16 / 05 / 2024

rEDDay Topluma Katkı Günü

rEDDay Topluma Katkı Günü

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, her yıl olduğu gibi bu yıl da “REDDay”; “Topluma Katkı Günü”nde yaşadıkları bölgelere katkıda bulunmak adına sosyal sorumluluk faaliyetlerinde aktif olarak görev aldı.

Kuveyt Türk’ten devlet katkılı konut hesabı!

Kuveyt Türk, kendine ait bir konutu olmayan Türk vatandaşlarının yurtiçinde ilk ve tek konutunu almasını desteklemek amacıyla devlet katkılı konut hesabını oluşturdu.

Devlet katkısı, gayrimenkul sektörüne yeni bir ivme kazandıracak!

Konut satın almak için tasarruf yapmak isteyenleri teşvik etmek amacıyla devlet katkısı uygulaması, 26 Ağustos'ta devreye girecek. Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Özyurt: "” dedi.

Konut kredisinde devlet katkısı!

Konut hesabı ve devlet katkısına dair yönetmelik, 26 Şubat 2016 tarihinde 29636 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik, Ağustos ayında yürürlüğe girecek.

Deriner ve HES tesislerinden ekonomiye 500 milyon katkı!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünce inşa edilen, Türkiye'nin en yüksek barajı olan Deriner ve hidroelektrik santral (HES) tesisleri, ekonomiye bir yılda 500 milyon katkı sağladı.

Yatırımcıya anahtar teslim fabrika projesi istihdama katkı sağlar!

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, hükümetin ülke genelindeki 200’e yakın OSB’de uygulamaya koyacağı “yatırımcıya anahtar teslim fabrika” projesinin ülkede girişimciliğin gelişimi ve istihdam artışına önemli katkılar sağlayacağını bildirdi.

Keller Williams Danışmanları'ndan sosyal sorumluluk seferberliği!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, her yıl olduğu gibi bu yıl da “RED Day”; “Topluma Katkı Günü”nde yaşadıkları bölgelere katkıda bulunmak adına sosyal sorumluluk faaliyetlerinde aktif olarak görev aldı.

HES projelerinden ekonomiye 6 milyar liralık katkı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, yılın ilk 4,5 ayında hidroelektrik santrallerin (HES), ülke ekonomisine yaklaşık 6 milyar liralık katkı sağladığını bildirdi.

Keller Williams bu yıl da Topluma Katkı Günü'nde görev aldı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, her yıl olduğu gibi bu yıl da “REDDay”; “Topluma Katkı Günü”nde yaşadıkları bölgelere katkıda bulunmak adına sosyal sorumluluk faaliyetlerinde aktif olarak görev aldı.

Keller Williams Kadıköy'e akülü şarj istasyonu kuracak!

Keller Williams’ın tüm çalışanları, her yıl olduğu gibi bu yıl da Mayıs ayının ikinci Perşembe günü “RED Day”; “Topluma Katkı Günü”nde faaliyet gösterdikleri bölgelerde sosyal sorumluluk faaliyetlerinde aktif olarak görev alacak.

5. Uludağ Ekonomi Zirvesi Nef moderatörlüğünde gerçekleşti!

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin beşincisi 25-26 Mart tarihlerinde Bursa’da gerçekleşti. Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur moderatörlüğünde gerçekleştirilen oturumda, topluma sağlanan katkının nasıl sürdürülebilir kılınacağı sorusunun cevabı arandı.

İlk evini alanlara ve evlenenlere devlet katkısı!

Evlenenlere ve ilk evini alanlara devlet katkısının kapısı açıldı. Bankada birikim yapanlar; çeyiz hesabı için 5 bin, konut hesabı için 15 bin liraya varan katkı alacak. Çiftler bunlardan ayrı ayrı yararlanıp, tutarı 2'ye katlayabilecek.

Bağcılar'da depreme dayanıklı evler inşa ediliyor!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da, topluma deprem bilincinin aşılanması için dernek ve STK’ların da katkı sağlaması gerektiğini belirtti. Çağırıcı, Kentsel Dönüşüm Projesi ile artık dayanıklı konutlar inşa ettiklerini söyledi.

Konut hesabı devlet katkısı başvuru işlemleri!

7/4/2015 tarihi itibariyle tamamı kendi adına kayıtlı konut sahibi olmayan ve ilk kez ev alacak olan kimseler 26 Ağustos 2016 tarihinden itibaren devlet katkısına başvurabilecek. İşte konut hesabı devlet katkısı başvuru işlemleri..

rEDDay Topluma Katkı Günü Haberi

rEDDay Topluma Katkı Günü

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, her yıl olduğu gibi bu yıl da “REDDay”; “Topluma Katkı Günü”nde yaşadıkları bölgelere katkıda bulunmak adına sosyal sorumluluk faaliyetlerinde aktif olarak görev aldı. Keller Williams Türkiye ekibinin bu yıl 4. kez gerçekleştirdiği etkinlikler kapsamında 500 danışman topluma fayda sağlamak için bir günlüğüne işlerine ara verdi.


Dünyada ilk kez 2009 yılında gerçekleştirilen Red Day, (Topluma Katkı Günü) bu yılda Mayıs ayının ikinci Perşembe günü Dünya genelinde 140 bin Keller Williams danışmanının katılımıyla gerçekleşti. Amerika’daki bu geleneği Türkiye’ye de taşıyan Keller Williams Türkiye ekibi, 10 bölge müdürlüğünde aktif görev alan 500 danışmanının katılımıyla farklı sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirdi.


Kadıköy’e ilk akülü şarj istasyonu

Keller Williams Cadde Bölge Müdürlüğü danışmanları bu yıl Kalamış Parkı’na üç aracın...