18 / 05 / 2024

Referans Holding katar yatırımı

Referans Holding katar yatırımı

50 yıllık geçmişe sahip Referans Holding ile 1970'ten beri faaliyet gösteren HBK Holding arasındaki anlaşmaya göre, yapılacak ticarette birinci öncelik iskele ihracatı olacak...

Tekfen Holding, Katar'da yeni proje inşa edecek!

Tekfen Holding, Katar'da North Field East Onshore projesi EPC-1 paketine ait Common Offsites 2 genel işlerini üstlenmek üzere ihaleyi kazandı.

Kiler GYO'nun Referans Başakşehir Vadi projesi için sözleşme imzalandı!

Kiler GYO, Referans Başakşehir Vadi konut ve ticari alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla, Kiler Holding A.Ş. ile Düzenleme Şeklinde Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşımı Sözleşmesi imzaladı. 

Referans Holding ve HBK Holding'ten Katar için işbirliği!

50 yıllık geçmişe sahip Referans Holding ile 1970'ten beri faaliyet gösteren HBK Holding arasındaki anlaşmaya göre, yapılacak ticarette birinci öncelik iskele ihracatı olacak...

Referans Holding, Katarlı HBK Holding ile ortak oldu!

İnşaat, gayrimenkul gibi alanlarda hizmet veren Referans Holding, Katarlı HBK Holding ile 700 milyon dolarlık ortaklıklık anlaşması imzaladı. Katar’ın altyapı projeleri için Türkiye’den malzeme alımı yapılacak.

İttifak Holding Katar'da markalarını tanıttı!

Doha'da gerçekleşen 2. Expo Turkey by Qatar Fuarı'na katılım sağlayan İttifak Holding, inşaat, makine, gıda sektörlerindeki markalarının tanıtımını yaptı..

Katar'da sadece Türk inşaatçılar iş yapacak!

Katar’ın önde gelen inşaat şirketlerinden ‘Sharaka Holding’in sahipleri “Bizim için için Körfez İşbirliği Konseyi (KİK) bitmiştir, bundan sonra bütün projelerimizi Türkiye’yle yapacağız” şekline açıklama yaptı.

Tekfen'den Katar’da 5 milyar dolarlık imza!

Tekfen Holding, Expo Turkey by Quatar’a katıldı. 12 yılda toplam 2.4 milyar dolarlık 7 proje tamamlayan firma, Katar'da toplam 5 milyar dolar iş aldı.

Astaş Holding projelerini Expo Turkey by Qatar'da tanıtacak!

Astaş Holding, Katar'da bugün açılan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na katılacak. Şirket, yeni proje ve yatırımlarını tanıtacak.

Astaş Holding, Expo Turkey by Qatar'a katılıyor!

Astaş Holding, 19-21 Nisan 2017 tarihleri arasında Katar’da düzenlenecek “Expo Turkey by Qatar” fuarında yeni proje ve yatırımlarını tanıtacak

Tekfen Katar'daki stat ihalesinden umutlu!

Tekfen Holding Taahhüt Grubu Başkan Yardımcısı Ümit Özdemir, Katar'ın stat ihalelerinde yüzde 51 yerli ortak koşulu getirdiğini, bu durumun kendileri tarafından uygunluk oluşturmadığını ifade etti.

Tekfen Katar'da payını artırabilir!

Ankara- İzmir hızlı tren inşaatında yüzde 50'lik iş ortaklığıyla 879 milyon TL'lik iş alan Tekfen Holding, Azerbaycan'da hükümetten 94 milyon dolarlık bina ve Katar'da 2,1 milyar dolarlık otoyol inşaatı protokolü imzaladı.

Tekfen Holding'in hisseleri yüzde 17 arttı!

Tekfen Holding, Ocak ayında gördüğü en düşük seviye 3,43 TL'yi test ettikten sonra oldukça sert bir çıkış sergiledi. Holding, Tekfen İnşaat'ın Katar'da bir otoyol inşaatını 2,1 milyar dolara yapacağını bildirdi.

Tekfen Holding hisseleri Katar haberiyle yüzde 17 arttı!

Tekfen Holding hisseleri Katar haberiyle uçtu. Tekfen Holding hisseleri yüzde 17'nin üzerinde artarak Ocak 2009'dan bu yana en hızlı yükselişini gerçekleştirdi.

Referans Holding katar yatırımı Haberi

Referans Holding katar yatırımı

İNŞAAT, gayrimenkul, akaryakıt, havacılık ve altyapı sektöründe çeşitli şirketleri bulunan ve 50 yıllık geçmişe sahip Referans Holding ile 1970'ten beri faaliyet gösteren HBK Holding arasındaki anlaşma geçen hafta duyuruldu.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre, Referans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Servet Uçar, "Yapılacak ticarette birinci öncelik iskele ihracatı olacak." dedi. Ortak açıklamada "Geçen yıl Katar'a iskele ve kalıp olarak dünyadan 580 milyon dolar ihracat oldu. Önümüzdeki süreçte 2022 Dünya Kupası için yapılacak olan otellerin, spor tesislerinin, stadyumların ve rezidansların tamamında iskele ve kalıp kullanılacak. HBK Holding yapılacak altı mega stadyumun iki tanesinin ihalesini aldı. Yapılacak inşaatlardaki iskele ve kalıp sistemlerinde yeni kurduğumuz Referans QatarTrading üstlenecek. Devam eden projelerimizin toplamı 6.2 milyar dolar civarında. Yeni kurulacak şehir Lusail City 2030'da tamamlanacak....