27 / 04 / 2024

Ramazan bayramına özel kampanyaya giren projeler

Ramazan bayramına özel kampanyaya giren projeler

İstanbul'un nitelikli projelerinde Ramazan bayramına özel kampanyalar düzenleniyor. Kiminde peşinat düşük tutulurken, kiminde de taksitler erteleniyor. Buyrun çifte bayram yaşatan projelere hep beraber bakalım...

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem'in Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı devam ediyor. 

Annelere müjde! ŞOK’ta bebek bakım örtüsü 35 TL’ye, bebek bezi 194 TL’ye, ıslak havlu 17 TL’ye düştü!

ŞOK’un Ramazan Bayramı’na özel indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi paylaşılırken, bebek bakım örtüsü 35 TL’ye, bebek bezi 194 TL’ye, ıslak havlu 17 TL’ye düştü. İşte ŞOK 19 Nisan-25 Nisan 2023 fiyat listesi...

ŞOK’ta bayram indirimi başladı! Konsantre yumuşatıcı 32 TL, sıvı deterjan 40 TL, bebek bakım örtüsü 35 TL...

ŞOK’un Ramazan Bayramı’na özel indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi paylaşılırken, Konsantre yumuşatıcı 32 TL’ye, sıvı deterjan 40 TL’ye, bebek bakım örtüsü 35 TL’ye düştü. İşte ŞOK 19 Nisan-25 Nisan 2023 fiyat listesi...

A101'den Ramazan Bayramı'na özel bomba kampanya! Bu fırsatı kaçıran dizini döver

Pandemi döneminden sonra en çok zam gelen ürünler arasında yer alan tuvalet kağıtlarına ard arda indirimler geliyor. Bir indirim de A101 marketlerinden geldi. Ecco marka Tuvalet Kağıdı 2 Katlı 32’li olanın satış fiyatı 99 TL'ye düştü.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya karşı konulamaz dev bayram indirimi! A101'den sonra şimdi Vatan Bilgisayar'da!

Vatan Bilgisayar'da şimdi bütçe dostu bir fiyata Xiaomi Redmi Note 11 Pro Ramazan Bayram'ına özel indirimle satışta! Ürün, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros ve daha sonra Hepsiburada'da piyasaya sürülmüştü.

İşte Ramazan Bayramı’nda çalışanların hakları! Fazla mesai ücreti ne kadar? Arife günü çalışan fazla mesai alacak mı?

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kalırken, çalışanlar da üç günlük bayram tatilini iple çekiyor. Bayramda çalışmak zorunda olanlar ise haklarını merak ediyor. Peki, köprü izni nedir? Fazla mesai ücreti ne kadar? Arife günü çalışanlar da fazla mesai ücreti alacak mı? Detaylar haberimizde….

Bankalardan ramazan bayramına özel şeker gibi düşük faizli kredi kampanyası!

Ramazan bayramına sayılı günler kala bankalar, vatandaşların daha rahat alışveriş yapabilmeleri için uygun şartlarda ve 3 ay ertelemeli kredi kampanyaları başlattı. İhtiyacı olanlar mutlaka okusun.

MediaMarkt’tan 'Bayram Temizliği' kampanyası! İşte indirimli ürünler... 14 Nisan 2023 fiyat listesi 

Ramazan bayramına özel 'Bayram Temizliği' kampanyası başlatan MediaMarkt, 17 Nisan'a kadar birçok markaya ait çeşitli elektrikli süpürge modelleri ve hava temizleyicide geçerli indirim fırsatı sunuyor. Peki, MediaMarkt'ta elektrikli süpürgeler ne kadar?

Şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarına zam gelecek mi? TOF başkanından bayram öncesi çok konuşulacak açıklama!

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala yolcu hareketliliğinde yüzde 40 daralma meydana geldiğini vurguladı. Yıldırım, otobüs bileti fiyatlarına yeni bir zam gelip gelmeyeceği ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Tatile gidecekler hemen harekete geçin! Ramazan Bayramı öncesi fiyatlar yüzde 20 arttı!

Ramazan Bayramı’na artık sayılı günler kala tatile gitmek için araba kiralayacaklar hemen harekete geçmeli. İşte detaylar!

Arçelik yoğurt makinelerinde Ramazan ayına özel bin TL indirim! İşte 29 Mart 2023 fiyat listesi...

Arçelik yoğurt makinelerinde Ramazan ayına özel bin TL indirim yapıyor. Peki Arçelik'te yoğurt makinelerinin fiyatları ne kadar? İşte Arçelik yoğurt makineleri 29 Mart 2023 indirimli fiyat listesi...

2023 Ramazan Bayramı tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün? 2023 Diyanet Ramazan Bayramı takvimi

Ramazan ayına sayılı günler kala milyonlarca kişi Ramazan Bayramı'nın ne zaman olduğunu araştırıyor. Son günlerde zor bir dönemden geçen vatandaşlar, tatil ile birlikte biraz nefes almak istiyor. Peki 2023 Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Ramazan Bayramı tatili kaç gün?

Garanti Bankası'ndan Ramazan ayına özel çılgın kampanya! Market alışverişlerinizden 400 TL kazanacaksınız!

Garanti Bankası, bonus web sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Garanti, Ramazan ayına özel yapacağınız market alışverişlerinizde 400 TL bonus verecek. İşte ayrıntılar...

Ramazan bayramına özel kampanyaya giren projeler Haberi

Ramazan bayramına özel kampanyaya giren projeler

Bayram ettiren kampanya' Rings İstanbul'da bayram dönemine özel bir kampanya başlatıldı. Rings İstanbul'da sınırlı sayıdaki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evlerden ya da Rings AVM üzerinde bulunan rezidans dairelerden birine 5 bin lira peşinat ile sahip olmak mümkün. Aynca hemen teslim evler için yüzde 0.76'dan başlayan faiz oranlarıyla maket üzerinden satış yapıyor gibi cazip bir ödeme kampanyası da sunuluyor. Yaşamın başladığı Rings İstanbul'da, satış ofisi bayramın 3'üncü gününden itibaren açık olacak. 


1 yıl sonra Demir inşaat, Beylikdüzu nde inşa ettiği Demir Romance projesine özel düzenlediği kampanyasıyla Ramazan ayında herkesi ev sahibi yapmayı planlıyor. Düzenlenen kampanya kapsamında düşük peşinatlarda daire sahibi olma fırsatı sunulurken, geriye kalan kısmı bir yıl öteleniyor. Kampanyada ayrıca taksitler 1 yıl sonra banka kredisi garantörlüğünde 120...