07 / 05 / 2024

Raşit El Fattan Crystal Towersı kime yaptıracak

Raşit El Fattan Crystal Towersı kime yaptıracak

Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşit El Maktum’un kayınpederi Musabbeh Raşit El Fattan, cadde kotunda mağazalar, sağlık ve spor tesisleri de olan ‘Crystal Towers/Kristal Kuleler’ projesini Türk mimarlara emanet etti.

İkinci el araç ortalama fiyatları ne kadar?

İlan fiyatları baz alınarak oluşturulan arabam.com aylık fiyat endeksi kapsamında şubat ayında otomobil fiyatlarındaki gerileme durduğu  Endekse göre 0 araç fiyatları ve kur artmasına rağmen ikinci el fiyatlarında önemli bir artış yaşanmadı.

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı: İkinci el otomobil fiyatlarındaki artış durdu! Sıra betoncular ve çimentocularda! 

İkinci el araba fiyatları geçtiğimiz aylarda sıfır otomobil fiyatlarının önüne geçmişti. Ticaret Bakanı Ömer Bolat tarafından yapılan denetimler ve yeni yaptırımlarla otomobil piyasası normale döndü. Sıra inşaat sektöründe,  çimento ve beton fiyatlarına geldi. Fiyatların düşmesi için bakanlıktan müd

Ekim ayında Renault’un yenilenmiş ikinci el araç fırsatları

Ekim ayı itibariyle Renault, güncellenmiş ikinci el araç modellerini sunuyor. Bu modeller, 230 bin TL'den başlayan cazip fiyatlarla tüketicilere sunuluyor. Renault'un yanı sıra Peugeot, Fiat, Volkswagen, Hyundai, Opel ve diğer birçok markanın ikinci el araçları da mevcut.

Yüzde 8’lik fiyat düşüşü ikinci el araç alımlarını avantaja çevirdi!

VavaCars’ın araştırmasına göre ikinci el araç fiyat artışları, iki yılın ardından eylül ayında düştü. Grup Başkanı Serdıl Gözelekli, ilan sitelerindeki yüksek liste fiyatlarına rağmen gerçek piyasalardaki ikinci el araç fiyatlarının yüzde 8 gerilediğini söyledi.

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yiğit tarafından kuruldu.

İkinci el taşıt satışına yeni düzenleme getirildi. Haberi okumadan sakın araç almayın!

Ticaret Bakanlığınca ikinci el taşıt alım satımı için hazırlanan yeni yönetmelik yürürlüğe girdi. Buna göre yetkili bayilerin, stoklarında bulunmasına rağmen taşıt satışından kaçınmaları, tavsiye edilen satış fiyatının üzerinde fiyat talep etmeleri halinde yetki belgeleri iptal edilecek.

Dova Yapı Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dova Yapı Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Raşit Akbaş tarafından kuruldu.

İkinci el otomobilde en çok satanlar belli oldu! İşte en çok satan o markalar!

Sıfırın ardından, Türkiye’nin en çok tercih edilen ikinci el otomobil markaları da belli oldu. Peki vatandaş ikinci elde en çok hangi markalara rağbet gösterdi?

Çeyiz düzecekler dikkat! ŞOK'ta Altus çamaşır makinesi satışta! 31 Mart 2023 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi 

ŞOK market aktüel ürünlerini duyurdu. indirim listesinde çamaşır makinesi ve çamaşır kurutma makinesi yeni yayınlanan listede en çok rağbet edilenler arasına girdi.

Bu aktüel ürünler kataloğuna bakmayan pişman olur! Yumurta 59.95 TL, pirinç 32.95 TL! 03 Mart 2023 fiyat listesi

Zincir marketlerin yaptığı indirimli ürünler halk tarafından çok büyük rağbet görüyor. Çok büyük müşteri potansiyeli kazanan marketler her hafta aktüel ürünler  kataloğu yayınlıyorlar. Bu marketlerden biri de Happy center. 1 - 8 Mart kataloğu haberimizde.

Talep artınca yüzde 35 artış yaşandı! İkinci el fiyatları arşa çıktı!

İkinci el otomobil piyasasında bir aydır yaşanmakta olan artış yüzde 35 seviyelerine ulaştı. Oto galericiler bun rağmen talebin devam ettiğini söyledi! İşte detaylar!

Aygünler Gayrimenkul Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygünler Gayrimenkul Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mehmet Raşit Aygün tarafından kuruldu. 

BİM'e çeşit çeşit cep telefonu geliyor! Sakın kaçırmayın! Xiaomi, Oppo, Alcatel... İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

BİM'in 9 Eylül 2022 aktüel ürünler kataloğunda kaçırılmayacak dev fırsat cep telefonu almayı düşünenleri bekliyor. BİM Marketin aktüel kataloğunda çeşit çeşit telefonlar satışa çıkardı. Peki, telefonların fiyatı ne kadar? İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Raşit El Fattan Crystal Towersı kime yaptıracak Haberi

Raşit El Fattan Crystal Towersı kime yaptıracak


Dubai Emiri Şeyh El Maktum ve kayınpederi El Fattah, Cityscape Global 2015 Fuarı’na katıldı.


BİRLEŞİK Arap Emirlikleri’nin (BAE) gökdelenler kenti Dubai’de çok özel iki kule yükseliyor. Dünyanın sayılı zenginleri arasında bulunan Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşit El Maktum’un kayınpederi Musabbeh Raşit El Fattan, cadde kotunda mağazalar, sağlık ve spor tesisleri de olan ‘Crystal Towers/Kristal Kuleler’ projesini Türk mimarlara emanet etti.


Bölgede Tabanlıoğlu Mimarlık imzasını taşıyan Dubai’deki Crystal Towers, çarpıcı ve işlevsel tasarımı ile olduğu kadar, yüklendiği öncü sosyal misyonu ile de dikkatleri üzerinde topluyor. Dubai’nin en gözde arteri sahil yolu ’The Walk’ üzerinde yer alan projenin ana siluetini, biri 30, diğeri 35 katlı bu iki kule oluşturuyor. Yatırımcısı Al Fattan Properties olan Crystal Towers, şehri bünyesinde taşıyan, kentle buluşma kaygısıyla...