29 / 04 / 2024

RAM Gayrimenkul MaaNaa basın toplantısı

RAM Gayrimenkul MaaNaa basın toplantısı

Projeleri kent merkezlerinin en prestijli lokasyonlarında yer alan MaaNaa, bölge seçiminden başlayarak ferah, rafine ve modern mekanlarla kentli yaşamını yeniden tasarlıyor.

Rams Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Rams Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de Ramın Rzayev tarafından kuruldu.

Maya Group Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Maya Group Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi Şişli’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Ramın Azadı Ve Mehran Delkhahıfar tarafından kuruldu.

Express Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Express Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Aya Babnsey ve Ramı Manafıkhı ortaklığında kuruldu.

Ram Cy Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ram Cy Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Nejla Yalçın tarafından kuruldu.

Maanaa 47 Etiler ne zaman teslim?

Maanaa 47 Etiler projesi RAM GMY tarafından İstanbul Etiler'de hayata geçiriliyor. Peki Maanaa 47 Etiler ne zaman teslim edilecek?

MaaNaa 30 ve MaaNaa 47'nin lansmanı yapıldı!

Etiler, Bağdat Caddesi, Fenerbahçe ve Kalamış’ta hayata geçirdiği MaaNaa projeleri ile dikkat çeken RAM Gayrimenkul Yatırım A.Ş., 'MaaNaa 30' ve 'MaaNaa 47' isimli iki yeni projesini tanıttı. 

MaaNaa Etiler basın lansmanı 16 Mart'ta!

RAM GMY imzası taşıyan Etiler MaaNaa 30 projesi basına lanse edilecek. Etiler MaaNaa basın lansmanı 16 Mart'ta gerçekleştirilecek. 

Etiler MaaNaa 30 nerede?

Etiler MaaNaa 30 projesi RAM GMY tarafından hayata geçiriliyor. Toplamda 32 daireden meydana gelen proje kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor.

MaaNaa 30 Etiler geliyor! Yeni proje!

İstanbul Etiler'de RAM GMY tarafından hayata geçirilen MaaNaa 30 Etiler  projesinde 1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. 

Etiler Maanaa 47 nerede?

Etiler Maanaa 47 projesi 3 blokta 38 daireden meydana geliyor.  RAM GMY tarafından inşa edilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

MaaNaa 19 Fenerbahçe projesi Ocak'ta satışta!

RAM GMY, MaaNaa markasıyla Anadolu Yakası’nın gözde semti Fenerbahçe’de yepyeni bir projeye imza atıyor. Renkli kapılardan oluşan logosuyla yaşamdaki ahenk ve çeşitliliği şirket felsefesi haline getiren MaaNaa, bu kapıların ardındaki yaşamlara açılıyor.

Candan Karabağlı: Gayrimenkul yatırım fonu üzerinde çalışıyoruz!

RAM Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi Candan Karabağlı, ''Şu an gayrimenkul yatırım fonu üzerinde çalışıyoruz. Öte yandan iş geliştirme departmanımızın elinde 10-15 tane proje var. Kentsel dönüşüme devam edeceğiz. Şimdilik bu yolda devam etmeyi düşünüyoruz''dedi.

Dönüşüm süreci kat malikleriyle işbirliği içerisinde yürütülmeli!

Türkiye'nin önemli bir gündem maddesi olan kentsel dönüşüm, gayrimenkulde yeni markaları ortaya çıkardı. Bunlardan biri de RAM Gayrimenkul. Şirket, Etiler'den Bağdat Caddesi'ne kadar merkezi semtlerde konut projeleri üretiyor.

RAM Gayrimenkul MaaNaa basın toplantısı Haberi

RAM Gayrimenkul MaaNaa basın toplantısı

Projeleri kent merkezlerinin en prestijli lokasyonlarında yer alan MaaNaa, bölge seçiminden başlayarak ferah, rafine ve modern mekanlarla kentli yaşamını yeniden tasarlıyor.


Uluslararası başarı kazanmış mimar ve marka uzmanları ile geliştirilen MaaNaa projeleri, bölgeyi modern çizgilerle yeniden canlandırarak kentsel yenilemeye yeni bir boyut kazandırıyor.


MaaNaa’nın bölgeye değer katan yeni projelerini ve gayrimenkul sektörünü, RAM Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Turfanda, Yönetim Kurulu Üyelerinden Murat Müftüler ve Melek Yatırımcı Keiretsu Forum Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Candan Karabağlı’nın katılımıyla değerlendirileceği basın toplantısı 30 Mart 2016 tarihinde...