09 / 05 / 2024

ramadan kumova inşaat

ramadan kumova inşaat

Muammer Saka ile birlikte Fer Yapı’yı kuran Ramadan Kumova kimdir? Ramadan Kumova inşaat sektöründe hangi projeleri hayata geçirdi? Fer Yapı ne zaman kuruldu? İşte Ramadan Kumova ve Fer Yapı...

KONUTDER'in yeni başkanı Ramadan Kumova oldu! 

KONUTDER’de üç dönemdir başkanlık görevini üstlenen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, görevini FerYapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova'ya devretti. KONUTDER'in yeni başkanı Ramadan Kumova oldu.

Kmv Proje Yönetim Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kmv Proje Yönetim Ve İnşaat Anonim Şirketi Kağıthane'de Ramadan Kumova tarafından kuruldu.

Ömer Kumova İnşaat 420 milyon TL ciro hedefliyor!

Son beş yılda 32 projeyi hayata geçiren Ömer Kumova İnşaat, halihazırda dört konsept projesini de sürdürüyor. Firma, ruhsatı çıkmak üzere olan üç projesi ve Bodrum projeleriyle de 2017-2018 döneminde 420 milyon TL ciro hedefliyor.

Ömer Kumova İnşaat'tan 420 milyon TL'lik ciro hedefi!

Projeleriyle bölgelere cazine katmaya devam eden Ömer Kumova İnşaat, Bursa'da Moda Bademli, Balat Stili, Batıkent Residence, Park Natura ile ruhsatı çıkmak üzere olan 3 yeni projesini hayata geçirecek. Firma, 2017-2018 döneminde 420 milyon TL ciro hedefine ulaşacak.

Ömer Kumova İnşaat, Moda Bademli ile rekor kırmayı hedefliyor!

Ömer Kumova İnşaat, 190 milyon liralık 157 villa ve konuttan oluşan Moda Bademli projesini 30 ayda teslim etme planıyla Bursa rekorunu kırmaya hazırlanıyor.

Ömer Kumova İnşaat Sign of the City Awards’ta Bursa'yı temsil etti!

Sign of the City Awards’ta, tamamlanmış projeler kategorisinde Adress Balat ve devam eden projelerde Moda Bademli ile finale kalan Ömer Kumova İnşaat, kendisiyle beraber Bursa şehrini de temsil etti.

Ömer Kumova İnşaat'ın yeni markası: SOHO Kitchen Studio!

Bursa'da inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Ömer Kumova İnşaat'ın yeni markası olarak faaliyete başlayan SOHO Kitchen Studio için 'Mutfak Sohbetleri Vol.1' etkinliğini düzenledi..

İMSİAD üyesi Ömer Kumova'dan İnşaat Mühendisliği öğrencilerine tavsiyeler!

İMSİAD Üyesi Ömer Kumova, Uludağ Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileriyle biraraya geldi. Ömer Kumova, inşaat mühendisi adaylarına, kendi bilgi birikimlerine yatırım yapıp, işlerin sürekli takipçisi olmaları konusunda öneride bulundu.

Ramadan Kumova: İnşaat sektörü büyümede hız kesmeyecek!

Fer Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, sektör olarak 2013 yılını iyi geçirdiklerini, 2014 yılında ise inşaat sektöründe büyümenin hız kesmeden devam edeceğini ve fiyatların yükseleceğini söyledi...

Ramadan Kumova kimdir?

Muammer Saka ile birlikte Fer Yapı’yı kuran Ramadan Kumova kimdir? Ramadan Kumova inşaat sektöründe hangi projeleri hayata geçirdi? Fer Yapı ne zaman kuruldu? İşte Ramadan Kumova ve Fer Yapı...

Varyant Karşıyaka Kumova İnşaat 'ta 325 bin liraya 2+1!

Varyant Karşıyaka Kumova İnşaat 'ta banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor, projede 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor

Ömer Kumova İnşaat Larissa By Kumova 'da 285 bin liraya 3+1!

Ömer Kumova İnşaat imzası taşıyan Larissa By Kumova 3 bin 150 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 2 blok halinde yükselen projede 38 adet konut yer alıyor.

Ömer Kumova İnşaat Adress Balat'ta 600 bin liraya!

Bursa'da hayata geçirilen Larissa By Kumova Ömer Kumova İnşaat imzası taşıyor. 3 bin 150 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen proje 2 blok halinde inşa ediliyor.

ramadan kumova inşaat Haberi

ramadan kumova inşaat

Ramadan Kumova kimdir?

Ramadan Kumova, Fer Yapı Yönetim Kurulu üyesi. Ramadan Kumova, İttifak İnşaat’ın sahibi Muammer Saka ile Fer Yapı’yı kurdu. 


Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği ve Harvard Business School mezunu Ramadan Kumova, Fer Yapı’nın kurucu ortağı ve Genel Müdürü ünvanına sahip. Ramadan Kumova daha önce Eroğlu Yapı’nın CEO’su olarak görev yapıyordu.


Sektördeki kariyerine Enka’da baraj projeleri ile başlayan Kumova, sektörün lider firmalarında 20 seneyi aşkın bir tecrübeye sahip. 1998 yılında pazarlama, pazar araştırma ve konsept geliştirme alanlarında yönetim danışmanlığı yapan Türel&Türel firmasında Yönetici Ortak olarak çalışan Ramadan Kumova, 2006 yılından itibaren Gayrimenkul Geliştirme alanında CEO olarak çalışmaya başladı. Ramadan Kumova, bağlı bulunduğu şirketin yeniden yapılanma sürecini yönetmiş ve günümüze kadar geçen süre içerisinde sekiz önemli projeyi hayata geçirmiştir.


Ramadan Kumova, İttifak İnşaat’ın sahibi...