14 / 05 / 2024

Realty Türkiye kurucusu

Realty Türkiye kurucusu

Yabancıların Türkiye’ye ilgisi artarken Türkler de yönünü yurtdışına çevirdi. Realty-Türkiye kurucusu Fatih Elibol, ocak-eylül döneminde sadece 5 ülkede 4 bin 100 gayrimenkulü Türkler’in aldığını söyledi.

Türkiye'nin en zengin onuncu ismi Filiz Şahenk'in serveti ne kadar? Filiz Şahenk Nereli?, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işkadını Filiz Şahenk, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin onuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Filiz Gıda'nın kurucusu  olan Filiz Şahenk kimdir, serveti ne kadar? 

Türkiye'nin en zengin dokuzuncu ismi Erman Ilıcak'ın serveti ne kadar? Erman Ilıcak kimdir, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Erman Ilıcak, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin dokuzuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Rönesans Holding'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Erman Ilıcak kimdir, serveti ne kadar? 

Nothing Phone 1, Yeni Fiyat/Performans Kralı Olarak Türkiye'de Satışa Çıktı!

Carl Pei'nin kurucusu olduğu Nothing markasının yeni telefonu Nothing Phone 1, Türkiye'de satışa çıktı. Şeffaf arka kapak tasarımı ve güçlü özellikleriyle dikkat çeken telefon, fiyat/performans açısından iddialı bir seçenek sunuyor.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer Türkiye'de!

Arnavutluk Adalet Bakanlığı tarafından Türkiye'ye iadesine karar verilen kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, İstanbul'a getirildi.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer yarın Türkiye'ye getirilecek!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Arnavutluk'un Türkiye'ye iadesine karar verdiği kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, yarın Türkiye'ye getiriliyor.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye’ye iadesine onay verildi!

Arnavutluk'taki Dıraç Temyiz Mahkemesi, kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade edilmesine ilişkin karara onay verdi.

Rusların Türkiye’de konut talebi artıyor!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, Rusların Türkiye’deki konutlara ilgisini yazdı. İşte o yazı...

Türkiye'de en yaşlı binalar hangi illerde?

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Türkiye’deki konut stokuna ilişkin araştırma yaptı. KENTSEV Kurucusu ve Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Ersen, Türkiye'nin konut stoku ve deprem riski ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye'ye 5 senede 20 milyar dolarlık gayrimenkul yatırımı yapılacak!

Mars Investment’ın Kurucusu ve Genel Müdürü Hakan Bucak, yabancı yatırımcılar için Türkiye'nin cazip bir ülke olduğunu belirtti ve “Türkiye gayrimenkul yatırımlarının 5 senelik periyotta kademeli olarak 20 milyar dolara çıkacağına inanıyoruz" dedi.

QNB, Türkiye'de emlak danışmanlığı verecek!

Katar Ulusal Bankası (QNB), müşterilerine Türkiye pazarında emlak danışmanlığı hizmeti sağlamak üzere Realty World Turkey ile anlaşma imzaladı.

Realty World Türkiye, QNB Finansbank’ın gayrimenkul yatırım danışmanı oldu!

İki şirket arasında imzalanan anlaşma ile Realty World Türkiye, QNB Finansbank'ın Xclusive+ ve Private Banking üyelerinin gayrimenkul yatırım danışmanlığını yapacak...

Endeksa ve Realty World Türkiye'den işbirliği!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa.com ile dünyanın önde gelen gayrimenkul franchise şirketlerinden Realty World Türkiye işbirliği gerçekleştirdi..

Realty World Türkiye, Van'da ofis açtı!

Türkiye’nin en çok tercih edilen gayrimenkul franchise markası Realty World Türkiye, Van’daki ilk ofisini açarak Türkiye genelinde toplam 200’e yakın ofis sayısına ulaştı

Realty Türkiye kurucusu Haberi

Realty Türkiye kurucusu

Türkiye’de konut edinen yabancılara vatandaşlık hakkının verilmesine yönelik çalışmalar gözleri yurtdışından konut alan Türkler’e çevirdi. Bu yılın ilk 8 ayında yabancılar Türkiye’den 14 bin 424 konut satın alırken, Türkler sadece ABD, İngiltere, Yunanistan, İspanya ve Fransa’nın içinde bulunduğu 5 ülkeden 4 bin 100 konut satın aldı. Sayının her geçen gün arttığını belirten Realty-Türkiye kurucusu Fatih Elibol, Türkler’in yurtdışında gayrimenkul edinmesinin gerekçesini yüksek kira geliri ve vatandaşlığa giden ilk adım olarak açıkladı. Farklı ülkelerde konut edinimiyle sağlanan vatandaşlık hakları incelendiğinde rakamın 300 bin liradan başladığı ve 5 milyon liraya kadar çıktığı gözlendi.


ABD’de sayı 2 bini zorluyor


ABD’deki mortgage krizinden sonra düşen gayrimenkul fiyatları birçok vatandaşı ABD’de yatırım yapmaya ve ev sahibi olmaya yöneltti. Vatandaşlık için gerekli yatırım miktarı 1 milyon dolar...