19 / 05 / 2024

Ramadan Yapı Kimin

Ramadan Yapı Kimin

Ramadan Yapı Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Ali Bildik imzasıyla kuruldu.

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

Ramadan Kumova nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Ramadan Kumova, Harvard’tan mı mezun oldu?

Torunlar GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ramadan Kumova kimdir? Nerede doğdu? Ramadan Kumova ne iş yapıyor? İşte detaylar...

KONUTDER'in yeni başkanı Ramadan Kumova oldu! 

KONUTDER’de üç dönemdir başkanlık görevini üstlenen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, görevini FerYapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova'ya devretti. KONUTDER'in yeni başkanı Ramadan Kumova oldu.

EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Merakla beklenen EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Tapuda miras sorgulama nasıl yapılır?

Tapu, bir arazi ya da evin kimin üzerine olduğu yani sahipliğini gösteren hukuki bir belgedir. Peki Tapuda miras sorgulama nasıl yapılır? Tapu devri noterden oluyor mu? İşte o detaylar!

Emekliler için bankaların promosyon yarışı kızıştı! Yapı Kredi promosyonu ne kadar?

Bankalar tarafından emekli aylıkları için verilen yarış giderek kızıştı. Bankaların art arda promosyon tutarlarını açıklamasının ardından en yüksek rakamı kimin verdiği de merak konusu oldu. İşte Yapı Kredi'nin verdiği promosyonla ilgili detaylar...

Tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama!

Gördüğü bir taşınmaz malı satın almak isteyenler ancak kime ait olduğunu bilmeyenler sorgulamayı nereden ve nasıl yapacaklarını araştırıyor. Peki, tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama nasıl yapılır?

İzmir Konak'ta hasarlı ve riskli yapıların dönüşümünde hak kaybı yaşanmayacak! 

İzmir Konak Belediye Meclisi olağanüstü toplantısında alınan karar doğrultusunda kentteki hasarlı ve riskli yapıların hak kaybına uğramadan dönüşümüne ilişkin önerge kabul edildi. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Selim Türsen, bugünkü köşe yazısında söz konusu önergeyi kaleme aldı. 

Blutrade Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blutrade Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 90 bin TL sermaye bedeli ile Herve Nzouatoun Kembeu, Mustafa Aytaç Çevikyiğit ve Omar Wasıf Ramadan ortaklığında kuruldu.

Yapı denetim hizmetinde fatura kimin adına düzenlenir?

Yapı denetim firması tarafından arsa sahipleri adına ayrı ayrı düzenlenecek faturalarda gösterilen KDV’nin arsa sahipleri tarafından 9/10 oranında tevkifata tabi tutulması gerekiyor.

Beştepe'de 15 Temmuz Şehitler Abidesi açılışı yapıldı!

15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılı dolayısıyla Ankara'da 15 Temmuz Şehitler Abidesi'nin açılışı yapıldı. Erdoğan, "Neler oldu neler oluyor? Bizim üzerimize düşeni yapmamız lazım. 15 Temmuz'u unutmadığımız gibi bu ihanet karşısında kimin nasıl bir duruş sergilediğini de unutmayacağız" dedi.

Fer Yapı ucuz ve nitelikli konut projeleri geliştirecek!

Fer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova, özellikle daha ucuz ve nitelikli konut projeleri geliştirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Fer Yapı 5 yılda da 4 milyar TL yatırım hedefliyor!

FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova geçmişe dönük yıllarda gerçekleştirdiği yatırımları artırmayı hedefliyor. Fer Yapı son 5 yıldaki 2 milyar TL'lik yatırımı iki katına çıkaracak.

Ramadan Yapı Kimin Haberi

Ramadan Yapı Kimin


Ramadan Yapı Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Ali Bildik imzasıyla kuruldu. 


Ramadan Yapı Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin Amaç Ve Konusu Başlıca Şunlardır. A) Her Türlü Gayrimenkul Satın Almak Aldığı Gayrimenkuller Yada Aldığı Kat Karşılığı Gayrimenkuller Üzerinde İnşaat Yapmak Bu Kapsamda Özel Şahıs Veya Belediyelerle Devir Sözleşmeleri Yapmak Suretiyle İş Merkezleri Yapmak Ve Yönetmek Kendi Hissesine Düşen Gayrimenkulleri Satmak Ve Kiralamak Kat Karşılığı Aldığı Arsalar Üzerinde İnşaat Yapmak Kat İrtifakı Kurmak İş Bu Gayrimenkuller Üzerinde Teminat İpoteği Tesisi Etmek İskanlarını Almak Cins Tashihlerini Yaptırmak,Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Yapmak. B) Yurt İçinde Ve Yurtdışında Her Türlü Bakanlıklar Nezdinde  İnşaat İşleri Yapmak, Resmi Ve Özel İhalelere Katılmak Bunları İnşaat Ve Taahhüt Etmek Proje Kontrollük Ve Danışmanlık Hizmetleri...