merkezindeki iki katlı Raif Tuna konağında başlattığı restorasyon çalışmalarını devam ettiriyor. İşte ayrıntılar...

Raif Tuna Konağı'nda restorasyon sürüyor!

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) desteği ile kent merkezindeki iki katlı Raif Tuna konağında başlattığı restorasyon çalışmalarını devam ettiriyor. İşte ayrıntılar...

Gümüşhane Raif Tuna Konağı restore ediliyor!

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) desteği ile kent merkezindeki Raif Tuna konağında başlattığı restorasyon çalışmalarını devam ettiriyor.

Cevatpaşa Vali Konağı inşaat işi yaptırılacak!

Çanakkale İl Encümeni Başkanlığından bugünkü resmi gazetede yayınlanan ilana göre Çanakkale Cevatpaşa Mahallesi'nde 871 ada, 58 parselinde 2.092,87 metrekare üzerinde yer alan Vali Konağı inşaat işi yaptırılacak.

Tarihi Balıkesir Paşa Konağı basın müzesine dönüştürüldü!

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC) tarafından hazırlanan proje kapsamında Basın Müzesi ve Medya Merkezi' ne dönüştürülen şehir merkezinde, âtıl durumdaki tarihî Paşa Konağı hizmete açıldı....

Raif Günden, Para Ali hesabı ile Ali Ağaoğlu ismini mizahla birleştirdi!

Sosyal medyayla iç içe olan herkesin yakından tanıdığı bir isim Raif Günden. Para Ali hesabı ve Ali Ağaoğlu ismini mizahla birleştirip büyük bir kalabalığa seslenmekte olan Raif Günden ile muhteşem başarısını konuştuk.

Kurna Köyü Konağı'nın açılışı gerçekleştirildi!

Pendik Belediyesi tarafından yaptırılan konağın açılışında konuşan Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, köylerin mahalle statüsüne girmesiyle yetki sıkıntısının ortadan kalktığını ifade ederek, “Yatırımlarımız sürecek” dedi.

Ankara Esertepe Mahalle Konağı hizmete açıldı!

"Her mahalleye bir konak" sloganıyla harekete geçen Keçiören Belediyesi yeni bir mahalle konağım daha hizmete açtı. Esertepe Mahallesindeki konak ve park açılışına çok sayıda Keçiörenli vatandaş katıldı...

Tuna GYO 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Tuna Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı yazılı açıklama ile 1 Ocak 2013 ve 30 Eylül 2013 dönemine ait dokuz aylık faaliyet raporunu yayınladı...

Nuri Tuna kimdir?

Tuna Mobilya’dan sonra Tuna Yapı ile inşaat sektörüne giren Tuna Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuri Tuna kimdir? Nuri Tuna inşaat sektörüne ne zaman girdi?

Aşık Veysel Parkı ve Atapark Mahalle Konağı açıldı!

Atapark Mahalle Konağı ve Aşık Veysel Parkı'nın açılışı Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ak Parti Keçiören İlçe Başkanı Bülent Yağmur, İlçe Kadın Kolları, Belediye meclis üyeleri ve Keçiörenlilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi...

Tarihi Ahmet Ağa Konağı restore edilerek kente kazandırıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yıllardır atıl durumda olan ve yıkılmaya yüz tutmuş Kemeraltı'ndaki Ahmet Ağa Konağı'ndaki restorasyon çalışmalarını tamamlayarak tarihi binayı orjinaline uygun şekilde kente kazandırdı..

Tarihi Şehzadeler Konağı restore ediliyor!

Diyarbakır Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı kapsamında onaylanan 2 yeni projeden biri olan Şehzadeler Konağı'nın proje çizim çalışmaları yapılıyor. Bu restorasyon çalışmalarıyla birlikte tarihi konak turizme kazandırılacak..

Harmancık Mahallesi Mahalle Konağı açıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Harmancık Mahallesi’ne Mahalle Konağı yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Mahalle Konağı’nın çok amaçlı kültürel tesis ve mesleki eğitim merkezi olarak hizmet vereceğini söyledi.

Raif Tuna Konağı Haberi

Raif Tuna Konağı

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) desteği ile kent merkezindeki Raif Tuna konağında başlattığı restorasyon çalışmalarını devam ettiriyor.


Geçtiğimiz yıllarda İl Genel Meclisi tarafından turizme kazandırılmasına onay verilen ve İl Özel İdaresi tarafından iş ve işlemleri başlatılan 2.derece korunması gerekli taşınmaz kültür varlığı statüsündeki iki katlı evin restorasyon çalışmaları devam ediyor.


Hasanbey Mahallesinde bulunan ve Raif Tuna evi olarak bilinen eski ahşap bina 460 metrekare arsa üzerinde, 2 katlı ve 159 metre alana sahip. Bütün planlama ve izinleri alınarak yaklaşık 300 bin liraya ihale edilen binada yüklenici firma yetkilileri restorasyon çalışmalarında büyük aşama kaydetti.


İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, Ağustos ayı sonuna kadar sürmesi planlanan restorasyon çalışmalarının maliyetinin DOKA ve İl Özel İdaresi tarafından karşılanacağını söyledi.


Daha önceki...