04 / 05 / 2024

Reel İzolasyon Ve İnşaat Malzemeleri Satış Limited Şirketi Nerede

Reel İzolasyon Ve İnşaat Malzemeleri Satış Limited Şirketi Nerede

Reel İzolasyon Ve İnşaat Malzemeleri Satış Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile Gülçin Güner tarafından bugün kuruldu.

Tarsim Yapı İzolasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarsim Yapı İzolasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Şimşek tarafından kuruldu.

ATO Başkanı Gürsel Baran: Reel sektörün mavi ve beyaz yakalı işçi bulamama sorunu var!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran yaptığı açıklamada reel sektör olarak dile getirdikleri ortak konuların başında beyaz ve mavi yakalı işçi bulamama sorununun bulunduğunu kaydetti.

İhracatçılar ve reel sektöre uzun vadeli kredi müjdesi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ihracatçılar ve reel sektörün her zaman yanında olduklarını belirterek, "Yeni destek paketimizle firmalarımıza 25 milyar liralık garanti karşılığında 30 milyar liralık kredi imkanını sunacağız" dedi.

Tk İzolasyon Ve Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tk İzolasyon Ve Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selim Başoğlu tarafından kuruldu.

Reel Kesim Güven Endeksi'nde düşüş: İstihdam, ihracat ve siparişte beklentiler kötümser!

Reel Kesim Güven Endeksi (RKGE) temmuzda 1,4 puan düşerek 106,8'e geriledi. Reel sektör gelecek üç ayda maliyetlerin artacağını düşünürken, ihracat, istihdam ve sipariş miktarı için iyimser değil.

Katre Yol İzolasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Katre Yol İzolasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kolcu tarafından kuruldu.

Mutam İnşaat İzolasyon Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutam İnşaat İzolasyon Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çetin ve Metin Korkmaz ortaklığında kuruldu.

IIF dolar kurunun adil değerini sert yükseltti!

Eksi reel faiz ve cari açıktaki artış dolar kuru üzerinde baskı oluşturmaya devam ediyor. Bu noktada Uluslararası Finans Enstitüsü’nden (IIF) önemli bir adım geldi. Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF), dolar/TL için 'adil değerini' 9,50 seviyesinden 16,50'ye yükseltti.

Piraye İzolasyon Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piraye İzolasyon Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Kübra Öztürk tarafından kuruldu.

Erguvan İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erguvan İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alkan Öztürk ve Serhat Çelikkaya ortaklığında kuruldu.

Özçelebi Yapı İzolasyon Elektrikli Makina Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Özçelebi Yapı İzolasyon Elektrikli Makina Sanayi Ve Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Hameş tarafından kuruldu.

Demircan İzolasyon Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demircan İzolasyon Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Sergen Demircan tarafından kuruldu.

Mak Group İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mak Group İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Memetali Kaya tarafından kuruldu.

Reel İzolasyon Ve İnşaat Malzemeleri Satış Limited Şirketi Nerede Haberi

Reel İzolasyon Ve İnşaat Malzemeleri Satış Limited Şirketi Nerede


Reel İzolasyon Ve İnşaat Malzemeleri Satış Limited Şirketi Gülçin Güner tarafından 20 bin TL sermaye ile kuruldu. 


Reel İzolasyon Ve İnşaat Malzemeleri Satış Limited Şirketi iş konusu; Yapı Malzemeleri alım-satımı,uygulaması a-Hertürlü yapı kimyasalları,su,ısı, ses İzolasyon,teknik malzemelerinin toptan alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak.-İzolasyon malzemelerinin imalatı için gerekli makine,alet, edevat alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. b-Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binaların izolasyon, dış cephe izolasyonu ,Isı yalıtımlını çatı izolasyonu ,giydirmeli dış cephe kaplama uygulamalarını ve teknik işlerini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Reel İzolasyon Ve İnşaat Malzemeleri Satış Limited Şirketi Adres; İçerenköy Mahallesi Prof.Dr. N.Erbakan Cd.Cobanoglu Apt.8/4...