03 / 05 / 2024

Real AVM satıldı mı

Real AVM satıldı mı

Alman perakende devi Metro Group tarafından 2006'da açılan Antalya Real AVM satıldı. AVM, Rönesans Holding bünyesindeki Kuzguncuk Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne satıldı.

Kocaeli Real AVM'nin arsasında imar değişikliği mi yapılacak?

Not Gayrimenkul'ün satın aldığı Real AVM arsasında imar değişikliği yapılmak isteniyor. Eğer arsada imar değişikliğine gidilirse değeri 2.5 kat aratacak. 

CarrefourSA Bayrampaşa AVM satıldı!

Bayrampaşa'nın ilk alışveriş merkezi olan CarrefourSA için satış işlemi gerçekleştirildi. Bayrampaşa CarrefourSA'nın satışı 28 Şubat 2018 Çarşamba günü yapıldı. 

Çerkezköy Kipa AVM satıldı!

Kipa'ya ait olan Tekirdağ Çerkezköy'deki AVM zararına satıldı. KDV hariç 52 milyon liralık değerlemesi bulunan 34 bin 664 metrekarelik AVM, şirketin bilançosunda 7,72 milyon lira zarar ile satıldı.

Highway Outlet AVM'nin yüzde 97'si POLSAN'a satıldı!

Bolu’da TEM Otoyolu yanında yer alan Highway Outlet AVM’nin TMSF’nin elinde bulundurduğu yüzde 63’lük hissesi Polis Bakım ve Yardım Sandığı'na (POLSAN) satıldı

Metropol İstanbul AVM 1.3 milyar TL'ye satıldı!

Varyap ve GAP İnşaat ortaklığında inşa edilen Metropol İstanbul projesi Ataşehir'de  800 bin metrekare alanda hayata geçirildi. Projenin içerisinde yer alan AVM 1.3 milyar TL'ye satıldı.

Antalya Real AVM riskli yapı olarak tescillendi!

Haşim İşcan Kültür Merkezi karşılığı 2006 yılında yapılan ve Rönesans Holding'e satılan Real AVM, riskli yapı olarak tapuya tescil edildi.

Bilkent Center'daki Real Hipermarket, Baltech Group'a satıldı!

METRO PROPERTIES’in sahibi olduğu, Ankara’nın ilk alışveriş merkezlerinden biri olan Bilkent Center’da yer alan Real Hipermarket bağımsız bölümü, geçtiğimiz hafta BALTECH GROUP’a satıldı.

Antalya Real AVM riskli çıktı!

Haşim İşcan Kültür Merkezi karşılığı 2006 yılında yapılan ve Rönesans Holding'e satılan Real AVM, riskli yapı olarak tapuya tescil edildi. AVM'nin yıkılıp yerine 5 katı AVM olmak üzere 15 katlı rezidans yapılacağı da iddia edildi.

Real İzmit AVM Not Gayrimenkul'e satıldı!

METRO Properties'in sahibi olduğu ve geliştirdiği, 2000 yılında hizmete açılan 29 mağazalı Real izmit Alışveriş Merkezi, Not Gayrimenkul'e satıldı.

Antalya Real AVM satıldı!

Alman perakende devi Metro Group tarafından 2006'da açılan Antalya Real AVM satıldı. AVM, Rönesans Holding bünyesindeki Kuzguncuk Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne satıldı.

Bolu Highway Outlet AVM'nin yüzde 56'sı satıldı!

BOLU'da, orman arazisine kurulduğu ve bağlantı yolu imar planında yer almadığı gerekçesiyle soruşturma konusu olan TEM üzerindeki Highway Outlet Alışveriş Merkezi'nin yüzde 56'lık hissesi satıldı.

Koru Florya AVM satıldı mı?

Bakırköy Florya'daki Koru Florya AVM projesinin ihalesi bugün TOKİ tarafından yapıldı. 730 milyon liralık muhammen bedel ile satışa sunulan Koru Florya AVM ihalesine katılım olmadığından satış gerçekleşmedi...

Gölpark AVM satış çıktı!

ORHANGAZİ'DEKİ Gölpark AVM satışa çıkarıldı. 6 yıldır atıl durumda bulunan ve mülkiyeti belediyeye ait olan 10 bin metrekare alan üzerine kurulu merkez, encümenin belirleyeceği fıyatla satışa sunulacak.

Real AVM satıldı mı Haberi

Real AVM satıldı mı

Projesi METRO PROPERTIES tarafından geliştirilen, Antalya Muratpaşa bölgesinde bulunan ve 2006 yılında hizmete açılan Real Antalya Alışveriş Merkezi’nin, 

6 Haziran 2016 tarihinde Kuzguncuk Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye satışı gerçekleşti. 

METRO PROPERTIES Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Genel Müdürü ve Asya Bölge Müdürü Gündüz Bayer, METRO PROPERTIES’in Türkiye’deki yatırımlarını değerlendirerek: 

“Real Hipermarketler Zinciri’nin, Türkiye’de Beğendik Grup’una 2014 yılı satışı sonrasında, yapılan stratejik değerlendirmeler sonucunda, Real Alışveriş Merkezi’nin satışına karar verildi. Böylece faaliyet alanımızın ötesinde daha kapsamlı gelişmelerin önü açılmış oldu. “ 

Buna paralel olarak, mevcut portföyümüzün geliştirilmesi için önümüzde çok önemli fırsatlar olduğunu düşünüyoruz. Değişen zaman ve trendlere göre, sektördeki gelişmeleri doğru okuyup, alışveriş merkezlerimizin başarısını ihtiyaçlara ve tüketici beklentilerine uygun olarak değerlendiriyoruz.

M1 Adana Alışveriş Merkezi’nin 2017 yılında hayata geçirilecek olan büyüme...