29 / 04 / 2024

Refik Eryılmaz gayrimenkul satışı

Refik Eryılmaz gayrimenkul satışı

24. dönem CHP Hatay Milletvekili Av.Refik Eryılmaz, Samandağ Belediyesinin ihale usulü ile satmaya karar verdiği 34 parsel ile ilgili basın açıklamasında bulundu.

Faiz artışı enflasyonu ne yönde etkiler? Uzman ekonomist faiz kararını değerlendirdi

PPK, faiz oranlarında önemli bir değişikliğe gitti. Politika faiz oranı 250 baz puanlık bir artışla yüzde 17,5'e yükseltildi. Ekonomist Filiz Eryılmaz, Merkez Bankası'nın faiz kararını değerlendirdi. İşte detaylar...

Dolar ve faiz için kritik rakam! Ekonomist tek tek açıkladı: Dolar 26 lirada duracak! 

Ekonomi yönetiminin değişmesinden sonra dikkatler haftaya yapılacak Merkez Bankası faiz toplantısına odaklandı. Ekonomist Filiz Eryılmaz, kritik dolar ve faiz tahminlerini rakam vererek açıkladı.  

Dolar neden yükseliyor? İşte o iki önemli sebebi bakın kim açıkladı!

Haber7'ye konuşan Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Filiz Eryılmaz, dolar, euro ve altın gibi değerli metallerde yaşanan ani yükselişin sebeplerini değerlendirdi. Doç. Dr. Filiz Eryılmaz, döviz kurlarındaki ve altın fiyatlarındaki ani yükselişi analiz ederek önemli açıklamalarda bulundu.

D Plus Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

D Plus Yapı Denetim Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Eryılmaz tarafından kuruldu.

Şen Yılmaz Gayrimenkul Otomotiv Mobilya İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şen Yılmaz Gayrimenkul Otomotiv Mobilya İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Şen tarafından kuruldu.

Ülkü Yılmaz Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülkü Yılmaz Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ülkü Yılmaz tarafından kuruldu.

Morataş Elektrik İnşaat Malzemeleri Proje Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Morataş Elektrik İnşaat Malzemeleri Proje Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Metin Eryılmaz tarafından kuruldu.

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. Sancaktepe'de Serhat Eryılmaz tarafından kuruldu.

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Atalay Yılmaz ve Zeynep Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Marin Door Denizcilik Limited Şirketi kuruldu!

Marin Door Denizcilik Limited Şirketi Pendik'te 90 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Eryılmaz, Osman Coşkun ve Özcan Coşkun ortaklığında kuruldu.

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlığı popülerleşiyor!

Ekonomist Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, gayrimenkul danışmanlığına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ankara'da PR yöntemiyle satış yaparak ayda 100 bin TL kazanç elde eden gayrimenkul danışmanlarının olduğunu belirten Yılmaz, gayrimenkul alanında kariyer yapmak isteyenlere tavsiye verdi.

Manisa'da ilk 6 ayda 2 bin 85 adet konut satıldı!

Manisa'da ilk 6 ay içerisinde 2 bin 85 adet konut satışı yapıldığını dile getiren TÜGEM Manisa İl Başkanı Fahrettin Eryılmaz, kentin konut satışlarında ilk 20 şehir içerisinde yer aldığını belirtti. 

Refik Eryılmaz gayrimenkul satışı Haberi

Refik Eryılmaz gayrimenkul satışı


24. dönem CHP Hatay Milletvekili Av.Refik Eryılmaz, Samandağ Belediyesinin ihale usulü ile satmaya karar verdiği 34 parsel ile ilgili basın açıklamasında bulundu. Eryılmaz, gönderdiği açıklamada şunları kaydetti ‘’Belediyeler parsel satarak değil, projeler geliştirerek kaynak yaratmalı ona göre hizmet  üretmelidir.’’


24. dönem CHP Hatay Milletvekili Av.Refik Eryılmaz, Samandağ Belediyesine sorular da yönelttiği basın açıklamasına şöyle devam etti; ‘’Samandağ Belediye yönetimi, Belediye adına kayıtlı 34 adet parselin (toplam 23.891.13 Metrekare mesahlı) taşınmazları 9.538.955.60TL muhammen bedelle satışa çıkardığını gazete ilanı ile açıklamıştır.

Samandağ halkı, Belediye adına kayıtlı taşınmazların satışına haklı olarak her zaman karşı çıkmış ve bu konudaki hassasiyetini de en üst perdeden dile getirmiştir. Bu nedenle; Belediye yönetimi bu kadar büyük miktarda gayrimenkulü satışa sunarken sadece meclis üyelerine değil aynı zamanda kamuoyuna da...