17 / 05 / 2024

Ramada Plaza açılacak mı

Ramada Plaza açılacak mı

Trazon'da Karadeniz Bölgesi'nin en iddialı oteli Ramada Plaza Trabzon Hotel&Convention'u hizmete girmek için gün sayıyor. Toplam 351 odadan oluşan otel yaklaşık 300 kişiye istihdam sağlayacak.

Alibeyköy Ramada Otel 2018'de açılacak!

Alibeyköy Ramada Otel, 144 odalı olarak planlandı. 2015'te inşaatına başlanılan Alibeyköy Ramada Otel 2018'de açılacak..

Ramada Plaza Konya Otel 30 Temmuz'da açılıyor!

30 Temmuz'dan itibaren müşteri kabul etmeye başlayacak olan Ramada Plaza Konya Müdürü Yavuz Sakman, "Ramada Plaza her anlamda iddialı geliyor" dedi.

Ramada Plaza Trabzon Hotel açıldı!

Ramada Plaza Trabzon Hotel & Convention, 40 milyon Euro’luk yatırımıyla Karadeniz bölgesinin en lüks oteli olarak misafirlerini ağırlamaya başladı.

İzmit Ramada Plaza Otel merkezde otel inşa edecek!

Kentimizin önde gelen konaklama tesislerinden Ramada Plaza Otel, İzmit merkezde yer alan Fuar Apartmanın büyük bölümünü satın aldı.

Ramada Plaza Otel İzmit'te otel inşa edecek!

Konaklama tesislerinden Ramada Plaza Otel, İzmit merkezde yer alan Fuar Apartma’nın büyük bölümünü satın aldı. Birkaç dairede anlaşmazlık yaşayan Ramada’nın bütün daireleri satın aldıktan sonra binayı yıkarak yerine otel inşa edeceği öğrenildi.

Trabzon Ramada Plaza Otel açılış için gün sayıyor!

Trazon'da Karadeniz Bölgesi'nin en iddialı oteli Ramada Plaza Trabzon Hotel&Convention'u hizmete girmek için gün sayıyor. Toplam 351 odadan oluşan otel yaklaşık 300 kişiye istihdam sağlayacak.

Ramada Plaza İzmir Oteli açılış için gün sayıyor!

İzmir'de Sevkon Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından Basmane Mürselpaşa Caddesi üzerinde ve İzmir Uluslararası Fuar Alanı karşısında yapılan Ramada Plaza İzmir Oteli açılış için gün sayıyor.

Antalya Ramada Plaza: Otelimizde kaçak yok!

Ramada Plaza Antalya Otel işletmecisi Karakaş A.Ş. Yönetim Kurulu Avukatları Adil Bingöl ve Nesrin Dor imzasıyla basına servis ettikleri açıklama ile otel hakkında bazı gazetelerde yeralan haberleri eleştirdi.

Tema İstanbul AVM ne zaman açılacak?

Tema İstanbul projesinde AVM olacak mı? Tema İstanbul AVM ne zaman açılacak? Tema İstanbul AVM, Tema Plaza'da ne zaman kapılarını açacak? Tema İstanbul projesinde AVM çalışmaları şu an ne durumda? İşte cevaplar...

Ankara İstanbul hızlı tren hattı ne zaman açılacak?

Ankara-İstanbul arası yolculuk süresini 3 saate indirecek olan Ankara İstanbul hızlı tren hattı ne zaman açılacak merak konusu. İşte uçak ile rekabet edecek hızlı tren hattının tüm ayrıntıları…

Ümraniye Canpark AVM ne zaman açılacak?

Ümraniye Canpark AVM ne zaman açılacak merak konusu. 105 yerli ve yabancı seçkin markanın yer aldığı Canpark AVM 2014 Şubat sonlarına doğru kapılarını açmaya hazırlanıyor…

Batıkent Sincan metrosu ne zaman açılacak?

Batıkent Sincan metrosu ne zaman açılacak merak konusu. 2 semt arası yolculuk süresini 44 dakikaya indirecek olan metronun test sürüşleri yapıldı, yakında hizmete açılması planlanıyor…

Kızılay Çayyolu metrosu ne zaman açılacak?

Kızılay-Çayyolu metrosu ne zaman açılacak merak konusu. Test sürüşleri yapılan 11 istasyonlu metronun yakın zamanda hizmete açılması planlanıyor. İşte Kızılay-Çayyolu arası yolculuk süresini 24 dakikaya indirecek metronun detayları…

Ramada Plaza açılacak mı Haberi

Ramada Plaza açılacak mı

Başaran Grup Yönetim Kurulu Başkam Hüseyin Başaran, Ramada Plaza Trabzon Hotel&Convention'un 5 yıldız statüsüne sahip bir otelden beklenen tüm özellikleri en üst seviyede karşılayacak kapasiteye sahip olduğunu söyledi. Başaran. 11 kat ve toplam 43 bin metrekare inşaat alanından oluşan otelin bünyesinde sakin, konforlu ve farklı tarzlara sahip 4 engelli odası olduğunu belirtti. Başaran. "Bir adet President Suit, 10 adet Master Suit, 4 adet Business Suit ve standart odalar dahil toplam 351 oda bulunuyor. Otelimiz ayrıca yaklaşık 300 kişiye istihdam sağlayacak. 

îş dünyasına yönelik teknolojik donanım ve estetiğin birleştiği business ve deluxe süitler ile teraslı penthouse odaların da yer aldığını ifade eden Başaran şunları söyledi: 


TRABZON'UN MARKA DEĞERİNİ YÜKSELTECEK 

"Kendine ait plajı ve açık havuzuna ilave olarak toplam 4 bin 800 metrekarelik spa...