07 / 05 / 2024

Recep Toptaş Eskişehir Sivrihisar lojman açıklaması

Recep Toptaş Eskişehir Sivrihisar lojman açıklaması

İYİ Parti Eskişehir Sivrihisar ilçe Başkanı Recep Toptaş, Sivrihisar'daki kamu kuruluşlarına ait 78 adet lojmanın büyük kısmının boş ve atıl durumda olmasına tepki gösterdi ve binaların öğrencilerin ya da maddi durumu iyi olmayan kişilerin kullanımına verilmesini önerdi. 

Eskişehir TOKİ mağdurlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup: Vade sayısı düştü, taksit ve KDV arttı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın 2019'da başlattığı “100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi” kapsamında hak sahibi olan, fakat konut fiyatları ile taksitlere yapılan zamlar sebebiyle mağdur olduklarını söyleyenler Eskişehir’den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mektup gönderdi.

Eskişehir TOKİ kura tarihi açıklandı! 2 bin 297 konut sahibini buluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjdelenen sosyal konut projesi kapsamında Eskişehir Odunpazarı’nda hayata geçirilen 2 bin 297 konut için kura tarihi belli oldu. Peki TOKİ Eskişehir projesinin kuraları ne zaman çekilecek?

Eskişehir Sivrihisar'daki lojmanlar öğrencilere ve ailelere kiralansın önerisi!

İYİ Parti Eskişehir Sivrihisar ilçe Başkanı Recep Toptaş, Sivrihisar'daki kamu kuruluşlarına ait 78 adet lojmanın büyük kısmının boş ve atıl durumda olmasına tepki gösterdi ve binaların öğrencilerin ya da maddi durumu iyi olmayan kişilerin kullanımına verilmesini önerdi. 

Eskişehir'deki riskli binalar belirlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vilayet Meydanı'nda gerçekleştirilen Eskişehir Millet Bahçesi, İl Halk Kütüphanesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Eskişehir'de bina stokunun tamamını tarayıp, riskli binaları belirlediklerini belirtti.

Eskişehir'e ulusal raylı sistem müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Eskişehir'de düzenlenen mitingte konuştu. Erdoğan konuşmasında, "Anadolu Üniversitesi bünyesinde ulusal raylı sistem araştırma ve test merkezi kuruyoruz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eskişehir'de 21 tesis inşa ettik!

Eskişehir Vilayet Meydanı'nda düzenlenen partisinin mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir'e hızlı treni getirdiklerini, bölünmüş yollar yaptıklarını, sağlıkta 5'i hastane olmak üzere toplamda 21 tesis inşa ettiklerini söyledi...

Eskişehir'e 15 yılda 10 bine yakın konut!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir'de 15 yılda 10 bine yakın konut projesi uyguladıklarını söyledi.

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde inşaat sürüyor!

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Eskişehir’de yapımı devam eden yeni Yunus Emre Devlet Hastanesi inşaatı hakkında bilgi almak için inşaatı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir'de toplu açılış törenine katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir’de Vilayet Meydanı'nda düzenlenen toplu açılışa katılım gösterdi.

Eskişehir, 14 şehre yüksek hızlı trenle bağlanacak!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan: Birkaç yıl içinde Sivas, Yozgat, Kırıkkale, Afyon, Uşak, Manisa, İzmir ve Bursa'yı da bu ağa dahil edeceğiz. Eskişehir'i 14 ayrı vilayete yüksek hızlı tren aracılığıyla bağlayacağız

Eskişehir-Konya Yüksek Hızlı Treni hizmete alım töreni yapıldı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir Garı'nda Eskişehir-Konya Yüksek Hızlı Treni'nin hizmete alım törenine katıldı

Eskişehir'de 3 milyon 691 bin TL'ye satılık 5 arsa!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir İli, Odunpazarı İlçesi, Sultandere Köyü, 276 ada, 1 ve 2 nolu parselleri, 281 ada, 2 nolu parseli, 299 ada, 1 nolu parseli ve 315 ada 3 nolu parselde yer alan toplam 5 arsayı satışa sunuyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesinden satılık 5 arsa!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satınalma Daire Başkanlığı Odunpazarındaki 5 arsayı satmak üzere ihale düzenledi. Arsaların yüzölçümleri 2 bin 274 metrekare ile 13 bin 573 metrekare arasında dağılıyor

Recep Toptaş Eskişehir Sivrihisar lojman açıklaması Haberi

Recep Toptaş Eskişehir Sivrihisar lojman açıklaması

Eskişehir Sivrihisar'daki kamuya ait lojmanların çok büyük kısmının kullanılmaması ve lojmanların çürümeye bırakılmasına tepki gösteren İYİ Parti Eskişehir Sivrihisar ilçe Başkanı Recep Toptaş, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Sözcü Gazetesi'nden Kemal Atlan'ın haberine göre; Recep Toptaş, “Son yıllarda ülkemizde günün şartlarına uygun çok sayıda evler yapılması, teknoloji çağının getirdiği yenilikler ile memur sayısında azalma nedeni ile bu lojmanlara talep azalmış, hatta bazılarında hiç oturan kalmamıştır. Bu nedenle de çoğu binalar bakımsızlıktan virane haline gelmiştir” diye konuştu.

ÖĞRENCİLERE VEYA İHTİYACI OLANLAR KULLANSIN

İlçede kiralık konut bulmakta güçlük çekildiğinin altını çizen Toptaş, ilçedeki bazı kamu kuruluşlarına ait lojmanların da yaşayan olmaması çürümeye terk edildiğini belirtti. Toptaş, “İlçemizde Maliye bakanlığına ait 10, Milli Eğitim Bakanlığına ait 12, Adalet Bakanlığına ait 6, Tarım Bakanlığına ait 10,...