02 / 05 / 2024

reidin ocak Satılık konut fiyat endeksi

reidin ocak Satılık konut fiyat endeksi

REIDIN Emlak Endeks: 2. el konutlar fiyat endeksleri 2018 Ocak ayı sonuçları yayınlandı.  Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ocak ayında bir önceki aya göre yüzde 0.85 oranında arttı.

Ocak'ta ev arayanların yüzde 43'ü kiralık, yüzde 57'si satılık ilanlara baktı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan verilere göre 2024 yılı Ocak ayı emlak verilerini yayınladı. Buna göre Türkiye genelinde Ocak ayında konut arayanların yüzde 43’ü kiralık yüzde 57’si satılık konut aradı.

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artış tam gaz! En çok artış yaşanan iller hangileri? 

REIDIN tarafından hazırlanan rapora göre, Haziran 2023'te Türkiye'de emlak piyasasındaki satılık ve kiralık ev  fiyatları yükselmeye devam etti. İşte o rakamlar... 

Kiralık ve satılık konut fiyatları ikiye katlandı! İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarının en fazla yükseldiği iller!

Enflasyondaki yükseliş ile birlikte satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki tırmanış da devam ediyor. Gayrimenkul sektörüne yönelik detaylı emlak endeksleri üreten Reidin’in son raporu çarpıcı sonuçlar ile dolu. İşte, Türkiye genelinde kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son gelişmeler…

Satılık konutların metrekare fiyatı yüzde 134,9 arttı! İşte fiyat artışının en yüksek olduğu iller! 

Sahibindencom ’un, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) işbirliğiyle hazırladığı “sahibindex Satılık ve Kiralık Konut Piyasası Görünümü” Ocak Raporu verileri resmen belli oldu. 

Satılık ve kiralık ev fiyatları en çok hangi illerde arttı?

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından sahibindencom’un ilan verileriyle hazırlanan “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” 2022 Ocak ayı raporu yayınlandı. Rapora göre, konut fiyatları 3 büyük ilde yükselişini sürdürüyor.

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Mayıs'ta yüzde 9,97 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Mayıs Ayı Sonuçları açıklandı. Buna göre, Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 0.54 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 9.97 oranında arttı...

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Nisan'da yüzde 10,53 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Nisan Ayı Sonuçları yayınlandı. Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi, Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 0.64 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 10.53 oranında arttı. 

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi yüzde 11,15 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Mart Ayı Sonuçları yayınlandı.Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi, Mart ayında bir önceki aya göre yüzde 0.83 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 11.15 oranında arttı.

Satılık konut fiyat endeksi Şubat'ta yüzde 0,85 arttı!

REIDIN tarafından hazırlanan, Türkiye genelinde 81 şehrin tamamını kapsayacak nitelikteki Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi açıklandı.

Satılık konut fiyat endeksi Ocak'ta yüzde 0,85 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. el konutlar fiyat endeksleri 2018 Ocak ayı sonuçları yayınlandı.  Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ocak ayında bir önceki aya göre yüzde 0.85 oranında arttı.

Satılık konut fiyatları Kasım'da yüzde 11.98 arttı!

REIDIN tarafından hazırlanan, Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi’nde Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 0.89 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 11.98 oranında artış oldu.

reidin ocak Satılık konut fiyat endeksi Haberi

reidin ocak Satılık konut fiyat endeksi

REIDIN tarafından hazırlanan, Türkiye genelinde 81 şehrin tamamını kapsayacak nitelikteki Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi’nde (TR-81) Ocak ayında bir önceki aya göre %0.85 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise %11.74 oranında artış gerçekleşmiştir.

Ocak ayında Artvin’de metrekare başına konut satış fiyatları %2.11 oranında artmış ve Artvin satış fiyatlarının en çok yükseldiği şehir olmuştur. Aynı dönem içerisinde Hakkari’de metrekare başına konut satış fiyatları değişmemiştir.

Türkiye genelinde 81 şehrin tamamını kapsayacak nitelikteki Türkiye Kiralık Konut Fiyat Endeksi’nde (TR-81) Ocak ayında bir önceki aya göre %0.26 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise %7.46 oranında artış gerçekleşmiştir.

Ocak ayında Ağrı’da metrekare başına konut kira değerleri %2.00 oranında artmış ve Ağrı kiraların en çok yükseldiği şehir olmuştur. Aynı dönem içerisinde Uşak’ta...