07 / 05 / 2024

Relax Plus teslim

Relax Plus teslim

Fırat Life Style, Dimaş, Mikro ve Evon inşaat ortaklığında Yaşamkent'te hayata geçirilen Relax Plus'ın lansmanı renkli geçti. Dairelerin satışa çıktığı projede fiyatlar 149 bin TL'den başlıyor..

Genyap Oxygen Plus teslim tarihi!

Genyap tarafından  İstanbul'da inşa edilen Genyap Oxygen Plus projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor. Peki 4 bloktan oluşan Genyap Oxygen Plus projesinin teslim tarihi ne zaman? İşte merak edilen sorunun cevabı…

Kuzeyşehir Plus ne zaman teslim?

Kuzeyşehir Plus projesi 102 konuttan meydana geliyor. Peki Yücesoy Mühendislik imzasıyla hayata geçirilen Kuzeyşehir Plus ne zaman teslim edilecek?

Varyant Karşıyaka Plus'ta büyük kampanya! 

Satışların devam ettiği Varyant Karşıyaka Plus'ta büyük kampanya başladı. Dairelerin hemen teslim edildiği projede tapular da hemen veriliyor...

Gelecek Relax fiyat listesi!

Gelecek Yapı tarafından hayata geçirilen Gelecek Relax projesinin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Gelecek Relax fiyat listesi...

Gelecek Relax'ta teslimler 2019 Şubat'ta!

Gelecek Yapı'nın Tuzla'da hayata geçirdiği Gelecek Relax projesinde dairelerin 2019 yılının Şubat ayında teslim edilmesi planlanıyor..

Tuzla Gelecek Relax'ta 189 bin TL'ye 1+1!

Tuzla-Aydınlı'da Gelecek Yapı imzası ile yükselen Tuzla Gelecek Relax'ta 1+1 dairelerin fiyatları 189 bin TL'den başlıyor. Projede dairelerin 2019 Şubat'ta teslim edilmesi planlanıyor...

Gelecek Relax projesi geliyor! Yeni proje!

Şubat 2019'da teslim edilecek olan Tuzla Gelecek Relax projesinde 1+1 dairelerin fiyatları 189 bin TL'den başlıyor.

Akzirve Strada Plus konut fiyatları!

Akzirve Strada Plus konut fiyatları 239 bin TL'den başlıyor. İstanbul Bahçeşehir'de yükselen projede dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

Strada Plus Akzirve teslim tarihi!

Strada Plus projesi İstanbul Bahçeşehir'de Akzirve Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Strada Plus Akzirve teslim tarihi ne zaman?

Taşdelen 216 Koru Plus teslim tarihi!

216 Koru Plus Evleri 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla Anadolu Yakası Çekmeköy Taşdelen'de hayata geçirildi. Taşdelen 216 Koru Plus teslim tarihi ne zaman?

Akzirve Strada Plus teslim tarihi!

Strada Plus Evleri yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma avantajı sunuyor. Akzirve Strada Plus teslim tarihi ne zaman?

Propa Plus’ta yaşam başladı!

Şehrin merkezinde konfor ve lüksü birarada sunan Propa Plus Residence’ta yaşam başladı. İstanbul’un tam merkezinde, Zincirlikuyu’da hayata geçirilen ve memnuniyet garantisi sunan projede hemen teslim son daireler ise çok özel ve cazip fiyatlar ile sahiplerini bekliyor.

216 Butik Plus'ta son 10 daire!

216 Yapı tarafından inşa edilen 216 Butik Plus'ta satışların sonuna gelindi. Hemen teslim hemen tapu fırsatı sunan 216 Butik Plus'ta son 10 daire, sahiplerini bekliyor. Daire fiyatları 298 bin TL'den başlıyor.

Relax Plus teslim Haberi

Relax Plus teslim

Fırat Life Style, Dimaş, Mikro ve Evon inşaat ortaklığında Yaşamkent'te hayata geçirilen Relax Plus'ın lansmanı renkli geçti. Ankara'nın önemli lokasyonlarından Yaşamkent'te gerçekleştirilen ve "Hayatın Artısı" sloganıyla yola çıkan Relax Plus'un lansmanına Tuğba Altıntop, Zeynep Mansur, Simge Tertemiz ve Tatiana Tsvikevich de katıldı. 


Lansmanda Rclax Plus'un ortaklarından Ömer Faruk Fukara bir konuşma yaptı. Ankara'nın çehresini değiştiren, yenilikçi projeleriyle yıllardır binlerce aileyi istedikleri eve kavuşturduklarını ifade eden Ömer Faruk Fukara, çevreye duyarlı ve yeşil çözümleri önemsediklerinin altını çizdi. 

Projelerinin tasarım aşamasından anahtar teslim aşamasına kadar her süreçte uluslararası standartların yanı sıra kurumsal standartları da uyguladıklarını söyleyen Fukara, "Bütün bu standartların ana hedefi evinizde mutlu ve huzurlu olabilmenizdir" dedi. 


Ömer Faruk Fukara, Relax Plus'ı günlük yaşama uyum sağlayacak, ev yaşamını keyifli hale getirecek bir proje...