29 / 04 / 2024

RE-PIE ve Turkmall basın toplantısı

RE-PIE ve Turkmall basın toplantısı

Gayrimenkul portföy yönetim şirketi RE-PIE ile alışveriş merkezi geliştirme ve yatırım kuruluşu Turkmall arasındaki işbirliğine ilişkin basın toplantısı Swissotel'de düzenledi. RE-PIE, Turkmall'a ait 4 projeyi satın alacak.

RE-PIE ve Turkmall basın toplantısı yarın!

RE-PIE ve Turkmall arasındaki işbirliğin anlatılacağı basın toplantısı yarın saat 09:30 ile 12:00'da gerçekleşecek.

RE-PIE ve Turkmall basın toplantısı 13 Temmuz'da!

Türkiye’nin ilk gayrimenkul portföy yönetim şirketi RE-PIE ve Turkmall arasındaki işbirliğini anlatacak basın toplantısı 13 Temmuz 2016 günü saat 09:30'da gerçekleşecek.

Otomobil alacaklara Halkbank  ve Vakıfbank'tan taşıt kredisi imkanı!

Otomobil almak isteyen vatandaşlar için taşıt kredi miktarlarını ve ödeme seçeneklerini sürekli araştırıyorlar. Buna göre, Halkbank  ve Vakıfbank'ın sunduğu kredi imkanları ve vade ve ödeme seçenekleri vatandaşların dikkatini çekiyor. 

Milli Emlak'tan Şubat 2024 fırsatı! Ankara ve Balıkesir'de KDV'den muaf arsa-arazi satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Balıkesir'de yer alan arsa ile araziyi satışa çıkardı. Milli Emlak tarafından paylaşılan detaylara göre arsa ve arazilerin satış ihaleleri 8 Şubat ve 13 Şubat'ta yapılacak.

Dolar ve euro haftaya nasıl başladı? Dövizin hareketi ne yönde olacak?

Dolar fiyatları, haftaya rekor ile başlarken, Euro fiyatları ise 33 Türk Lirası seviyesinde hareket ettiği açıklandı. Buna göre, Dolar ve Euro kurunda son durum haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve doların üç aydır devam eden sınırlı artışı sürüyor.

1941 yılına alınan karar: Cadde ve sokaklara numara konulmayacak!

1941 yılında alınan karara göre cadde ve sokaklara numara konulmayacağı bildirilmiş. Yeni karara göre sokak ve caddeler isimle adlandırılmasına karar verilmiş.

Benzin ve motorine ÖTV zammı geliyor: En az 2,75 TL!

Döviz kuru ve petrol fiyatlarında yaşanan hareketlilikle vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Sektör kaynaklarının aktardığı bilgiye göre benzin ve motorine en az 2,75 TL zam gelmesi bekleniyor.

İŞKUR açıkladı! Hastane ve sağlık kurumlarına kadın erkek personel alınacak...

Hastane personel alımlarına hakkında yapılan açıklama kapsamında, aktarılan son habere göre İŞKUR üzerinden hastane personeli alımı başladığı açıklandı. Buna göre, hastane ve sağlık kurumlarına 18-57 yaş arası kadın erkek personel alımı gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Kocaeli ve Konya'da arsa fırsatı!

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan ihale ilanlarına göre Kocaeli ve Konya'da yer alan iki arsa satışa çıkarıldı. İşte o ihaleler ile ilgili detaylar...

Son Dakika: Aralık ayı 65 yaş ve engelli aylıkları hesaplara yatırılıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapılan son dakika açıklamaya göre, engelli ve 65 yaş aylıkları hesaplara yatırılmaya başlandı.

Mehmet N. Erten kimdir? Mehmet N. Erten eğitim ve kariyeri nedir? 

Mehmet N. Erten kimdir? Mehmet N. Erten ne iş yapar? Hangi görevlerde yer almıştır? Hangi alanlarda göre aldı ve çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet N. Erten kimdir? ile ilgili merak edilen tüm detaylar... 

SON DAKİKA! Akdeniz ve Ege Denizi’nde peş peşe deprem! 4 şiddetinde deprem oldu!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Akdeniz ve Ege Denizi’nde peş peşe deprem oldu. Saat 02.22’de Akdeniz’de meydana gelen 3.4 şiddetindeki depremin ardından, 02.50’de de 4 Ege Denizi’nde 4 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Dar ve orta gelirlilere 375 bin yeni sosyal konut müjdesi!

12. Kalkınma Planı'na göre, dar ve orta gelirlilere yönelik olarak toplamda 375 bin sosyal konut üretimi gerçekleştirilecek. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Marmara bölgesi başta olacak şekilde riskli yapı stokunun yenilenmesi için gerekli çalışmalara da hız verilecek.

Zeytinyağı ve pirina yağının analiz metodunda değişiklik

Zeytinyağı ve pirina yağının analiz metotlarında Avrupa Birliği (AB) normlarına göre yeni bir düzenlemeye gidildi. Böylece, Resmi Gazete' de yayımlanan tebliğe göre, zeytinyağı ve pirina yağının analiz metotlarında düzenleme gerçekleşti.

SON DAKİKA! Peş peşe deprem! Hatay ve Kahramanmaraş sallandı!

AFAD tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Hatay ve Kahramanmaraş'ta deprem meydana geldi.

RE-PIE ve Turkmall basın toplantısı Haberi

RE-PIE ve Turkmall basın toplantısı

Gayrimenkul portföy yönetim şirketi RE-PIE, alışveriş merkezi geliştirme ve yatırım kuruluşu Turkmall'a ait dört projeyi gayrimenkul yatırım fonu kurmak suretiyle satın alacak. Satın alınacak projeler arasında Uniq İstanbul, Novada Outlet Söke, Novada Outlet Akhisar ve Novada Tokat bulunuyor.




RE-PIE ile Turkmall arasındaki işbirliğine ilişkin Swissotel'de basın toplantısı düzenledi.


Toplantıda konuşan RE-PIE Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sur, konuşmasının başında şu ana kadar gayrimenkul yatırım ortaklıkları, gayrimenkul sertifikaları, sukuk ve gayrimenkul yatırım fonları gibi enstrümanları büyük bir özveriyle hayata geçiren Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) teşekkür etti.