18 / 07 / 2024

remax broker

remax broker

Büyük umutlarla başlanılan konut projelerinin primleri tatmin edici rakamlara ulaşmayabiliyor. Bu yüzden yatırımcılar hayat kırıklıkları yaşayabiliyor....

Iron Rock Commercial Broker Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iron Rock Commercial Broker Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nader Razavı tarafından kuruldu.

RE/MAX brokerı Hasan Can'a The Luminary Of Distinction ödülü!

RE/MAX Global'in verdiği ve ödüllerin en üst seviyesi olan “The Luminary Of Distinction” RE/MAX 7 Tepe Ofisi Brokerı Hasan Can’ın oldu. Söz konusu bu ödülü RE/MAX Türkiye ve RE/MAX Avrupa’da alan ilk ve tek kişi olan Hasan Can, 20 yıl önce hayalini kurduğu ödülü almış olmanın mutluluğunu yaşadığını

Remax, Ayvalık'ta 1 Temmuz'da çöp toplayacak!

Remax, 1 Temmuz 2019 Pazartesi günü Şirinkent İpek Restaurant önünden başlayarak, Yörük Mehmet Tesisleri'ne kadar olan güzergahta çöp toplayacak...

Arsa yatırımı mı, tarla yatırımı mı?

Özellikle sosyal medyada çok takip edilip çok sorulan Remax 7tepe ofisinde arazi yatırım uzmanı olarak çalışan Mert Başaran'la sektörü konuşmak için bir araya geldik.

Samsun'da gayrimenkul yatırımcıları için yeni fırsat!

REMAX Work tarafından Samsun'da yeni bir kampanya başladı. Gayrimenkulde takas kampanyası ile Samsunlu aileler ve yatırımcıların yüzleri gülüyor.

Türkiye inşaat sektöründe lider!

Remax Kurucu Ortağı Aylin Sönmez Küçükkaya, Yurt Dışı Projeler Satış Uzmanı Nurcan Sönmez Gökler, Lüks Konut ve Proje Satış Uzmanı Nurcan Mescilgil ve Lüks Konut ve Ticari Gayrimenkul Satış Uzmanı Nursel Topçu, sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Krediyle gayrimenkul alımı azaldı!

Kredi kullanarak gayrimenkul alımının çok azaldığını belirten Realty World Elfi Gayrimenkul Brokerı Özkan Aydemir, elinde parası olanların ise yatırım için mevduata değil, gayrimenkule yöneldiğini ifade etti.

İmar barışı başvuruları için son 2 hafta!

İmar barışından yararlanmak isteyen yapı malikleri için geri sayım başladı. RE/MAX ANALİZ Broker’ı ve TÜGEM Yönetim Kurulu Üyesi Yüksek İnşaat Mühendisi PhD(c) Mustafa Koçak, imar barışı hakkında merak edilenleri tüm detayları ile aktardı...

Remax, gayrimenkul danışman sayısını 4 bine çıkaracak!

Türkiye'de 280'den fazla franchise ofisle hizmet veren Remax Türkiye, hedef büyüttü. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, gayrimenkul danışman sayısının 4 bine çıkarılacağını açıkladı.

Samsun'da ev arayan üniversiteliler dikkat!

Üniversite sonuçlarının açıklanmasıyla öğrencilerin ev bulma telaşı başladı. REMAX Türkiye’nin Ofis Brokeri Ticari Gayrimenkul Uzmanı Mert Akyıldız, Samsun'da ev arayan üniversitelilere uyarılarda bulundu. 

Esin Algan'ın annesi Naciye Müminoğlu vefat etti!

Re/Max Beta Broker'ı olan Esin Algan'ın annesi Naciye Müminoğlu dün vefat etti...

Dijital Gayrimenkul Danışmanı eğitimine İzmir’den büyük ilgi!

ERA Gayrimenkul Türkiye, İzmirli Broker ve Gayrimenkul Danışmanlarına "Dijital Gayrimenkul Danışmanlığı" eğitimi verdi. İzmir eğitime büyük ilgi gösterdi...

ERA, Broker ve Broker Manager’larına TOP GUN ACADEMY eğitimi verdi!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, 26-28 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da ERA TOP GUN ACADEMY Broker Rehberlik Programı’nı yaptı. 

remax broker Haberi

remax broker
Hızla gelişen emlak sektöründe 2005 yılından sonra markalı bir çok konut projesine yatırım yapıldı. Bazı projelerde iyi kazançlar elde edilirken, bazılarında ise tatmin edici prim rakamları elde edilemedi. Konut arzının yüksek olduğu Esenyurt, Bahçeşehir, Başakşehir, Halkalı gibi bölgelerde 3 yıl içinde kazandıran projeler var. Ancak konut ve arsa arzının sınırlı olduğu semtlerde her proje yatırımcının yüzünü güldürdü. Fakat yinede yüzde 50-80 arasındaki primler yeterli görülmedi. 


12 yıldır markalı konut projelerinde uzman olan RE/MAX Abc'nin brokeri Selami Arpacı yaptığı açıklamada,  " 2- 3 yıl içinde yüzde 100 hatta 200 kazanç arzu eden müşterilerimiz var. Ancak bu piyasa gerçeklerinden oldukça uzak bir yaklaşım. Bu kadar yerinde sayan proje varken, Hangi proje olursa olsun yüzde 100- 200 kazanç beklemek gerçekçi olmaz"...