07 / 05 / 2024

Realty-TR hedefleri 2015

Realty-TR hedefleri 2015

NY Estate isimli siteyi kuran Fatih Elibol, şimdi de Türkiye'de kurduğu Realty-TR ile Türkiye ve dünyada gayrimenkul danışmanlığı yapıyor. Realty-TR 250 franchise ofis kurmayı hedefliyor..

Realty-TR gayrimenkul sektörüne neler sunuyor?

Gayrimenkul sektöründe Türkiye'nin tek global markası olan ®Realty-TR, uzun yıllar süren ARGE çalışmaları sonucu kuruldu. Peki Realty-TR gayrimenkul sektörüne neler sunuyor?

Realty TR, Avrupa ve ABD'de büyüyecek!

İşletme tipi franchise sistemini ilk kez gayrimenkule uyarlayan Fatih Elibol, Realty-TR markası ile 5 kıtada ve 47 ülkede gayrimenkul pazarlaması yapıyor. Elibol, Realty TR markasını Avrupa ve ABD'de büyütmeyi hedefliyor.

Realty TR, 5 ofis daha açacak!

Fatih Elibol’un kurduğu Realty-TR hedef büyüttü. Realty TR, 2017 sonuna kadar Türkiye'de 5 ofis daha açacak...

Realty TR, kadın girişimcilere pozitif ayrımcılık yaptı!

Dünyanın 50'den fazla ülkesinde gayrimenkul danışmanlığı yapan, Türk firması Realty TR, kadın girişimcilere pozitif ayrımcılık yaptı

Kağıthane'de 2015'te 949 yapı ruhsatı verildi!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç birim ziyaretlerine İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile devam etti. 2015 Yılının genel değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda 2016 hedefleri de masaya yatırıldı.

Realty Port İstanbul, Azerbaycan Recexpo Fuarı'nda ilgi gördü!

Realty Port İstanbul Türkiye çapında ki özellikli projelerini sektörde profesyonel ve uluslararası tecrübesi ile 17 – 19 Aralık 2015 tarihleri arasında Azerbaycan’da düzenlenen gayrimenkul fuarında pek çok ülkeden gelen yatırımcıları standında ağırladı.

Ruslar'ın konuta olan ilgisi devam ediyor!

2 yıl önce Türkiye pazarına giren Realty-TR Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık şirket Ceo’su Fatih Elibol, son 3 yıldan bu yana yabancılara olan satışların yükseliş trendini sürdürdüğünü söyledi.

Emlak Konut GYO'nun 2015 ciro hedefi 6,76 milyar lira!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, ekim sonu itibarıyla satışlardan yaklaşık 5,27 milyar lira ciro elde ettiklerini belirterek, 2015 hedefleri olan 6,76 milyar lira ciroyu yakalayacaklarını ve bunu kesinlikle aşacaklarını söyledi.

Realty-TR Beylikdüzü'nde açılıyor!

2000 yılında ABD’de başlayan ve 10 yıl süren ARGE çalışmaları sonucu doğan Realty-TR tüm dünyadan sonra hem Türkiye'de hem de İstanbul'da büyümeye devam ediyor.

Realty-TR Kayseri'de şube açtı!

ABD’de başlayan ve 10 yıl süren ARGE çalışmaları sonucu doğan Realty-TR tüm dünyadan sonra Türkiye'de de büyümeye devam ediyor. Dünyada 30 dan fazla ülkede ofisleri bulunan Realty-TR, artık Kayseri'de de hizmet verecek.

Yakamoz Tr Enerji Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Yakamoz Tr Enerji Çözümleri Anonim Şirketi M.J. Anwar Ali Wazir tarafından 50 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Üsküdar'da kuruldu.

Doğuş Tr İnşaat Elektronik Tekstil Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuş Tr İnşaat Elektronik Tekstil Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Umut Girgin tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Temmuz 2015 tarihinde Esenyurt'a kuruldu.

Realty-TR 250 franchise ofis sayısına ulaşmayı hedefliyor!

NY Estate isimli siteyi kuran Fatih Elibol, şimdi de Türkiye'de kurduğu Realty-TR ile Türkiye ve dünyada gayrimenkul danışmanlığı yapıyor. Realty-TR 250 franchise ofis kurmayı hedefliyor..

Realty-TR hedefleri 2015 Haberi

Realty-TR hedefleri 2015

Amerika'daki New York Üniversitesi'ne eğitim için gittiğinde ev bulmakta zorlanan, daha sonra internet üzerinden bu ülkede ev arayan öğrencilerin hayatını kolaylaştıracak NY Estate isimli siteyi kuran Fatih Elibol, şimdi de Türkiye'de kurduğu Realty-TR ile Türkiye ve dünyada gayrimenkul danışmanlığı yapıyor. 


Geliştirdiği projelerle ABD'nin en büyük gayrimenkulcülerinden olan Donald Trump'ın şirketinde yedi yıl görev yapan Elibol "İnsanların yaşadığı sıkıntıları göz önüne alarak emlak işi yapıyoruz" diye konuştu. 

'En verimli sistem' Elibol, şunları söyledi: "Dünyanın dört bir yanında ofislerimiz var. Yabancı ülkelerde ev almak isteyenlere veya Türkiye'de ev almak isteyen yabancılara güvenilir bir hizmet sunuyoruz." 28 ülkede 32 ofisleri bulunduğunu ve güvenilir bir organizasyon olduklarını belirten Elibol, "İstanbul'da da Bostancı ve Ataşehir'de franchise sistemiyle ofisler açacağız. Bunu Türkiye'nin her iline yaymayı hedefliyoruz. 

Dünyanın en...