16 / 05 / 2024

Rebın Khasraw Mustafa

Rebın Khasraw Mustafa

Moonlıne Travel Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Rebın Khasraw Mustafa, Bland Saeed Qader, Brwa Saeed Qadır ve Mıran Akram Mohammed ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Şişli'de kuruldu.

Kmy Turizm İnşaat Gıda Ve Petrolcülük Limited Şirketi kuruldu! 

Kmy Turizm İnşaat Gıda Ve Petrolcülük Limited Şirketi Maltepe'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Aydın, Mahmut Aydın ve Mustafa Yaşar Aydın ortaklığında kuruldu.

Avek İnşaat Lojistik Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Avek İnşaat Lojistik Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Akın ve Mustafa Koray Kunt ortaklığında kuruldu.

Oğuz Kırkgöz'ün acı günü! Babası Mustafa Rafet Kırkgöz vefat etti!

ENKA İnşaat İcra Kurulu Üyelerinden Oğuz Kırkgöz'ün babası Mustafa Rafet Kırkgöz hayatını kaybetti. 

Kadir Tokman'ın acı günü! Babası Mustafa Yılmaz Tokman vefat etti! 

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Tokman'ın babası Mustafa Yılmaz Tokman hayatını kaybetti. 

Kentsel dönüşüme Mustafa Çiçek bakışı: Bağdat Caddesi dönüşümün merkezi!

Tecrübesinin getirdiği dinamizm ve yeniliklere açık bakış açısıyla mimaride farklılıklar yaratan Mustafa Çiçek, kentsel dönüşümün önemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Aydınoğlu Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Aydınoğlu Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Aydın ve Mustafa Aydın ortaklığında açıldı.

Atıf Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi kuruldu!

Atıf Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sami Aydın, Ahmed Aydın, Mahmut Mustafa Aydın ve Ömer Faruk Aydın ortaklığında kuruldu.

Aydın’ın 17 ilçesine toplu konut müjdesi!

 AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın'ın 17 ilçesinde TOKİ tarafından toplu konut inşa edileceğini açıkladı. 

Denge Yatırım Holding'e idari para cezası!

Denge Yatırım Holding'de senarist ve yapımcı Tayyar Raci Şaşmaz'ın hisse satışının ardından yükümlülüklerin yerine getirilmemesi sebebi ile payları satın alan Mustafa Uğur Bayraktar'a idari para cezası verildi.

Aydın Çine TOKİ projesi Bakanlık'tan onay aldı!

Aydın’ın ilçesi Çine’de tapu dağıtım törenine katılan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çinelilere müjde verdi. Savaş, Çine'de TOKİ projesinin Bakanlık tarafından onaylandığını duyurdu...

TOKİ'den Aydın'a konut müjdesi!

TOKİ Aydın'ın Efeler ve Nazilli ilçelerinde konut üretmek için harekete geçti. TOKİ Başkanını ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ve Bekir Kuvvet Erim, "Çalışmalara en kısa sürede başlanacak'' dedi.

Ezgi Mola Alaçatı’da mekan açtı!

Büyük hayalini gerçekleştiren güzel oyuncu Ezgi Mola, Alaçatı’da mekan açtı. Mola’nın sevgilisi Mustafa Aksakallı, uzun zamandır Çeşme’de mekan işletmeciliği yapıyor. 

Clp Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Clp Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 105 bin TL sermaye bedeli ile Berna Yalçın ve Mustafa Dumankalkdı ortaklığında kuruldu.

Rebın Khasraw Mustafa Haberi

Rebın Khasraw Mustafa

Moonlıne Travel Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Rebın Khasraw Mustafa, Bland Saeed Qader, Brwa Saeed Qadır ve Mıran Akram Mohammed ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Şişli'de kuruldu. 


Moonlıne Travel Turizm ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting, su kayağı, yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için...