07 / 05 / 2024

rekor fiyat toprak arsası

rekor fiyat toprak arsası

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Halis Toprak'a ait "Libadiye Ticari Ve İktisadi Bütünlüğünün" satışı için ihale açtı. Satışa çıkarılan arsaya Anadolu Yakası'nın en yüksek gökdeleni inşa edilebilecek.

Bakırda rekor fiyat artışı yaşandı! Fiyatlar, 10 bin dolara kadar ulaştı...

Bakır hammaddesine ihtiyaç yükselirken dünyada yeterince bakır olmaması fiyatı rekor seviyeye kadar getirdi. Bir ton bakırın fiyatı, Nisan ayından bu yana 10 bin dolar seviyesine gelmiş oldu.

Lüks otellerde otopark ücretinde rekor fiyat! Saat ve vale hizmeti 750 lira!

İstanbul’da bulunan lüks otellerin otopark ücretlerinde saat ve vale hizmetine göre fiyatların 750 TL’yi bulduğu belirtildi. 

Dolar rekor tazeledi! 1 dolar bugün kaç TL? Dolar kaç lira? 28 Kasım Salı dolar alış satış fiyatı!

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününde rekor tazeledi. Son üç aydır yükselişe geçen dolar bugün de yükselemeye devam ediyor. 1 dolar bugün kaç TL? Dolar kaç lira? 28 Kasım Salı dolar alış satış fiyatı.

Gram altın fiyatında yeni rekor seviyesi yakalandı...

Ons altın rakamı, yaklaşık iki hafta sonra 2000 dolar seviyesini yeniden test ederken, gram altın fiyatı da ons altındaki artışında etkisi ile tarihi rekor seviyesini 1857 Türk Lirası'na yükseltti. İşte haberin ayrıntıları...

Mozart’ın bestelerini yaptığı tarihi kale açık artırmayla satılacak! Rekor fiyat bekleniyor! 

Müzik tarihine damgasını vurmuş olan Avusturyalı ikonik besteci Mozart'ın evi olarak bilinen tarihi kale, açık artırmayla satılacak. İşte ayrıntılar...

Zeytinyağı alım fiyatı kilogram başına 295 TL oldu! Tariş'ten Zeytinyağında rekor alım fiyatı! 

TARİŞ Zeytin ve Zeytinyağı Birliği, zeytinyağı alım fiyatını rekor seviyede yükseltti. Zeytinyağı alım fiyatı kilogram başına 295 TL oldu. İşte ayrıntılar...

Demir fiyatlarına rekor zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 3 Kasım 2023 demir fiyat listesi 

İnşaat demir fiyatlarına zam gelmeye devam ediyor. Bugün demir fiyatlarına rekor zam geldi. Gelen zamların etkisi ile 1 ton demirin fiyatı resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? İnşaat demir fiyatları kaç lira? 3 Kasım 2023 demir fiyat listesi. 

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Bakır, demir, alüminyum hurda fiyatları kaç lira? 2 Ekim 2023 hurda fiyat listesi 

2 Ekim 2023 Perşembe günü hurda fiyat listesi güncellendi. Hurda fiyatlarına bugün rekor bir zam geldi. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncel hurda fiyat listesi açıklandı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Ekim 2023 Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyat listesi...

Fındığı olan yaşadı! Fındık fiyatı rekor kırarak, 20 lira birden arttı!

Fındık üreticisi fındık fiyatlarının ne kadar olduğunu merakla sorguluyor. Fındık fiyatı rekor kırarak, 20 lira birden arttı. İşte serbest piyasada fındık fiyatları...

Fındık fiyatlarında rekor artış! Üreticinin ağzı kulaklarında! Fındık fiyatlarına bakan bir daha bakıyor

Fındık sezonunun tamamlanmasına yakın Toprak Mahsulleri Ofisi güncel fiyat listesini açıkladı. Son zamla birlikte  fındık fiyatlarında rekor artış yaşandı. Fındık fiyatlarına bakan bir daha bakıyor. Güncel fındık fiyatları ne kadar oldu? 2023 fındık fiyat listesi...

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Rekor göründü! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 1 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatlarına bugün büyük zam geldi. Gelen zamlardan sonra hurda fiyatlarında rekor fiyatlar görüldü. Hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 1 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi.

Euro 30 TL'yi de aştı! Bir rekor daha kırıldı: 18 Temmuz Salı Euro/TL alış satış fiyatı! 

Döviz kurları, yeni günü rekor seviyelerine yenileyerek açtı. Euro tarihinde ilk defa 30 lirayı aştı. İşte 18 Temmuz Salı Euro/TL alış satış fiyatı!

Bedelli askerlik rekor fiyat oldu. Bedelli askerlik yapacaklar bu kadar ödeyecek

Çalışması nedeniyle işini bırakmak istemeyen gençler bedelli askerliğin ne kadar olduğunu merak ediyor. Bedelli askerlikle ilgili son rakam maaş zamlarının ardından belli oldu.

rekor fiyat toprak arsası Haberi

rekor fiyat toprak arsası


Toprak Seniteri ve Turizm İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş, amme borçlusundan haczedilen gayrimenkullerden, TMSF'nin 18 Ekim 2007 tarihli kararı ile oluşturulan "Libadiye Ticari ve İktisadi Bütünlüğü" kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle cebri icra yoluyla haciz, rehin gibi yasal takyidatlardan ari olarak ihale şartnamesinde belirtilen kayıt ve şartlarla satılacak.


Söz konusu satış, İstanbul'un Üsküdar İlçesi Bulgurlu Mahallesi 4, 18, 21, 22, 137 ve 139 parsellerdeki taşınmazların bir araya getirilmesi suretiyle oluşturulan Libadiye Ticari ve İktisadi Bütünlüğü üzerinde, tüm giderleri ve her türlü sorumluluğu ihaleyi kazanana ait olmak kaydıyla geliştirilecek inşaat projesinin şartname ve eklerinde belirtilen usul ve esaslar çerçevesinde hasılat paylaşımı karşılığı yapım işini kapsayacak.


Muhammen bedeli 490 milyon YTL olarak belirlenen ihalede, ihaleyi kazanan bedelin 160...