10 / 05 / 2024

rami kayabaşı projesi

rami kayabaşı projesi

Rami Kuru Gıda Hali ne zaman taşınıyor merak konusu. TOKİ’nin Kayabaşı’nda inşa edeceği yeni Kuru Gıda Hali için imzalar atıldı. Mayıs gibi inşaat çalışmaları başlaması planlanan yeni halin 2 yıl içerisinde tamamlanması hedefleniyor...

Fuzul GYO'dan Kayabaşı'na 500 konutluk yeni proje geliyor!

Fuzul GYO, Başakşehir Kayabaşı'ndaki 500 konutluk yeni projesi için resmen düğmeye bastı. Peki Fuzul GYO Kayabaşı projesinde son durum ne? 

TOKİ Başakşehir projesi yarın ihaleye çıkıyor! Kayabaşı'na 163 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Kayabaşı TOKİ projesinde 163 konut yer alacak.

TOKİ Kayabaşı 2023 projesi için tarih belli oldu! Megakente 163 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayabaşı 2023 projesi için tarih belli oldu. İstanbulluların merakla beklediği projede toplam 163 konut yer alacak.

TOKİ Kayabaşı projesi yarın ihaleye çıkıyor! Fenertepe'ye tam 306 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kayabaşı projesi yarın ihaleye çıkıyor. Söz konusu projeyle Fenertepe'ye tam 306 yeni konut geliyor.

TOKİ İstanbul Kayabaşı Fenertepe resmen başlıyor! 306 yeni konutun temeli atılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Başakşehir Kayabaşı Fenertepe projesi resmen başlıyor. TOKİ Fenertepe projesinde 306 adet ve 11 adet dükkan bulunuyor. 

Rams City geliyor! Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisine 603 konutluk yeni proje!

Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisine toplamda 603 konutun yer aldığı yeni bir konut projesi inşa edilecek İşte detaylar...

TOKİ Başakşehir Kayabaşı 1. ve 2. Etap kuraları çekildi!

TOKİ tarafından 50 bin sosyal konut projesi kapsamında hayata geçirilen Başakşehir Kayabaşı 1. ve 2. Etap kuraları çekildi...

TOKİ Kayabaşı projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı projesi 250 milyon TL'ye mal olacak. Proje için ÇED süreci başladı.

Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parselin değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parsel için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Başakşehir Kayabaşı'nda kentsel dönüşüm kapsamında 10 bina yıkıldı!

Başakşehir Belediyesi tarafından Kayabaşı'nda inşa edilecek olan sosyal konut projesi kapsamında 10 binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Başakşehir Belediyesi yeni sosyal konut projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi tarafından Kayabaşı’nda inşa edilecek sosyal konut projesi için ilk adım atılıyor. 39 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilecek olan projede, kat sayısı 12’yi geçmeyecek 6 blokta toplam 503 daire bulunacak.

TOKİ İstanbul Kayabaşı projesi için düğmeye bastı!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden TOKİ, İstanbul Başakşehir Kayabaşı'nda 496 yeni konut inşa edecek.

İstanbullular dikkat! 1004 yeni konut geliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayabaşı projesi için düğmeye bastı...

rami kayabaşı projesi Haberi

rami kayabaşı projesi




Tarihi Rami Kışlası’nda yaklaşık 26 yıldır toptancılık yapan Rami Kuru Gıdacılar esnafı nihayet modern bir hale kavuşacak. TOKİ tarafından Kayabaşı’nda yapılacak olan yeni merkez için imzalar atıldı. 


Yaza inşaat başlayacak

1 ay içeresinde askıya çıkması planlanan Rami Kuru Gıda Kayabaşı projesinin inşaatına da Mayıs-Haziran gibi başlanması planlanıyor. Rami Kuru Gıda Kayabaşı projesi,  inşaatın başlamasının ardından 2-3 yıl içinde tamamlanacak. 


Paris rüzgarları esecek

300 dönüm alan üzerinde yükselecek olan Rami Kuru Gıda Kayabaşı projesinin ilk etabı bin dükkandan oluşacak. Daha sonra dükkan sayısı 2 bine çıkartılacak. Paris’teki halden esinlenerek tasarlanacak olan Kayabaşı Rami Kuru Gıda çarşısında dükkanların büyüklükleri 50 ile 100 metrekare arasında...