07 / 05 / 2024

reidin alp çapa

reidin alp çapa

Alp Çapa, Türkiye çapında toplam konut gayrimenkullerinin yüzde 98'ini kapsayan incelemeler yapan Dubai merkezli REIDIN'e genel müdür olarak atandı...

Konut kredisi kullanımı Ağustos'ta 8 puan düştü!

REIDIN Genel Müdürü Alp Çapa, ‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Ağustos 2020 verilerini değerlendirdi.

Konut sektörü 2020 yılına nasıl başladı?

Türkiye genelinde konut metrekare ortalama birim fiyatı, 2019 yılı itibarıyla 2 bin 930 liraya yükselerek rekor kırdı. Peki faiz oranı düşünce konut fiyatları arttı mı? Konut sektörü 2020 yılına nasıl başladı? Reidin Genel Müdürü Alp Çapa merak edilen soruları yanıtladı…

REIDIN'in yeni genel müdürü Alp Çapa oldu!

Alp Çapa, Türkiye çapında toplam konut gayrimenkullerinin yüzde 98'ini kapsayan incelemeler yapan Dubai merkezli REIDIN'e genel müdür olarak atandı...

Mehmet Alp: Amsterdam'da iki tarihi binayı butik otele dönüştürdük!

Konyalı işadamı Mehmet Alp, Antalya ve Amsterdam'da kurduğu butik otel zinciriyle Osmanlı ve Türk kültürünü dünyaya tanıtıyor. Alp, turizm alanında oluşturduğu milyon dolarlık yerli markasıyla dünya devlerine kafa tutuyor.

Halk, Çapa Tıp Fakültesi'nin taşınmasını istemiyor!

İstanbul Üniversitesi'nin iki tıp fakültesinden biri olan Çapa Tıp Fakültesi, şu sıralar alt yapı yetersizliği, depreme dayanıksız olması gibi nedenlerle Sultangazi’ye taşınacak olmasıyla gündemde. Halk, Üniversite'nin taşınmasına tepkili.

Alp Kargı Merzifon'daki müteahhitleri uyardı!

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, Merzifon’da inşaat sektöründe mesai harcayan müteahhit, mühendis ve mimarlarla Kültür Cafe’de daha düzenli bir yapılanma ve çalışma ortamının sağlanması konusunda bir araya geldi.

Reidin Emlak Endeksleri, İş Bankası'nın desteğiyle hazırlanacak!

İş Bankası, gayrimenkul sektörünün gelişimine katkıda bulunacak çalışmalarını sürdürüyor. Banka, gelişmekte olan ülkelerin gayrimenkul sektörüyle ilgili analitik verileri ve bilgileri içerecek endekslerin hazırlanmasında Reidin ile işbirliğine gitti.

Çapa'daki İstanbul Tıp Fakültesi, Sultangazi'ye taşınıyor!

İstanbul’un Fatih ilçesi Çapa semtinde bulunan İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi’nin (Çapa) yeni adresinin Sultangazi olması gündemde. Üniversitenin belediyenin hemen yanında inşa edilen devlet hastanesine taşınacağı belirtiliyor.

Çapa ve Cerrahpaşa AVM mi olacak?

İstanbul'daki Çapa ve Cerrahpaşa hastanelerine ait arazilerin yabancı firmalara satılacağı iddiası CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş tarafından Meclis'e taşındı.

Alp Değerli Madenler Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alp Değerli Madenler Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Kabakcı tarafından 500 bin TL sermaye ile 30 Aralık'ta Arnavutköy, Tayakadın Mahallesi, Yassıören Caddesi'nde kuruldu.

Çapa ve Cerrahpaşa taşınıyor!

Türkiye'nin sağlık hizmeti anlamında iki önemli markası olan Çapa ve Cerrahpaşa Tıp Fakülteleri'nde çalışmalar 2016 yılı sonunda başlayacak. Peki her gün binlerce hastanın tedavi için kapısını çaldığı hastaneler nereye taşınacak?

Reidin- GYODER 2015 Ekim Raporu yayınlandı!

Reidin.com ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ( GYODER) tarafından hazırlanan "Reidin- GYODER 2015 Ekim Raporu"na göre, Antalya, metrekare başına konut satış fiyatları ve kiraların en çok arttığı şehir oldu.

Ahmet Vefik Alp: Ülke genelinde 5 milyon konut sorunlu!

Prof. Dr. Alp, ülke genelinde 5 milyon sorunlu konut olduğunu ve bunların bir an önce yenilenmesi gerektiğini söyledi.

reidin alp çapa Haberi

reidin alp çapa

REIDIN'in yeni genel müdürü Alp Çapa oldu. Pazarlama ve Reklamcılık mezunu olan Alp Çapa, kariyerinin ilk 10 yılını finans (sermaye piyasaları) alanında çalışarak geçirdikten sonra, 2000 yılında Veripark ile dijital endüstriye geçiş yaptı.

Ardından bigpara. com Genel Müdürü olarak Doğan Online'da ve Yeni Medya Direktörü olarak Doğan TV Holding'de görev aldı ve şirketin tüm online operasyonlarının sorumluluğunu üstlendi.

Daha sonra e-ticaretle ilgili çeşitli projeler için Türk Telekom Grubu'na danışmanlık yaptı. Türk Telekom Grubu'ndan sonra hemensaglik.com isimli online sağlık ve e-ticaret sitesini kurdu ve yönetti. Daha sonra Doğuş Grubu'na bağlı Doğuş Yeni İnternet'in (bonubon. com) tüm operasyon, iş geliştirme ve stratejisinden sorumlu oldu.  Ardından, Kanal ve Operasyon Direktörü olarak Doğuş Müşteri Sistemleri'nde (Zubizu) görev yaptı

Alp Çapa son olarak, yine Doğuş Grubu'na bağlı,...