17 / 05 / 2024

remax hediye kampanyası

remax hediye kampanyası

RE/MAX Türkiye, gayrimenkul sektöründe ilk defa tüketicilere yönelik düzenlediği çekiliş ile hediyeler dağıtıyor. Remax, müşterilerine hizmet bedeli üzerinden her 1,000 TL için 1 çekiliş hakkı sağlıyor...

Opel'den Kasım kampanyası! Corsa Elektrikli araç alana 20.000 TL Eşarj kartı hediye!

Opel kasım ayına özel kampanyasının detaylarını açıkladı. Bu kapsamda Opel Yeni Corsa'da 200 bin TL 12 ay yüzde 0,99 faiz fırsatıyla satılacak. Ayrıca Corsa Elektrikli araç alana 20.000 TL Eşarj kartı hediye olacak.

Beko'dan kasım ayına özel 1.549 Türk Lirası değerinde Türk Kahvesi makinesi hediye!

Beko Expert Chef Çok Amaçlı Pişirici alımına 1.549 Türk Lirası değerinde Keyf-i Bol hediye kampanyası başlattı. Beko'dan kasım ayına özel kampanyalar uygulamaya devam ediyor. İşte uygulanan kampanya ve detayları...

Kuveyt Türk’ten okula dönüş kampanyası: 1000 TL’ye varan Altın Puan hediye!

Katılım finans kuruluşu Kuveyt Türk okula dönüş kampanyası düzenledi. Kuveyt Türk müşterileri, Sağlam Kart ile yaptıkları eğitim, giyim ve e-ticaret harcamalarında 1000 TL’ye varan Altın Puan kazanabiliyor.

Akbank eylül kampanyası: 300 TL Hediye kazanma şansı! detaylar burada!

Akbank, önceki kampanyalarıyla müşterilerin ilgisini çekmeye devam ediyor ve Eylül ayına özel olarak yepyeni bir fırsat sunuyor. Bu kampanya kapsamında, belirli adımları takip edenler 300 TL'lik özel bir hediye kazanma şansını yakalayabilecekler. İşte, Akbank'ın Eylül ayı kampanyası ayrıntıları...

Garanti BBVA'dan yeni kampanya: Okul alışverişlerine ekstra 2.000 mil hediye verilecek! İşte detaylar...

Garanti BBVA yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında okul alışverişlerine ekstra 2.000 mil hediye verileceği belirtildi. İşte detaylar...

O bankanın müşterilerine ilk ve son kez geri ödemesiz 2 bin 700 TL hediye! Az önce resmen duyuruldu!

Sonbaharın habercisi olan eylül ayına girdiğimiz şu günlerde Yapı Kredi’den bir tatil kampanyası daha geldi. Yapı Kredi, Jolly’den yapılacak alışverişlere toplamda 2 bin 700 TL Worldpuan hediye edeceğini açıkladı.

O marketten tamı tamına 2 bin TL’lik hediye çeki! Son gün 28 Ağustos! Acele eden hediye çekini kapacak!

Birçok alanda düzenlediği kampanyalarla müşterilerinin yaptıkları harcamalarda kazançlı çıkmasını sağlayan TEB, yeni kampanyasıyla geri döndü. TEB, kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin Migros’tan 2 bin TL’ye varan hediye çeki kazanacağını duyurdu.

O banka coştukça coştu! Başvuruyu eksiksiz yapan herkese 2 bin TL hediye edecek! Bu para ilaç gibi gelecek!

Her alana ilişkin kampanyalar düzenleyen Akbank, ağustos ayına özel yeni kampanyasıyla resmen muhteşem bir dönüş yaptı. Akbank, ilk kez Axessli olan müşterilerine 2 bin TL chip-para hediye edeceğini açıkladı.

Maximum mobil kullananlara ay sonuna kadar 600 TL hediye edilecek!

En çok kampanya düzenleyerek müşterilerine bol bol hediye dağıtan bankalardan İş Bankası, yeni kampanyasını kamuoyuyla paylaştı. İş Bankası, düzenlediği kampanya kapsamında 400 TL MaxiPuan hediye edeceğini duyurdu.

Akbank’tan geri ödemesiz 1.000 TL hediye kampanyası! Acele eden bu parayı kapacak!

Akbank, yeni aya yeni kampanyalarla beraber girdi. Gezinomi ile iş birliği yaparak yeni bir kampanya düzenlediğini duyuran Akbank, kampanya kapsamında bin TL hediye edileceğini açıkladı.

Yakıt harcamalarında büyük tasarruf fırsatı! Halkbank'tan 90 TL hediye kampanyası!

Vatandaşların akaryakıt harcamalarıyla ilgili endişelerine son veren müjdeli haber geldi! 90 TL tasarruf fırsatıyla akaryakıt istasyonlarına koşuyorlar...

İş Bankası’ndan hediye para müjdesi! Hızlı olan bu parayı alacak!

Düzenlediği kampanyalarla her zaman diğer bankalara fark atan İş Bankası, yeni kampanyasını duyurdu. İş Bankası, Toyzz Shop mağazaları ve www.toyzzshop.com internet sitesinden gerçekleştirilecek harcama sonrası 75 TL hediye edileceğini paylaştı.

Wi-Fi özellikli Vestel BM 4202 WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi alana nakliye ve montaj hediye!

Yeni evlenecek çiftler ve beyaz eşyalarını yenilemek isteyenler için bir kampanya başlatan Vestel, BM 4202 WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi alana nakliye ve montaj hediye edeceğini açıkladı. Vestel’in bu kampanyasını duyanlar, bulaşık makinesinin teknik özelliklerini ve fiyatını araştırmaya başladı

remax hediye kampanyası Haberi

remax hediye kampanyası

31 Ekim'e kadar, Türkiye'deki ofislerden gayrimenkul satın alan ya da Re/Max aracılığı ile gayrimenkul satanlara ödenen hizmet bedeli üzerinden her 1.000 TL için 1 çekiliş hakkı veriliyor. Çekiliş ile 1 kisi Volksvvagen Polo 1,2 70HP Trendline Manuel 2013 model otomobil, 4 kisi Sony Xperia Tablet Z, 5 kisi PS3 12 GB Sony Play Station3-12GB Oyun Konsolu, 5 kisi DSC-VV710 Sony Dijital Fotoğraf Makinesi ve 5 kisi de Bdp-s 1100 Sony Blue-Ray Oynatıcı kazanma sansı yakalıyor. 

Star...