02 / 05 / 2024

Ramada Hotel and Suites İzmir Kemalpaşa

Ramada Hotel and Suites İzmir Kemalpaşa

Şubat ayında hizmete giren Ramada Hotel&Suites İzmir Kemalpaşa, bölgeye yeni bir renk getirdi. Ramada kalitesini bölgeye taşıyan otel, farklı kategorilerde 116 odası ile sanayicilere ve işletme sahiplerine hizmet veriyor.

Asa Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fly And Stay Airport Hotel Şubesi açıldı!

Asa Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fly And Stay Airport Hotel Şubesi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Atar tarafından açıldı.

Ramada Bursa Çekirge Hotel açıldı!

Uluslararası konaklama markası Wyndham Hotel Group’un bünyesinde bulunan Ramada Bursa Çekirge Hotel hizmet vermeye başladı. Kükürtlü’de yer alan Ramada Bursa Çekirge, kentin merkezine olduğu kadar ticari ve endüstri merkezlerine de yakın bir konumda yer alıyor.

Balıkesir Ramada Resort Kazadağları Hotel hizmete açıldı!

Ramada'nın ilk termal oteli Ramada Resort Kazdağları, Balıkesir'de hizmete girdi. Zincirin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yağız Öngen, Balıkesir’e ilk uluslararası zincire bağlı oteli kazandırdıklarını belirtti.

Ramada Resort Kuşadası ve Ramada Hotel Suites açıldı!

Turizm sektörünün önemli firmalarından Özyer Grup, Kuşadası'nda Ramada Resort Kuşadası & Golf ile Ramada Hotel & Suites Kuşadası otellerinin resmi açılışını yaptı.

Edirne Ramada Hotel 2017'de açılacak!

Edirne ilk beş yıldızlı oteline birkaç ay önce kavuştu. Yerel bir girişimciye ait Margi isimli otelin 160 odası var. Şehirde yeni bir otel yatırımı daha başlamış durumda. Dört yıldızlı bu otel Ramada zincirine ait. Otelin 2017'de açılması planlanıyor.

Ferko Ilgaz Mountain Hotel and Resort Şubat'ta açılacak!

Ferko, bu yıl 20’nci kez düzenlenen turizm sektörünün en büyük organizasyonlarından EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Ilgaz Mountain Hotel&Resort projesini tanıttı.

Adana Ramada Hotel'e European Property Awards'tan ödül!

Ramada Adana Hotel&Suites Gayrimenkul ve yapı alanının en prestijli ödülleri arasında gösterilen European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul ödülleri) yarışmasında İç Mekan Kategorisi'nde '"İç Mekan Tasarımı Ödülü"ne layık görüldü.

Ramada Adana Hotel European Property Awards'tan ödül aldı!

Adana Ramada Hotel & Suites, Gayrimenkul ve yapı alanının en prestijli ödülleri arasında gösterilen European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) yarışmasında İç Mekân Kategorisi'nde "İç Mekân Tasarımı Ödülü’ne" layık görüldü.

Ramada Plaza Trabzon Hotel açıldı!

Ramada Plaza Trabzon Hotel & Convention, 40 milyon Euro’luk yatırımıyla Karadeniz bölgesinin en lüks oteli olarak misafirlerini ağırlamaya başladı.

Ramada İstanbul Asia Hotel dizaynıyla lüks algısını güçlendiriyor!

Anadolu Yakası’nın İlk Ramada markalı oteli‘’Ramada İstanbul Asia Hotel’’; klasik Türk köşklerinin mimarisinden esinlenilerek modern bir bakış açısıyla yorumlanan, eşsiz ve lüks bir butik otel olarak dikkat çekiyor.

Ramada Plaza Trabzon Hotel açılış için gün sayıyor!

Karadeniz Bölgesi'nin en iddialı oteli Ramada'nın yatırım maliyeti 40 milyon Euro'yu buldu kare inşaat alanından oluşan otelin bünyesinde sakin, konforlu ve farklı tarzlara sahip 4 engelli odası olduğunu belirtti.

Trabzon Ramada Plaza Otel açılış için gün sayıyor!

Trazon'da Karadeniz Bölgesi'nin en iddialı oteli Ramada Plaza Trabzon Hotel&Convention'u hizmete girmek için gün sayıyor. Toplam 351 odadan oluşan otel yaklaşık 300 kişiye istihdam sağlayacak.

Karadeniz'in en büyük oteli Ramada Plaza Trabzon Hotel oldu!

RAMADA PLAZA TRABZON HOTEL & CONVENTION Karadeniz'in en büyük oteli olacak. Ramada BÜYÜK hedeflerle kurulan Başaran Grup şirketleri adına yakışır bir şekilde girdiği her sektörde başarılı oluyor.

Ramada Hotel and Suites İzmir Kemalpaşa Haberi

Ramada Hotel and Suites İzmir Kemalpaşa


Şubat ayında hizmete giren Ramada Hotel&Suites İzmir Kemalpaşa, bölgeye yeni bir renk getirdi. Ramada kalitesini bölgeye taşıyan otel, farklı kategorilerde 116 odası ile sanayicilere ve işletme sahiplerine hizmet veriyor. Konaklamanın dışında toplantı, seminer ve davet salonları ile firmalara hizmet sunan Ramada Hotel&Suites İzmir Kemalpaşa, spor, sağlık ve güzellik merkezi ile bu alandaki ihtiyacı da karşılayacak. Genel Müdür Ayça Beslen, dünyanın en büyük otel zinciri Wyndham Oteller Grubu'na bağlı olan Ramada Hotel Suites İzmir Kemalpaşa'yı, dev firmaları bünyesinde bulunduran Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde 10 Şubat tarihinde hizmete açtıklarını belirtti. Beslen, "Kemalpaşa, Pınarbaşı, Bornova, Turgutlu ve Salihli çevresindeki firmalara ev sahipliği yapmayı hedefledik" dedi.


Ege konsepti 

Ege konseptinde dizayn edilen 83 standart, 16 deluxe, 4 suite ve 13 dublex suite olmak üzere toplam...