21 / 05 / 2024

Refinansman ücreti Refinansman masrafı yasal mı

Refinansman ücreti Refinansman masrafı yasal mı

Kullanılmış bir kredinin daha avantajlı faiz oranlarına sahip başka bir banka kredisi kullanılarak kapatılmasına refinansman deniyor. Peki, refinansman ücreti yasal mı?

Emlak Konut GYO 175 milyon TL refinansman kredisi kullandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 175 milyon TL refinansman kredisi kullanıldı...

Emlak Konut GYO 557 milyon TL refinansman kredisi kullandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 5 yıl vadeli 557 milyon TL refinansman kredisi kullanıldı...

Emlak Konut GYO, 1.3 milyar TL refinansman kredisi kullandı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından refinansman amaçlı 1 milyar 321 milyon 592 bin TL tutarlı kredi kullanıldı...

Emlak Konut GYO 192.3 milyon TL refinansman kredisi kullandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından refinansman amaçlı 192 milyon 300 bin TL kredi kullanıldı...

Emlak Konut 176 milyon 500 bin TL refinansman kredisi kullandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 176 milyon 500 bin TL refinansman kredisi kullanıldı...

İGA'dan refinansman açıklaması!

İstanbul Havalimanı’nın inşaatını ve 25 yıllığına işletmesini üstlenen İGA, kredilerinin refinansmanı için kurumsal finansman ve finansal danışmanlık şirketi Dome Group Financial Services Limited’i yetkilendirdi...

HalkBank refinansman konut kredisi fırsatları!

Konut kredisi faiz oranlarının düşmesi ile HalkBankyüzde 1.95’den başlayan faiz oranları ile yeniden yapılandırma (refinansman) fırsatları sunuyor...

Refinansman ücreti yasal mı?

Kullanılmış bir kredinin daha avantajlı faiz oranlarına sahip başka bir banka kredisi kullanılarak kapatılmasına refinansman deniyor. Peki, refinansman ücreti yasal mı?

Konut kredisi ekspertiz ücreti geri alınabilir mi?

Ev satın almak için bankaların konut kredisine başvuran tüketicilerin karşılaştığı masraflar arasında ekspertiz ücreti yer alıyor. Peki, konut kredisi ekspertiz ücreti geri alınabilir mi?

Konut kredisi ekspertiz ücreti ne kadar?

Konut kredisi kullanmak isteyen kimselerin kredi kullanım süreçlerinde, ekspertiz raporu çıkartması gerekiyor. Bu rapor için belli bir ücret ödeniyor. Peki, konut kredisi ekspertiz ücreti ne kadar?

Su aboneliği ücreti 2015!

Gayrimenkullerin satın alınması ya da kiralanması halinde aboneliklerin kullanıcı adına alınması gerekiyor. Peki, su aboneliği almak ne kadar? İşte su aboneliği ücreti 2015..

Ispartakule Evleri başvuru ücreti ne kadar?

Toplam 1.849 adet konutun yer aldığı projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Proje toplam 448 bin 726 metrekareden meydana geliyor. Peki Ispartakule Evleri başvuru ücreti ne kadar?

Asansör periyodik kontrol ücreti 2015!

Binada/yapıda sürekli olarak kullanılan asansörün periyodik kontrolü, yılda bir defa yaptırılır. Periyodik kontrolün yaptırılmasına dair yükümlülük ilgili idare ve bina sorumlusuna aittir. Peki, asansör periyodik kontrol ücreti 2015 ne kadar?

Refinansman ücreti Refinansman masrafı yasal mı Haberi

Refinansman ücreti Refinansman masrafı yasal mı

Refinansman ücreti yasal mı?

Kullandığınız bir kredi, o günün şartlarına göre avantajlı ve en uygun olarak görünse de, zaman içerisinde değişen piyasa değerlerinden dolayı cazipliğini kaybedebiliyor. Bu gibi durumlarda tüketiciler kredilerini yeniden yapılandırabiliyor. 


Refinansman, kullanılmış bir kredinin daha avantajlı faiz oranlarına sahip başka bir banka kredisi kullanılarak kapatılması olarak karşımıza çıkıyor. 


Refinansman sayesinde tüketici başka bir bankadan düşük oranlardan kullandığı kredi ile önceki kredisini kapatmış ve yeni kredi kullanmış olduğu bankaya daha düşük orandan borçlanmış oluyor. 


Eğer kullandığınız krediyi yine kendi bankanızın daha avantajlı oranlarıyla kapatıyorsanız yapılan işlem aynı olmakla birlikte, bu kez “yeniden yapılandırma” adı altında kullanılıyor. Peki, refinansman ücreti yasal mı?


Refinansman ücreti...

Konu ile ilgili olarak açılan bir davada; ne için ödendiği belirtilmeden alınan refinansman masraflarının tüketiciye iade edilmesi gerektiğine yönelik karar...