13 / 05 / 2024

regus ofis merkezi

regus ofis merkezi

18 yıldır Türkiye'de faaliyet gösteren Regus, 23 ofis merkezi ve yeni ofis alanları açmayı planlıyor. Regus, mobilya sektörünün en önemli partnerlerinden biri olacak.

İstanbul Finans Merkezi’ne talep patlaması: Yerli de yabancı da ofis kiralamak istiyor!

Nisan ayında açılan İstanbul Finans Merkezi’ne talep patlaması yaşanıyor. Yerli ve yabancı yatırımcılarının ofis kiralamak için başvuru yapmasıyla yatırımcı talebi kısa sürede yüzde 60'ı aştı. İşte detaylar...

Londra finans merkezi ofis alanlarını konuta çevirecek!

İngiltere'nin başkenti Londra'ya bağlı finans merkezi ofis alanlarını konuta çevirmek için çalışmalara başladı. Merkez 2030 yılına kadar 1.500 konut oluşturmayı planlıyor.

Regus, ofis kiralamalarında TL'ye geçti!

3 bin 125 lokasyon, 1.000 şehir, 110 ülkede, ofis alanı, sanal ofis, ortak çalışma alanı, toplantı odası, Business World ve Business Lounge hizmetleri veren Regus, sözleşmelerin TL üzerinden yapılacağı açıkladı.

Neo Ofis İş Merkezi İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Neo Ofis İş Merkezi İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Baş Yılmaz ve Sevtap Baş Şengil ortaklığında kuruldu. 

Capital Ticaret Merkezi'nde 295 bin TL'ye ofis!

Mersin Capital Ticaret Merkezi projesi toplamda 100 adet ofis, 28 adet loft ofis ve 29 mağazadan meydana geliyor. Capital Ticaret Merkezi'nde 295 bin TL'ye ofis sahibi olunabiliyor.

Regus 23 ofis merkezi açmayı planlıyor!

18 yıldır Türkiye'de faaliyet gösteren Regus, 23 ofis merkezi ve yeni ofis alanları açmayı planlıyor. Regus, mobilya sektörünün en önemli partnerlerinden biri olacak.

Kiza Kurumsal İş Merkezi yeniliklere devam ediyor!

Adana'nın ticari yaşamında yeni ufuklar açmaya hazırlanan bölgenin ilk karma projesi Kiza Kurumsal İş Merkezi, bir ilke daha imza atarak, isteyenlere, istedikleri oda sayısı ve büyüklükte ofis sahibi olma imkanı sunuyor.

Start Up firmalar sanal ofis sistemiyle daha hızlı büyüyor!

İşini yeni kuran Start Up’lar için en büyük maliyet kalemi ofisler oluyor. Ancak bu sorun da hazır ofis sistemlerinde dünya lideri Regus’un ‘Sanal Ofis’ sistemi ile kolayca çözülebiliyor.

Regus ofisleri kolay ulaşılabilen lokasyonlarda konumlanıyor!

120 ülkede, 900 şehirdeki 2 bin 600 merkezde 2,5 milyondan fazla kişi Regus ofislerini kullanıyor. Şirket Türkiye'de ise 16 yıldır faaliyet gösteriyor ve 2015 sonu itibariyle iş merkezi sayısını 23'e ulaştırdı.

Sur Yapı Marka Rezidans'ın home ofis ve rezidans bloğu satışta!

Marka Rezidans ve AVM, bir yıl içerisinde alışveriş merkezi kiralamalarında yüksek talep alırken home ofis ve rezidanslarda yoğun talep gördü. Sur Yapı “Marka”da yatırımını büyüttü ve home ofis &rezidans bloğunu satışa sundu.

Premier Kampüs Ofis'te teslimler başladı!

372 ofisten oluşan projede teslimler başladı. İstanbul'un en önemli merkezi iş alanlarından Maslak'a alternatif olarak öne çıkan Kâğıthane bölgesinde konutların yanı sıra markalı ofis projeleri de artıyor.

Kiza Kurumsal İş Merkezi, Adana 2016 İnşaat Fuarı'na katılacak!

Adana'run batısında konfor ve fonksiyonelliği bir arada sunan mimarisiyle, çağdaş ofis anlayışını yatırıma dönüştüren Kiza Kurumsal İş Merkezi, Tüyap Adana 2016 İnşaat Fuarı'nda "gerçek ölçülerde 3+1 ofis" standıyla vitrine çıkacak.

Avcılar İnşaat, Ofis 10 projesini hayata geçiriyor!

Yatırım değeri sürekli yükselen ve hızla gelişen yeni kent merkezi diye adlandırılan Bayraklı'da, yılların deneyimi Avcılar İnşaat Ofis 10 adında yepyeni bir projeye başlıyor.

regus ofis merkezi Haberi

regus ofis merkezi

Hazır ofis sistemleri konusunda 18 yıldan bu yana Türkiye pazarında faaliyet gösteren Regus, 23 ofis merkezi ve yeni açmayı planladığı yeni ofis alanları ile mobilya sektörünün en önemli partnerlerinden biri...


Rekabetin arttığı dünyada iş yaşamında başarılı olmanın şartlarından biri de modern mobilyalarla dekore edilmiş prestijli bir ofis alanına sahip olmak. Hazır ofis sistemleri ile dünyada lider konumda olan Regus, bu sistemi 18 yıl önce Türkiye pazarına taşıdı. Türkiye’de İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep, Adana ve Bursa gibi kentlerde 23 merkezi bulunan şirket, var olan ve açılması planlanan yeni ofis alanlarında kullandığı mobilyalarla mobilya sektörüne katkı sağlıyor. 


Regus'un mobilya sektörünü besleyen bir şirket olduğunu belirten Regus Türkiye Ülke Müdürü Betül Genç, “Ortalama bir merkezimizin 1000 metrekarelik brüt bir alana yerleştiğini varsayarsak, bu 700...