27 / 04 / 2024

remax franchise sistemi

remax franchise sistemi

Dünya genelinde franchise sistemiyle büyümesini sürdüren RE/MAX, “Franchise Times Top 200” listesinde 6 yıldır öncü franchise firması olarak öne çıkıyor.RE/MAX bir kez daha öncü oldu...

GABORAS'tan emlak sektörüne yeni soluk: Franchise sistemi başladı! 81 ile yayılacak! 

Türkiye genelinde bayilikler vererek tamamen yerli hizmet ağı kurmayı planlayan GABORAS, Emlak ticaretinin güvenli ve öngörülebilir bir zeminde işleyerek şeffaflaşmasına katkıda bulunacak. GABORAS, yıl sonuna kadar 81 ilde bayilik açmayı planlıyor. İşte detaylar...

Remax, gayrimenkul danışman sayısını 4 bine çıkaracak!

Türkiye'de 280'den fazla franchise ofisle hizmet veren Remax Türkiye, hedef büyüttü. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, gayrimenkul danışman sayısının 4 bine çıkarılacağını açıkladı.

Realty'den gayrimenkulde İngiltere açılımı!

Gayrimenkul sektöründe “İşletme Tipi Franchise Sistemi”ni uygulayan Realty Türk girişimciler için İngiltere’nin kapılarını araladığını açıkladı. 

RealtyCo İşletme Tipi Franchise Sistemi ile büyüyecek!

Türkiye’de girişimciler arıyor. Beş kıtada 47 ülkede ofisleri bulunan şirket getirdiği sistem ile Türkiye’de 250 franchise ofise ulaşmayı planlıyor.

Bayim Olur Musun Fuarı’nda franchise sistemi anlatıldı!

Bayim Olur musun Fuarı'nın 15’incisi CNR Expo’da düzenlendi. Girişimci adayları bir araya getiren ERA Gayrimenkul avantajlı franchise sistemini anlattı. 

Emlak franchise diğer franchiselardan neden daha mantıklı?

Franchise sistemi iş kurma için ideal olmakla birlikte, sektör seçimi asıl önemli konudur. Doğru bir sektörde yer almak, iş başarısızlığı ihtimalini de en aza indirecektir. Peki Emlak franchise diğer franchiselardan neden daha mantıklı?

ERA Gayrimenkul Franchise İstanbul semineri 19 Temmuz'da!

Gayrimenkul sektörü ve ERA Gayrimenkul Franchise sistemi ile ilgili girişimci adaylara ışık tutacak olan ‘franchise seminer’leri, İstanbul'da düzenlenecek. Seminer 19 Temmuz Salı günü Point Otel Taksim’de gerçekleşecek.

Nanan Türkiye’de franchise sistemiyle büyüyecek!

İtalyan FL Fashion grubunun yatırımı olan, 0-6 yaş bebek tekstil ve mobilya markası Nanan, Türkiye’de franchise sistemi ile büyüyecek.

1A Plus'ta sabit franchise bedeli yok!

Yatırımcıları için sabit bir franchise bedeli belirlemeyen 1A PLUS, işletmelerin açılacağı bölgelere göre fiyatlandırılacağı özel bir sistemi geliştirdi. 1A Democracy isimli uygulama gayrimenkul franchise sektöründe bir ilk.

KBJET’in ilk üyesi beeLokasyon oldu!

Ticari Gayrimenkul Danışmanlığı’nda sektör öncüsü KUZEYBATI Gayrimenkul’ün yeni franchise sistemi KBJET’in ilk üyesi beeLokasyon oldu.

Kuzeybatı Gayrimenkul, yeni franchise sistemi KBJET’i tanıttı!

1994’den bu yana ticari gayrimenkul danışmanlığı yapan Kuzeybatı, 20 senelik gayrimenkul satış ve pazarlama tecrübesi temeli üzerine kurulan yeni franchise sistemi KBJET’i tanıttı.

Emlak Franchise diğer Franchise'lardan neden daha mantıklı?

Franchise sistemi iş kurma için ideal olmakla birlikte, sektör seçimi asıl önemli konudur. Doğru bir sektörde yer almak, iş başarısızlığı ihtimalini de en aza indirecektir. Peki Emlak Franchise diğer Franchise'lardan neden daha mantıklı?

Faruk Güllüoğlu Balkanlar'da 5 yılda 8 mağaza açacak!

Faruk Güllüoğlu, Azerbaycan ve Estonya’nın ardından yurtdışı yatırımlarını genişletme stratejisi kapsamında Kuzey Kıbrıs pazarına girdi. Firma Kıbrıs'ta master franchise sistemi kapsamında ilk mağazasını açtı..

remax franchise sistemi Haberi

remax franchise sistemi

Dünya genelinde franchise sistemiyle büyümesini sürdüren RE/MAX, “Franchise Times Top 200” listesinde 6 yıldır öncü franchise firması olarak öne çıkıyor.

RE/MAX, 6 yıldır üst üste 2014 “Franchise Times Top 200” listesinde öncü gayrimenkul franchise firması seçiliyor. Her yıl kapsamlı bir şekilde gerçekleştirilen anket, pek çok sektördeki franchise firmaları da dahil olmak üzere 2013 yılının dünya satış ve büyüme rakamları baz alınarak gerçekleştiriliyor.

Tüm sektörlerden tüm franchise markalarının değerlendirildiği 2014 “Franchise Times Top 200” listesinde RE/MAX 12’nci sırada yer aldı. Gayrimenkul sektöründeki diğer iki markanın franchise’ları ise 28’nci ve 45’nci oldu. Böylelikle RE/MAX, listede gayrimenkul kategorisinde “ilk” sırada yer alan şirket oldu. RE/MAX aynı zamanda “En İyi 10 Satış Büyümesi” listesine 2. sırada girerek Franchise Times Top 200’de 2 kez yer alma...