30 / 04 / 2024

Raylı sistemler hattı

Raylı sistemler hattı

AK Parti'nin Gaziosmanpaşa mitingde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Bu güne kadar İstanbul'da 19 kilometre tünel,  bu hafta açtığımız Gebze-Halkalı hattıyla birlikte 233 kilometre raylı sistem kazandırdık. Hedefimiz şehrimizi 190 kilometrelik tünel'' dedi.

Raylı sistemler metrobüsün yükünü azaltacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, ''Raylı sistemler yapılınca metrobüsün yükü azalacak. Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı bu sene sonunda açılacak'' diye konuştu.

Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı kaç gün ücretsiz? Durak isimleri ne, kaç durak var? Seyahat süresi ne kadar?

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi bugün hizmete açıldı. Peki Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı kaç gün ücretsiz? Durak isimleri ne, kaç durak var? Seyahat süresi ne kadar? İşte Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ile ilgili ayrıntılar...

İbm Raylı Sistemler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İbm Raylı Sistemler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Bölükbaş tarafından kuruldu.

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamam!

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamamlanması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Bayramda üç ilde raylı sistemler ücretsiz olacak!

Kurban Bayramı’nda üç ilde bulunan raylı sistemler ücretsiz olarak hizmet verecek. İşte merak edilen o iller!

Avrasya Raylı Sistemler Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Avrasya Raylı Sistemler Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Elif Aras tarafından kuruldu.

İstanbul'daki 8 metro hattında çalışmalar tam gaz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanı Doç. Dr. Pelin Alpkökin, metro hatları ile ilgili yaptığı açıklamada, ""Sekiz tane metro hattında 98.7 kilometre bilfiil çalışmalarımız sürüyor" dedi.

İBB Raylı Sistemler Daire Başkanı Alpkökin: İstanbul'da durdurulmuş bir metro hattı yok!

İBB Raylı Sistemler Daire Başkanı Doç. Dr. Pelin Alpkökin İstanbul'daki raylı sistem projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Sultangazi-Arnavutköy Raylı Sistem Hattı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Sultangazi-Arnavutköy Raylı Sistem Hattı Projesine ilişkin 17.09.2021 tasdik tarihli 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği itirazı askıya çıkarıldı.

Vezneciler-Sultangazi Raylı sistem hattı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Vezneciler-Edirnekapı-Eyüpsultan-Gaziosmanpaşa-Sultangazi Raylı sistem hattı Projesine ilişkin 26.10.2020 tasdik tarihli 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Antalya Üçüncü Etap Raylı Sistem Hattı'nda test sürüşleri başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Üçüncü Etap Raylı Sistem Hattı'nda test sürüşlerini başlattı.

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın lansmanı gerçekleşti!

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın lansmanı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılımıyla gerçekleştirildi. Raylı hattında 8 yeni istasyon yer alacak.

Ordu Ünye'ye raylı sistem hattı geliyor!

Ordu Ünye'nin önemli yerlerinden biri olan Ünye Kalesi'ne raylı sistem hattı geliyor. Ünye Belediyesi'nin hazırladığı projeye  Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu’ndan onay geldi.

Halkapınar-Otogar Raylı Sistem Hattı projesi için soru önergesi verildi!

Halkapınar-Otogar Raylı Sistem Hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Raylı sistemler hattı Haberi

Raylı sistemler hattı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Gaziosmanpaşa mitingde konuştu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; CHP'nin HDP'yle seçim ittifakı yaptığını söyleyen Erdoğan, " 'Bizim HDP'yle ittifakımız yok.' diyorlar. Her şey ortada. Mızrak çuvala sığmıyor. Artık bunu gizleyemezsiniz." diye konuştu. 

Erdoğan,"CHP'li beceriksiz, başarısız, basiretsiz belediye başkanlarının yönetimindeki" İstanbul'a yeniden öz güven aşıladıklarını belirterek, "Ne diyor HDP'nin adamı, 'İstanbul'da bir aday koymadık. İmamoğlu bizim oylarımızla...' Kürt kardeşlerimize hakaret olmasın. 'Kürtlerin oylarıyla seçilecek. Bunu da bilmesi lazım. HDP'nin oylarıyla seçilecek' diyor. Öbür taraftan onlar da inkar ediyor. 'Bizim HDP'yle ittifakımız yok.' diyorlar. Her şey ortada. Mızrak çuvala sığmıyor. Artık bunu gizleyemezsiniz. Caddeleri çöpten, sokakları çamurdan, yolları çukurdan geçilmeyen İstanbul'u hak ettiği hizmetlere biz ulaştırmadık mı?" açıklamasında bulundu. 

CHP'nin çöp,...